Н У Х Т

Хімтехнологи й біотехнологи ознайомилися з кар’єрними перспективами у МХП

02 травня 2025

Хімтехнологи й біотехнологи ознайомилися з кар’єрними перспективами у МХП

30 квітня за сприяння відділу працевлаштування випускників НУХТ і гарантки освітньо-професійної програми «Хімічні технології косметичних продуктів та харчових добавок» Олени Подобій відбулася зустріч студентів спеціальностей 161 «Хімічні технології та інженерія» та 162 «Біотехнології та біоінженерія» з представниками провідної міжнародної компанії у сфері харчових та агротехнологій «Миронівський хлібопродукт». Нагодою поспілкуватися з фахівцями також скористалися викладачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, доценти Володимир Бахмач і Олеся Романова та завідувач кафедри біотехнології і мікробіології Віктор Стабніков.

Представники холдингу ґрунтовно презентували всі сфери діяльності компанії, акцентувавши на роботі фізико-хімічної, ветеринарної та агрохімічної лабораторій, їх сучасному оснащенні цих і роботі деякого обладнання. Учасники зустрічі мали змогу детальніше ознайомитися з діяльністю ветеринарної лабораторії та роздивитися зразки колоній різних мікроорганізмів і розчини для їх вирощування.

Також фахівці проінформували щодо наявних вакансій і запросили наших студентів до проходження практики й стажування з подальшим працевлаштуванням. Наприкінці зустрічі була проведена вікторина, переможець якої отримав брендований подарунок від МХП, також призами були відзначені найактивніші учасники дискусії.

Вдячні за цікаву зустріч, і сподіваємось на подальшу продуктивну співпрацю з компанією МХП.

Опублікований: 02-05-2025
Читайте також:
Чи безпечно купувати готову випічку розповіла телеглядачам доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Знімальна група програми «Якісне життя» звернулася на кафедру технології ресторанної і аюрведичної продукції нашого університету із метою підготовки випуску на тему «Чи безпечно купувати готову випічку?». Роз’яснення щодо нормативних показників якості та безпечності пиріжків телевізійникам дала к.т.н., доцент кафедри Ірина Корецька. Програма вийш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чи безпечно купувати готову випічку розповіла телеглядачам доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 21 квітня 2020

Завершення весняних Біотехнологічних студій

Останній день феєричних весняних Біотехнологічних студій, реалізованих за підтримки фармацевтичної компанії «Артеріум», відбувся на території постійних партнерів кафедри біотехнології і мікробіології АТ «Київмедпрепарат» («Артеріум»). На початку зустрічі фахівчиня з навчання та розвитку персоналу Марина Герасименко запропонувала учасникам пройти б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершення весняних Біотехнологічних студій 11 квітня 2024

Для поціновувачів шоколаду…

Напевно немає більш загадкового кондитерського виробу як шоколад, який зазнав багато різноманітних трансформацій від простого напою до широкого асортименту шоколадних виробів, які користуються неабияким попитом у всьому світі. Про сучасні технології виробництва шоколаду дізналися здобувачі відокремлених структурних підрозділів НУХТ під час гостьов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Для поціновувачів шоколаду… 10 березня 2025

Захист кваліфікаційних робіт – фінальний етап навчання

25 та 26 червня 2025 року у Відокремленому структурному підрозділі «Львівський фаховий коледж харчової та переробної промисловості НУХТ» відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів 4 курсу спеціальності 133 «Галузеве машинобудування». З вітальним словом до здобувачів звернувся директор коледжу Григорій Дідик, підкресливши значення їхньої проф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захист кваліфікаційних робіт – фінальний етап навчання 30 червня 2025