Н У Х Т

У Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбувся День відкритих дверей

17 березня 2018

У Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбувся День відкритих дверей

17 березня 2018 р. у Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбувся День відкритих дверей. До коледжу завітали учні 9-х-11-х класів, ліцеїв і вищих професійно-технічних училищ та їхні батьки, працююча молодь та випускники навчального закладу. Зустрічали гостей відразу біля вхідних дверей, пропонували переглянути інформаційні матеріали та реєстрували учасників за напрямами їх майбутніх спеціальностей.

Далі знайомство продовжили в актовому залі коледжу, переглянувши презентаційний фільм про коледж і впровадження в навчальний процес передових технологій, що сприяють підвищенню рівня знань. Заступник директора з навчально-виховної роботи Наталія Сембай представила адміністрацію коледжу та гостей.

Із вітальним словом виступив перший проректор Національного університету харчових технологій Володимир Яровий. Про історію коледжу, здобутки випускників розповів присутнім директор коледжу Михайло Григорців. Про можливість вступу до Львівської філії НУХТ після закінчення навчання в коледжі розповіла її директор Ольга Тесля.

Про навчання, проходження практики та можливості працевлаштування за спеціальністю з гідною оплатою праці розповіли студенти та випускники коледжу.

З особливостями умов прийому до коледжу у 2018 році та підготовки з конкурсних предметів вичерпно ознайомив присутніх відповідальний секретар приймальної комісії Володимир Грицак.

Після цього усі бажаючі спробували свої сили, пройшовши пробне тестування з математики – тести та української мови – диктант.

Далі викладачі циклових комісій виробництва хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів, виробництва харчової продукції та студенти цих спеціальностей продемонстрували процес випікання кексів і рогаликів. Всі бажаючі мали можливість спробувати смаколики.

У лабораторії виробництва харчової продукції проводився майстер-клас із сервірування столів.

У комп’ютерній лабораторії відбулися майстер-класи «Програмувати – це легко та просто» та «Графічні можливості МS Excel». Абітурієнти ознайомились із інформаційними технологіями, поспостерігали за технологією програмування, можливостями прикладного програмного забезпечення, які продемонстрували студенти ІІІ курсу.

До слова, такі майстер-класи у коледжі проводяться регулярно із залученням іноземних експертів.

Також присутні мали змогу особисто поспілкуватися з керівним і викладацьким складом, студентами та розпитати їх про особливості навчального процесу в коледжі, на власні очі побачити оснащені новітнім обладнанням навчальні аудиторії і лабораторії, остаточно визначитися з вибором майбутньої професії, отримати індивідуальні консультації з умов прийому, дізнатися про новації вступної кампанії, записатися на курси підготовки до вступних випробувань, отримати детальну інформацію про міжнародні освітні програми і проекти, дізнатися про перспективи подальшого навчання та працевлаштування на основі отриманої освіти.

Загалом День відкритих дверей викликав неабияку зацікавленість у молоді, стимулював їх бажання отримати більше інформації про графік роботи підготовчих курсів і проведення семінарів та екскурсій для абітурієнтів на провідні підприємства харчової промисловості, особливості формування рейтингових списків, пільгові умови вступу тощо. Це вселяє надію, що присутні випускники загальноосвітніх і професійно-технічних навчальних закладів оберуть саме Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості НУХТ під час вступної кампанії 2018 року і поповнять ряди студентства в цьому славному навчальному закладі Львівщини.

Опублікований: 17-03-2018
Читайте також:
Перші захисти-2022 бакалаврських кваліфікаційних робіт на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

З 13 червня 2022 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції розпочалися захисти кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» здобувачами спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування» денної форми скороченого терміну навчання. Здобувачі другого курсу зі скорочени...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші захисти-2022 бакалаврських кваліфікаційних робіт на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 15 червня 2022

Вражаючі результати наших студентів на Всеукраїнській олімпіаді зі спеціальності «Обладнання переробних і харчових виробництв»

16-17 травня 2019 р. у м. Мелітополь на базі Таврійського державного агротехнологічного університету ім. Дмитра Моторного відбувся II етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Обладнання переробних і харчових виробництв». В олімпіаді взяли участь студенти кафедр технологічного обладнання та комп'ютерних технологій проектування і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вражаючі результати наших студентів на Всеукраїнській олімпіаді зі спеціальності «Обладнання переробних і харчових виробництв» 22 травня 2019

У новому році – нові наукові досягнення!

Учасники студентського наукового гуртка «BIOTECH» кафедри біотехнології і мікробіології взяли заочну участь у V Міжнародній науковій конференції молодих учених і студентів «Перспективи розвитку біології, медицини і фармації», яка відбулась на базі Казахстанської фармацевтичної академії (м. Шимкент, Республіка Казахстан). Секції та напрямки роботи ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У новому році – нові наукові досягнення! 20 січня 2018

Викладачі університету очолюють екзаменаційні комісії у фахових коледжах НУХТ

14 червня 2024 року здобувачі заочної форми навчання відокремленого структурного підрозділу «Київський фаховий коледж ресторанного господарства Національного університету харчових технологій» склали державний кваліфікаційний екзамен. Роботу державної кваліфікаційної комісії з прийняття іспиту на технологічному відділенні спеціальності 181 «Харчові...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету очолюють екзаменаційні комісії у фахових коледжах НУХТ 17 червня 2024