Н У Х Т

Наукова діяльність продовжується

22 квітня 2022

Наукова діяльність продовжується

Напередодні повномасштабного вторгнення російської армії на територію України здобувачі магістерської програми спеціальності «Туризм» готували тези до участі у зимовій сесії Міжнародної  Кapпaтcькoï Школи «Університетська освіта на шляху до сталого розвитку: чисте довкілля і безпека життєдіяльності», запланованої для проведення на 24-27 лютого 2022 року. Захід мав на меті висвітлення нової глобальної політики «зеленого» курсу Євросоюзу та сталого розвитку гірських територіальних громад України. Учасникам пропонувалися цікаві тематичні напрями: «Адаптація до кліматичних зміну період COVID-19», «Захист біорізноманіття, водних ресурсіві зон рекреації», «Туристична перспектива сталості Карпатського регіону», «Стале управління природними ресурсами гірських екосистем», «Відходи споживання та оцінка ïx впливу на стан довкілля», «Третя місія університетів – освітні, культурні та мистецькі аспекти».

На жаль, робота Школи була відтермінована в зв’язку з віроломним нападом росії на Україну. В умовах що склались, оргкомітет Карпатської Школи продовжує роботу в напрямку завершення програмних заходів. Уже опрацьовані подані тези доповідей і рекомендовані для опублікування у Збірці наукових праць Школи. Публікація матеріалів стоїть у плані видавництва Київського національного університету імені Тараса Шевченка, оприлюднення заплановане на травень 2022 року.

Наразі здобувач магістерського ступеню Ілля Курбацький і доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва отримали Сертифікати учасника з можливістю нарахування трьох кредитів ЕКТС у рамках академічної мобільності.

Колектив кафедри туристичного та готельного бізнесу вдячний організаторам за співпрацю та чудову можливість розвитку!

Опублікований: 22-04-2022
Читайте також:
Винний воркшоп з дегустацією локальних вин від шеф-сомельє для здобувачів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

На кафедрі готельно-ресторанної справи в рамках вивчення дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» відбувся воркшоп-дегустація локальних вин для здобувачів освіти 3 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» від професійного сомельє елітного ресторану Catch Seafood Restaurant Ігоря Постоянкіна. На початку зустрічі запрошени...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Винний воркшоп з дегустацією локальних вин від шеф-сомельє для здобувачів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 01 листопада 2023

Місце і роль економічної теорії в структурі економічних знань і підготовці фахівців з економіки обговорювали наші викладачки

2 грудня 2021 р. відбулося засідання Міжвідомчої координаційної ради з економічної теорії Національної академії наук України та Міністерства освіти і науки України, присвячене обговоренню проблем місця і ролі економічної теорії у підготовці фахівців з економіки, у якій взяли участь завідувачка кафедри економічної теорії Інна Ситник та професорка ка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Місце і роль економічної теорії в структурі економічних знань і підготовці фахівців з економіки обговорювали наші викладачки 06 грудня 2021

Практичне застосування теоретичних знань

Опанування дисципліни «Екологія харчових виробництв» дозволяє здобувачам спеціальності Е2 «Екологія» перевіряти безпечність овочів і фруктів й визначати вміст нітратів спрощеним якісним методом, в основі якого лежить кольорова реакція нітрат-іона з дифеніламіном. За інтенсивністю забарвлення вони роблять висновки про вміст нітратів. Цей метод дає ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичне застосування теоретичних знань 23 червня 2025

Фахівці і студенти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства – учасники Національного виноробного форуму

У Торгово-промисловій палаті України відбувся Національний виноробний форум, участь у якому вже традиційно взяли фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства нашого університету – завідувач кафедри Анатолій Куц, доцент Марина Білько, асистент Олена Циганкова, заступник директора Навчально-наукового інституту харчових технологій НУ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці і студенти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства – учасники Національного виноробного форуму 05 листопада 2018