Н У Х Т

Інституційний проєкт змін НУХТ

15 вересня 2025

Інституційний проєкт змін НУХТ

Команда академічних менеджерів представила керівництву університету Інституційний проєкт змін НУХТ, розроблений у межах Програми професійного розвитку академічних менеджерів.

Під час презентації учасники продемонстрували стратегічний профіль університету з ключовими цілями та дорожньою картою реалізації стратегії розвитку університету до 2030 року, спрямованими на посилення інституційної спроможності, ефективного управління ресурсами та впровадження інноваційних практик у вищій освіті.

У обговоренні взяли участь ректор Олександр Шевченко, перший проректор Володимир Яровий, директорка Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності Олена Подобій, проректор з соціально-побутових питань Микола Копера, проректор з наукової роботи Сергій Токарчук, в.о. завідувача кафедри процесів та апаратів харчових виробництв і відповідальна секретарка Приймальної комісії Юлія Запорожець, завідувач кафедри біотехнології і мікробіології Віктор Стабніков, в.о. завідувача кафедри економіки і права Юлія Левченко та заступник завідувача кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін.

За результатами обговорення керівництво відзначило важливість Інституційного проєкту змін НУХТ для подальшого розвитку управлінських практик і формування нової культури лідерства в університетському середовищі.

Нагадаємо, Програма професійного розвитку академічних менеджерів – це унікальна ініціатива Міністерства освіти і науки України, що реалізується Британською Радою у рамках спільного проєкту МОН та Світового банку «Удосконалення вищої освіти в Україні заради результатів».

Опублікований: 15-09-2025
Читайте також:
Ефективна виробнича практика – запорука майбутнього успіху здобувачів

Традиційно на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів щорічно на загальних зборах кафедри відбувається підсумкова конференція здобувачів по результатах проходження виробничої практики на передових м'ясопереробних підприємствах країни. Ось цього року 5 жовтня відповідальним по кафедрі за практичну підготовку студентів, доцентом Олегом Галенком...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ефективна виробнича практика – запорука майбутнього успіху здобувачів 06 жовтня 2020

Кайдзен на SMART-лекторії кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

Керівник групи менеджменту виробництва Дмитро Полатайло представив на SMART-лекторії кафедри мехатроніки та пакувальної техніки ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця». У події взяли участь понад 50 учасників – викладачі і здобувачі вищої освіти освітньо-професійної програми «Прикладна механіка» (спеціальність 131 «Прикладна механіка») та освітньо-про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кайдзен на SMART-лекторії кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 30 жовтня 2023

Зустріч наставників груп зі здобувачами напередодні літніх канікул

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Лариса Михонік, Юлія Бондаренко, Анна Грищенко та Олена Кохан, які є наставниками здобувачів академічних груп І-ІІІ курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій, напередодні літніх канікул провели зустріч  зі студентами своїх груп за допомогою конференції ZOOM. Головно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч наставників груп зі здобувачами напередодні літніх канікул 11 червня 2020