Н У Х Т

Раніше студенти – тепер роботодавці!

10 жовтня 2019

Раніше студенти – тепер роботодавці!

На кафедру біотехнології і мікробіології завітала випускниця Ніна Микитенко. У 2015 р. вона захистила диплом магістра зі спеціальності «Фармацевтична біотехнологія», а нині працює хіміком у відділі контролю якості ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця». Ніна поспілкувалась із магістрантами спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» освітньо-професійних програм «Фармацевтична біотехнологія» та «Промислова біотехнологія». Вона розповіла їм про особливості працевлаштування у фармацевтичну компанію, а також можливості для студентів поєднувати навчання і роботу. Студентів зацікавила інформація, і вони засипали гостю запитаннями.

Приємною несподіванкою для магістрантів став майстер-клас від Ніни «Якісна реакція на анальгін». Якщо у пробірці змішати анальгін (розчин для ін’єкцій) із розчином перекису водню, то через деякий час прозорий розчин набуває багряного забарвлення.

Також Ніна поспілкувалась із завідувачем кафедри Тетяною Пирог і викладачами Світланою Тетеріною, Вікторією Красінько, Оксаною Скроцькою. Випускниця побажала співробітникам кафедри витримки, натхнення, здібних і кмітливих студентів, а магістрантів-біотехнологів ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця» запрошує на роботу.

Опублікований: 10-10-2019
Читайте також:
Другокурсники знайомляться з готельним господарством столиці

14 березня 2025 р. другокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» разом зі своєю наставницею, старшою викладачкою Аліною Ковтун відвідали 4-зіркове готельне підприємство «Galera Resort», яке знаходиться в галерній затоці Голосіївського району. Із прилеглою територією, історією місцезнаходження, номерним фондом, службами готелю, ресто...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники знайомляться з готельним господарством столиці 14 березня 2025

І традиційно, і нестандартно…

Хоча кафедра іноземних мов професійного спрямування має доволі давню історію, іноді настає такий момент, про який можна сказати – «уперше». Уперше застосовано нову методику, впроваджено новий підручник, започатковано Speaking Club для здобувачів, а потім – і для викладачів… А 30 жовтня 2023 року вперше прочитано відкриту лекцію. Дисципліни кафедри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

І традиційно, і нестандартно… 02 листопада 2023

Успішний фініш бакалаврів заочної форми навчання

17 лютого 2021 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася важлива подія для 52 здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» заочної форми навчання – атестаційний екзамен. Перед початком екзамену тепло привітала здобувачів вищої освіти в.о. декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Віта Цирульнікова, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішний фініш бакалаврів заочної форми навчання 19 лютого 2021

Розширюємо фахові горизонти здобувачів

Доброю традицією на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів є проведення гостьових лекцій, на яких власники та спеціалісти-технологи відверто діляться досвідом успішного промислового та крафтового виробництва. 14 лютого 2024 року для бакалаврів освітньої програми «Харчові технології та інженерія», магістрантів освітньої програми «Технології з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширюємо фахові горизонти здобувачів 15 лютого 2024