Н У Х Т

Віртуальні ресурси для студентів і викладачів

31 січня 2020

Віртуальні ресурси для студентів і викладачів

Видавництвом «ТЕХ МЕДІА ГРУП» для забезпечення зручності у користуванні базою нормативно-правових актів і шаблонів документів був розроблений віртуальний компакт-диск до видань «Екологічна безпека підприємства»,  «Контроль якості та безпечності харчової продукції» та «Санітарно-епідеміологічні вимоги для харчової промисловості та громадського харчування».

Серед переваг користування ресурсом – не потребує наявності дисководу у комп’ютері; доступний для роботи із будь-якого електронного носія; постійно доповнюється та оновлюється; має вікно пошуку для швидкого знаходження необхідного документа.

Для отримання логіну та паролю до системи звертайтесь до відділу інформаційних технологій Науково-технічної бібліотеки університету (ліве крило, 1 поверх, кабінет 4). Тел. 287-94-77, внутрішній 94-77.

Опублікований: 31-01-2020
Читайте також:
Презентуємо університет учням спеціалізованої школи №307

Навесні цього року був підписаний договір про співпрацю між університетом і спеціалізованою школою № 307 із поглибленим вивченням природничих наук. Предметом договору є навчання та підготовка слухача до зовнішнього незалежного оцінювання в Українському  центрі оцінювання якості освіти згідно зі змістом програм загальноосвітніх предметів, що відпові...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентуємо університет учням спеціалізованої школи №307 04 жовтня 2018

Передові світові інновації на одному з кращих підприємств України вивчали студенти разом із доцентом кафедри експертизи харчових продуктів

Здобувачі групи ТІ-2-8 Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ разом із доцентом кафедри експертизи харчових продуктів Наталією Поповою відвідали Київський пивоварний завод «Carlsberg Ukraine». Компанія «Carlsberg Ukraine» – лідер ринку пива в країні, приклад найуспішнішого підприємства, один із найкращих роботодавців. Київський пив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Передові світові інновації на одному з кращих підприємств України вивчали студенти разом із доцентом кафедри експертизи харчових продуктів 13 листопада 2019

Старт декади

З 2003 року, вже 15 років поспіль, у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ проходить декада комісії інформатики та комп’ютерних технологій. У цьому році вона триває з 15 по 26 січня. В цей час для студентів проводяться різноманітні профорієнтаційні заходи, конкурси фахової майстерності, конференції та семінари з новинок в світі інформаційни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Старт декади 16 січня 2018

Магістранти успішно завершують опанування матеріалів наукових вебінарів від «Clarivate»

Здобувачка освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» Марія Омельченко прослухала заключні вебінари із серії «Research Smarter» на теми «Оцінка міжнародної співпраці» та «Підтримка чесності досліджень за допомогою надійних інструментів та даних». Міжнародна співпраця виводить проведення наук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти успішно завершують опанування матеріалів наукових вебінарів від «Clarivate» 14 березня 2024