Н У Х Т

У Вінницькому колежі НУХТ вшанували пам’ять загиблих воїнів-інтернаціоналістів

15 лютого 2019

У Вінницькому колежі НУХТ вшанували пам’ять загиблих воїнів-інтернаціоналістів

15  лютого Незалежна Україна офіційно відзначає День пам’яті загиблих воїнів-інтернаціоналістів, які ідучи в пекло, вірили, що несуть визволення приниженим і поневоленим, що йдуть не вбивати, а захищати нове життя. Так само, як і сьогодні воїни АТО (ООС) бережуть життя і спокій мирних українців.

З нагоди вшанування пам’яті загиблих воїнів-інтернаціоналістів та  30-річчя виведення обмеженого контингенту радянських військ з Демократичної республіки Афганістан, студенти Вінницького коледжу нашого університету взяли участь у тематичному заході «Миру прагнемо завжди…», який підготували  викладачі Олександр Господинчик та  Оксана Борачук.

Щоб із перших вуст почути про наслідки війни в Афганістані, задати болючі запитання, які тривожать молодь стосовно сьогодення на Сході України, були запрошені гості – воїн-афганець Петро Мельник і воїни АТО, кіборги Роман Смішний та Євген Ісаєв.

Хвилиною мовчання вшанували трьох випускників коледжу, що загинули у тій страшні війні – Миколу Голюка, Олега Кандирала та  Юрія Поліщука.

Сумні спогади гостей доповнила авторська пісня студента групи 3-Т Віктора Бондаренка.

Заступник директора з виховної роботи Наталія Любчак висловила подяку від усього викладацько-студентського колективу коледжу воїнам-ветеранам і зазначила, що вони, як ніхто знають справжню ціну війни і миру, вміють дорожити сьогоднішнім днем і є прикладом для наслідування молодому поколінню.

 

 

Опублікований: 15-02-2019
Читайте також:
Як відкрити світу гастрономічну Україну дізнавалися першокурсники спеціальності «Туризм»

Як відкрити світу гастрономічну Україну та познайомити людство з традиціями гостинності й культури приготування національних страв ? Про це здобувачі освіти першого курсу спеціальності «Туризм» разом із викладачкою дисципліни «Винний та гастрономічний туризм: досвід ЄС для України», доценткою Тетяною Мірзодаєвою слухали та дискутували на Першій вс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як відкрити світу гастрономічну Україну дізнавалися першокурсники спеціальності «Туризм» 15 грудня 2020

Гостьова лекція для третьокурсників кафедри експертизи харчових продуктів

27 жовтня 2022 року на кафедрі експертизи харчових продуктів відбулася гостьова лекція «Інгредієнти, що поліпшують зовнішній вигляд харчових продуктів» для здобувачів третього курсу освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» з дисципліни «Оцінки і управління ризиками в галузі безпеки харчових продуктів. Мо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція для третьокурсників кафедри експертизи харчових продуктів 27 жовтня 2022

До виготовлення парфумів і косметики долучилися гості кафедри хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Колектив кафедри хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів на чолі з доцентами Оленою Подобій, Тетяною Бойчук і Світланою Ковальовою радо вітав на Дні відкритих дверей школярів – майбутніх студентів нашого університету. Для випускників шкіл студенти та магістранти провели майстер-класи «Як розробити  власний індивідуальний аромат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До виготовлення парфумів і косметики долучилися гості кафедри хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 09 жовтня 2018

Передостання сходинка до здобуття омріяної кваліфікації «магістр з промислової та фармацевтичної біотехнології»

Як відомо, теорія з’являється у результаті практичних потреб, тому відпрацювання практичних навичок є невід’ємною частиною якісного навчання та поглибленого пізнання аспектів майбутньої професійної діяльності на основі здобутих раніше знань.  Тож для магістрантів освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія» другого рок...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Передостання сходинка до здобуття омріяної кваліфікації «магістр з промислової та фармацевтичної біотехнології» 19 вересня 2024