Н У Х Т

Нові ідеї та виклики зернової науки

11 квітня 2025

Нові ідеї та виклики зернової науки

7 квітня відбулося засідання секції «Технологія зберігання і переробки зерна» в рамках 91-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішення проблем харчування людства у ХХІ столітті». На секції свої наукові здобутки представляли здобувачі різних освітніх ступенів: від уже досвідчених здобувачів освітньо-наукового ступеня «доктор філософії» до здобувачів освітнього ступеня «бакалавр», які тільки розпочинають пошуки своїх цікавих наукових тем.

Коло наукових питань та інтересів наших молодих науковців доволі широке, але всі вони пов’язані з формуванням свідомого підходу до перероблення зерна для виробництва харчових і кормових продуктів, відповідно до нових технологій і тенденцій, які сприяють сталому розвитку.

Усі доповіді були цікавими та змістовними, а жваве обговорення кожної теми підкреслювало її актуальність.

Переможцями були визнані наступні доповідачі:

1 місцеАнна Мельник (група ТЗ-3-5) з доповіддю «Різновиди сухого корму для котів в Україні: класифікація, склад та особливості вибору»

2 місцеМихайло Кокоулін (група А-ТІ-1) з доповіддю «Дослідження впливу підвищеного вмісту атмосферного азоту на розвиток мікотоксин-продукуючих грибів» і Дмитро Сушков (група ТЗ-1-6М) з доповіддю «Програмні продукти для ефективного управління логістичними процесами на зернопереробних підприємствах»

3 місцеОльга Косюк (група ТЗ-1-6М) з доповіддю «Вплив періодичності на індекс лущення пшениці» і Дмитро Галка (група А-ТІ-1) з доповіддю «Класифікація оптичних сепараторів зерна»

Вітаємо всіх учасників секції з успішними виступами та бажаємо подальших наукових звершень! Ваші дослідження є важливим внеском у вирішення актуальних проблем харчування людства!

Опублікований: 11-04-2025
Читайте також:
Перші власні дослідження діяльності реальних підприємств готельної індустрії здійснили другокурсники

З 1 по 5 червня на платформі ZOOM відбулися успішні online-захисти курсових робіт з дисципліни «Організація готельного господарства» здобувачами 2 курсу навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. Під час виконання курсової роботи студенти сформували навички аналізу та узагальнення власного практичного ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші власні дослідження діяльності реальних підприємств готельної індустрії здійснили другокурсники 05 червня 2020

Захисти магістерських робіт на кафедрі технології оздоровчих продуктів

8 та 11 лютого на кафедрі технології оздоровчих продуктів відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт за освітньо-професійною програмою «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення». Головчиня Екзаменаційної комісії, докторка біологічних наук, професорка Інституту садівництва НААН України Тетяна Москалець, член...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захисти магістерських робіт на кафедрі технології оздоровчих продуктів 14 лютого 2022

English Speaking club повернувся в онлайн-режимі

Викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок разом зі спеціальним гостем Stuart Snuggs провели засідання Online English Speaking club. У засіданні взяли участь студенти Навчально-наукового інституту економіки і управління та факультету біотехнологій та екологічного контролю. Цього разу засідання було присвячене ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

English Speaking club повернувся в онлайн-режимі 27 жовтня 2020

На допомогу користувачам – науково-бібліографічні покажчики

Для забезпечення інформаційних потреб і запитів користувачів, а також на допомогу науковому та освітньому процесам на сайті бібліотеки, у розділі «Видання НТБ» представлені власні інформаційні продукти Науково-технічної бібліотеки нашого університету – науково-бібліографічні покажчики. Головна мета покажчика – сприяти спеціалістам галузі у виборі ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На допомогу користувачам – науково-бібліографічні покажчики 20 липня 2021