Н У Х Т

У Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбувся День відкритих дверей

17 березня 2018

У Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбувся День відкритих дверей

17 березня 2018 р. у Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбувся День відкритих дверей. До коледжу завітали учні 9-х-11-х класів, ліцеїв і вищих професійно-технічних училищ та їхні батьки, працююча молодь та випускники навчального закладу. Зустрічали гостей відразу біля вхідних дверей, пропонували переглянути інформаційні матеріали та реєстрували учасників за напрямами їх майбутніх спеціальностей.

Далі знайомство продовжили в актовому залі коледжу, переглянувши презентаційний фільм про коледж і впровадження в навчальний процес передових технологій, що сприяють підвищенню рівня знань. Заступник директора з навчально-виховної роботи Наталія Сембай представила адміністрацію коледжу та гостей.

Із вітальним словом виступив перший проректор Національного університету харчових технологій Володимир Яровий. Про історію коледжу, здобутки випускників розповів присутнім директор коледжу Михайло Григорців. Про можливість вступу до Львівської філії НУХТ після закінчення навчання в коледжі розповіла її директор Ольга Тесля.

Про навчання, проходження практики та можливості працевлаштування за спеціальністю з гідною оплатою праці розповіли студенти та випускники коледжу.

З особливостями умов прийому до коледжу у 2018 році та підготовки з конкурсних предметів вичерпно ознайомив присутніх відповідальний секретар приймальної комісії Володимир Грицак.

Після цього усі бажаючі спробували свої сили, пройшовши пробне тестування з математики – тести та української мови – диктант.

Далі викладачі циклових комісій виробництва хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів, виробництва харчової продукції та студенти цих спеціальностей продемонстрували процес випікання кексів і рогаликів. Всі бажаючі мали можливість спробувати смаколики.

У лабораторії виробництва харчової продукції проводився майстер-клас із сервірування столів.

У комп’ютерній лабораторії відбулися майстер-класи «Програмувати – це легко та просто» та «Графічні можливості МS Excel». Абітурієнти ознайомились із інформаційними технологіями, поспостерігали за технологією програмування, можливостями прикладного програмного забезпечення, які продемонстрували студенти ІІІ курсу.

До слова, такі майстер-класи у коледжі проводяться регулярно із залученням іноземних експертів.

Також присутні мали змогу особисто поспілкуватися з керівним і викладацьким складом, студентами та розпитати їх про особливості навчального процесу в коледжі, на власні очі побачити оснащені новітнім обладнанням навчальні аудиторії і лабораторії, остаточно визначитися з вибором майбутньої професії, отримати індивідуальні консультації з умов прийому, дізнатися про новації вступної кампанії, записатися на курси підготовки до вступних випробувань, отримати детальну інформацію про міжнародні освітні програми і проекти, дізнатися про перспективи подальшого навчання та працевлаштування на основі отриманої освіти.

Загалом День відкритих дверей викликав неабияку зацікавленість у молоді, стимулював їх бажання отримати більше інформації про графік роботи підготовчих курсів і проведення семінарів та екскурсій для абітурієнтів на провідні підприємства харчової промисловості, особливості формування рейтингових списків, пільгові умови вступу тощо. Це вселяє надію, що присутні випускники загальноосвітніх і професійно-технічних навчальних закладів оберуть саме Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості НУХТ під час вступної кампанії 2018 року і поповнять ряди студентства в цьому славному навчальному закладі Львівщини.

Опублікований: 17-03-2018
Читайте також:
Завершилися захисти дипломних робіт на кафедрі фінансів

Ось і завершилися захисти дипломних робіт на кафедрі фінансів. Цього року дипломи за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» отримають 48 бакалаврів і 11 магістрів. Змістовні доповіді та презентації підготували студенти для представлення своїх дипломних робіт, що об’єктивно оцінила екзаменаційна комісія. Колектив кафедри баж...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершилися захисти дипломних робіт на кафедрі фінансів 26 червня 2018

Заохотити студентів до вивчення і німецької мови прагнуть викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування

24 квітня відбувся «Movie club», де був представлений мультфільм німецькою мовою «Моззі повертається». Показ був розрахований на студентів, які вивчають німецьку мову як другу іноземну мову (рівень А2) та студентів, які не визначилися з вивченням другої іноземної мови. Тому на перегляд мультфільму завітали студенти 2 курсу спеціальності «Туризм». В...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Заохотити студентів до вивчення і німецької мови прагнуть викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування 25 квітня 2019

Планування проєктів у часі опановували магістранти на відкритій лекції доцентки кафедри економіки праці та менеджменту

27 березня 2023 р. на кафедрі економіки праці та менеджменту відбулася відкрита лекція доцентки Ірини Тюхи з навчальної дисципліни «Управління проєктами» для здобувачів освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» магістерського рівня, що була присвячена актуальним питанням планування проєктів у часі. Здобувачі були ознайомлені з основними...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Планування проєктів у часі опановували магістранти на відкритій лекції доцентки кафедри економіки праці та менеджменту 29 березня 2023

Інтернет речей і як він працює на Smart-лекторії кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

Чергова лекція в рамках Smart-лекторію кафедри мехатроніки та пакувальної техніки прочитана випукником і професійно спрямованим фахівцем-системним аналітиком IIoT Максимом Чепуром. Вона була присвячена впровадженню IT-Enterprise - IIoT і його функції на виробництві. У ході презентації були висвітлені основні етапи формування ІIoT, розкрита методика...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтернет речей і як він працює на Smart-лекторії кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 23 жовтня 2023