Н У Х Т

Наукова діяльність продовжується

22 квітня 2022

Наукова діяльність продовжується

Напередодні повномасштабного вторгнення російської армії на територію України здобувачі магістерської програми спеціальності «Туризм» готували тези до участі у зимовій сесії Міжнародної  Кapпaтcькoï Школи «Університетська освіта на шляху до сталого розвитку: чисте довкілля і безпека життєдіяльності», запланованої для проведення на 24-27 лютого 2022 року. Захід мав на меті висвітлення нової глобальної політики «зеленого» курсу Євросоюзу та сталого розвитку гірських територіальних громад України. Учасникам пропонувалися цікаві тематичні напрями: «Адаптація до кліматичних зміну період COVID-19», «Захист біорізноманіття, водних ресурсіві зон рекреації», «Туристична перспектива сталості Карпатського регіону», «Стале управління природними ресурсами гірських екосистем», «Відходи споживання та оцінка ïx впливу на стан довкілля», «Третя місія університетів – освітні, культурні та мистецькі аспекти».

На жаль, робота Школи була відтермінована в зв’язку з віроломним нападом росії на Україну. В умовах що склались, оргкомітет Карпатської Школи продовжує роботу в напрямку завершення програмних заходів. Уже опрацьовані подані тези доповідей і рекомендовані для опублікування у Збірці наукових праць Школи. Публікація матеріалів стоїть у плані видавництва Київського національного університету імені Тараса Шевченка, оприлюднення заплановане на травень 2022 року.

Наразі здобувач магістерського ступеню Ілля Курбацький і доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва отримали Сертифікати учасника з можливістю нарахування трьох кредитів ЕКТС у рамках академічної мобільності.

Колектив кафедри туристичного та готельного бізнесу вдячний організаторам за співпрацю та чудову можливість розвитку!

Опублікований: 22-04-2022
Читайте також:
Високий фаховий рівень демонструють викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анна Грищенко в режимі конференції ZOOM прочитала відкриту лекцію для здобувачів 2 курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій спеціальності 181 «Харчові технології». До лекції приєдналися також завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володим...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високий фаховий рівень демонструють викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 16 вересня 2020

Організаційні зустрічі з першокурсниками відбуваються у навчальних підрозділах університету

16 вересня розпочинається навчання у цьогорічного студентського поповнення нашого університету. Карантинні обмеження продовжують коригувати наші плани, й у цьому році першокурсники і студенти-скороченики (випускники фахових коледжів, що вступили на скорочену форму навчання) залишилися без традиційної урочистої церемонії посвяти в студенти. Мало тог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Організаційні зустрічі з першокурсниками відбуваються у навчальних підрозділах університету 15 вересня 2020

Кафедра готельно-ресторанної справи реалізовує принцип колегіальності з дотриманням вимог соціального дистанціювання

Самобутнє свято української культури День вишиванки єднає українців і колектив кафедри готельно-ресторанної справи. 21 травня відбулося онлайн-засідання кафедри на комунікаційній платформі Zoom. Під час відеовключення викладачі обговорили поточну успішність здобувачів денної форми навчання освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр», захисти курсових...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра готельно-ресторанної справи реалізовує принцип колегіальності з дотриманням вимог соціального дистанціювання 25 травня 2020

Наші викладачі виступили спікерами на круглому столі у Вінниці

Професор кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій Василь Пасічний і доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ім. проф. В.Ф. Доценка Ірина Корецька 6 жовтня виступили з доповідями на Всеукраїнському круглому столі «Ін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі виступили спікерами на круглому столі у Вінниці 07 жовтня 2025