Н У Х Т

Нові ідеї та виклики зернової науки

11 квітня 2025

Нові ідеї та виклики зернової науки

7 квітня відбулося засідання секції «Технологія зберігання і переробки зерна» в рамках 91-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішення проблем харчування людства у ХХІ столітті». На секції свої наукові здобутки представляли здобувачі різних освітніх ступенів: від уже досвідчених здобувачів освітньо-наукового ступеня «доктор філософії» до здобувачів освітнього ступеня «бакалавр», які тільки розпочинають пошуки своїх цікавих наукових тем.

Коло наукових питань та інтересів наших молодих науковців доволі широке, але всі вони пов’язані з формуванням свідомого підходу до перероблення зерна для виробництва харчових і кормових продуктів, відповідно до нових технологій і тенденцій, які сприяють сталому розвитку.

Усі доповіді були цікавими та змістовними, а жваве обговорення кожної теми підкреслювало її актуальність.

Переможцями були визнані наступні доповідачі:

1 місцеАнна Мельник (група ТЗ-3-5) з доповіддю «Різновиди сухого корму для котів в Україні: класифікація, склад та особливості вибору»

2 місцеМихайло Кокоулін (група А-ТІ-1) з доповіддю «Дослідження впливу підвищеного вмісту атмосферного азоту на розвиток мікотоксин-продукуючих грибів» і Дмитро Сушков (група ТЗ-1-6М) з доповіддю «Програмні продукти для ефективного управління логістичними процесами на зернопереробних підприємствах»

3 місцеОльга Косюк (група ТЗ-1-6М) з доповіддю «Вплив періодичності на індекс лущення пшениці» і Дмитро Галка (група А-ТІ-1) з доповіддю «Класифікація оптичних сепараторів зерна»

Вітаємо всіх учасників секції з успішними виступами та бажаємо подальших наукових звершень! Ваші дослідження є важливим внеском у вирішення актуальних проблем харчування людства!

Опублікований: 11-04-2025
Читайте також:
Обговорюємо академічну доброчесність англійською

Дотриманню академічної доброчесності учасниками освітнього процесу в нашому університеті приділяється велика увага. Кожний навчальний рік починається із низки заходів, спрямованих на визначення рівня поінформованості та заповнення існуючих прогалин, у першу чергу, здобувачів освіти у питаннях академічної доброчесності. Цього року традиційний Тижде...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Обговорюємо академічну доброчесність англійською 18 жовтня 2022

День рекламіста в університеті – «Рекламне мистецтво»

Здобувачі освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю» відсвяткували своє професійне свято, провівши конкурс рекламного креативу. Підготовка до свята розпочалася заздалегідь: на сторінці спеціальності в Інстаграм учасники конкурсу – здобувачі всіх чотирьох курсів – спочатку обирали продукт для розроблення власної рекламної кампанії, поті...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День рекламіста в університеті – «Рекламне мистецтво» 28 жовтня 2024

Тиждень академічної доброчесності для першокурсників спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Академічна доброчесність – запорука якісного навчального процесу. Традиційно новий навчальний рік для першокурсників на кафедрі готельно-ресторанної справи розпочався з тижня академічної доброчесності, адже етичними принципами академічної доброчесності має керуватися академічна спільнота під час навчання, викладання та провадження наукової (творчої...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень академічної доброчесності для першокурсників спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 07 жовтня 2022

Новий крок на дорозі до успішного майбутнього

Дуже продуктивним був семестр, що завершується, для магістрантів першго року навчання кафедри біотехнології і мікробіології. Упродовж нього вони писали обґрунтування теми магістерської роботи. Обрати тему здобувачі вищої освіти могли самостійно, що дозволило вибрати напрямки, які найбільше цікавлять. Зокрема, магістрантки Світлана Бондарук і Алін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий крок на дорозі до успішного майбутнього 22 грудня 2020