Н У Х Т

Синергія вишу і виробництва

23 лютого 2018

Синергія вишу і виробництва

Викладачі Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ Юрій Барилюк, Олександр Зігунов і Володимир Заїка організували та провели заняття на виробництві зі спецдисциплін для студентів третього курсу спеціальності «Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва». У рамках вивчення відповідних тем студенти відвідали Сумську ТЕЦ (ТОВ «Сумитеплоенерго») та «Котельні Північного промвузла», що забезпечують тепловою енергією 90% споживачів міста Суми.

Керівники підприємств розуміють необхідність взаємного співробітництва з закладами освіти і завжди раді прийняти наших студентів для чергового виїзного заняття або для проходження практики.

На кожному підприємстві робітники, майстри охоче пояснюють студентам принципи роботи обладнання, технологічні процеси, алгоритми роботи систем регулювання, управління та захисту. Після таких занять засвоєння теоретичного матеріалу з фахових дисциплін стає більш продуктивним. А головне – до студентів приходить розуміння того, що підприємствам потрібні кваліфіковані, грамотні фахівці, які можуть не тільки виконувати доручені завдання, а й планувати і організовувати роботу структурного підрозділу.

Опублікований: 23-02-2018
Читайте також:
Випускниця НУХТ – в ефірі Громадського радіо

Журналісти Громадського радіо поговорили з хімікинею-технологинею Юлією Гагаріною, випускницею нашої кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів. Під час зустрічі йшлося про культуру споживання косметики у пострадянському просторі та на заході, хімію в побуті і тестування на тваринах, про те, як працює вир...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускниця НУХТ – в ефірі Громадського радіо 07 квітня 2020

Практичний тренінг, або що треба знати про першу співбесіду

У рамках вивчення дисципліни «Сучасні фармацевтичні технології» для магістрантів І-го року навчання кафедри біотехнології і мікробіології був організований ряд тренінгів від фахівців корпорації «Артеріум». Нещодавній тренінг був присвяченій темі «Що потрібно знати про підготовку і проходження співбесіди», коучем якого була менеджерка по навчанню і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний тренінг, або що треба знати про першу співбесіду 28 квітня 2021

Чесність починається з кожного з нас!

До Міжнародного дня академічної доброчесності студенти-філологи обговорювали важливість неухильного дотримання фундаментальних цінностей академічної доброчесності, зокрема відповідальності, чесності, поваги, справедливості, довіри. Також під час тематичної бесіди порушили питання відповідальності за академічні порушення. Гарантка освітньої програм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чесність починається з кожного з нас! 23 жовтня 2024

Із напрямами розвитку ринку органічних продуктів знайомилися наші викладачі

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у Міжнародній онлайн-конференції «Органічний овочевий бізнес: перспективи 2021», яка відбулася за сприяння «Українського проєкту Бізнес-розвитку плодоовочівництва». На конференції виступили представники компаній-виробників органічних харчових продуктів, торговельних ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із напрямами розвитку ринку органічних продуктів знайомилися наші викладачі 20 березня 2021