Н У Х Т

У Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбувся День відкритих дверей

17 березня 2018

У Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбувся День відкритих дверей

17 березня 2018 р. у Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбувся День відкритих дверей. До коледжу завітали учні 9-х-11-х класів, ліцеїв і вищих професійно-технічних училищ та їхні батьки, працююча молодь та випускники навчального закладу. Зустрічали гостей відразу біля вхідних дверей, пропонували переглянути інформаційні матеріали та реєстрували учасників за напрямами їх майбутніх спеціальностей.

Далі знайомство продовжили в актовому залі коледжу, переглянувши презентаційний фільм про коледж і впровадження в навчальний процес передових технологій, що сприяють підвищенню рівня знань. Заступник директора з навчально-виховної роботи Наталія Сембай представила адміністрацію коледжу та гостей.

Із вітальним словом виступив перший проректор Національного університету харчових технологій Володимир Яровий. Про історію коледжу, здобутки випускників розповів присутнім директор коледжу Михайло Григорців. Про можливість вступу до Львівської філії НУХТ після закінчення навчання в коледжі розповіла її директор Ольга Тесля.

Про навчання, проходження практики та можливості працевлаштування за спеціальністю з гідною оплатою праці розповіли студенти та випускники коледжу.

З особливостями умов прийому до коледжу у 2018 році та підготовки з конкурсних предметів вичерпно ознайомив присутніх відповідальний секретар приймальної комісії Володимир Грицак.

Після цього усі бажаючі спробували свої сили, пройшовши пробне тестування з математики – тести та української мови – диктант.

Далі викладачі циклових комісій виробництва хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів, виробництва харчової продукції та студенти цих спеціальностей продемонстрували процес випікання кексів і рогаликів. Всі бажаючі мали можливість спробувати смаколики.

У лабораторії виробництва харчової продукції проводився майстер-клас із сервірування столів.

У комп’ютерній лабораторії відбулися майстер-класи «Програмувати – це легко та просто» та «Графічні можливості МS Excel». Абітурієнти ознайомились із інформаційними технологіями, поспостерігали за технологією програмування, можливостями прикладного програмного забезпечення, які продемонстрували студенти ІІІ курсу.

До слова, такі майстер-класи у коледжі проводяться регулярно із залученням іноземних експертів.

Також присутні мали змогу особисто поспілкуватися з керівним і викладацьким складом, студентами та розпитати їх про особливості навчального процесу в коледжі, на власні очі побачити оснащені новітнім обладнанням навчальні аудиторії і лабораторії, остаточно визначитися з вибором майбутньої професії, отримати індивідуальні консультації з умов прийому, дізнатися про новації вступної кампанії, записатися на курси підготовки до вступних випробувань, отримати детальну інформацію про міжнародні освітні програми і проекти, дізнатися про перспективи подальшого навчання та працевлаштування на основі отриманої освіти.

Загалом День відкритих дверей викликав неабияку зацікавленість у молоді, стимулював їх бажання отримати більше інформації про графік роботи підготовчих курсів і проведення семінарів та екскурсій для абітурієнтів на провідні підприємства харчової промисловості, особливості формування рейтингових списків, пільгові умови вступу тощо. Це вселяє надію, що присутні випускники загальноосвітніх і професійно-технічних навчальних закладів оберуть саме Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості НУХТ під час вступної кампанії 2018 року і поповнять ряди студентства в цьому славному навчальному закладі Львівщини.

Опублікований: 17-03-2018
Читайте також:
Профорієнтаційна робота під час війни

Відповідальна по кафедрі експертизи харчових продуктів за профорієнтаційну роботу, професорка Оксана Шульга ознайомила майбутніх випускників ліцею №142 та середньої загальноосвітньої школи №74 м. Києва з освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Зустрічі відбулися у різних форматах: з ліцеїстами – онла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна робота під час війни 30 листопада 2022

Лабораторна робота київських гімназистів на кафедрі технології молока і молочних продуктів

Профорієнтаційна робота – один із головних пріоритетів діяльності колективу університету, якому надається всебічна підтримка з боку керівництва НУХТ. 25 лютого для виконання лабораторної роботи з дисципліни «Природничі науки» на кафедру технології молока і молочних продуктів завітали учні 10 класу київської гімназії ім. М.П. Драгоманова, які бажаю...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лабораторна робота київських гімназистів на кафедрі технології молока і молочних продуктів 27 лютого 2019

Командна робота – чудовий результат!

Студенти четвертого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій у першому семестрі цього навчального року вивчали дисципліну «Технології хлібобулочних виробів». Її програмою передбачено вивчення методик визначення показників якості пшеничного та житнього борошна, його хлібопекарських властивостей. Проте, найцікавіше – лабораторні роботи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Командна робота – чудовий результат! 27 грудня 2023

Перші В2 кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

Професор Людмила Кривопляс-Володіна та доцент Анастасія Деренівська за результатами іспиту FCE (First Certificate in English) від Cambridge English Assessment, проведеного в Центрі іноземних мов Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, склали іспити та отримали сертифікати, що підтверджують рівень володіння англійською мовою рівня...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші В2 кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 18 грудня 2019