Н У Х Т

Традиційний Ярмарок вакансій «НУХТ ОСІНЬ»: пропозиції 2019 року

14 листопада 2019

Традиційний Ярмарок вакансій «НУХТ ОСІНЬ»: пропозиції 2019 року

14 листопада в університеті відбувся традиційний Ярмарок вакансій «НУХТ ОСІНЬ», на якому наші студенти отримали можливість поспілкуватися з фахівцями найкращих підприємств, дізнатися про критерії відбору персоналу та подати своє резюме на відкриті вакансії.

Ярмарок уже став помітною подією і збирає все більше учасників, які користуються можливістю представити свої підприємства, провести тренінги і майстер-класи для усіх бажаючих і, можливо, знайти саме своїх працівників.

Роботу Ярмарку відкрив перший проректор Володимир Яровий, який тепло привітав учасників і гостей заходу й висловив щиру вдячність провідним вітчизняним роботодавцям за увагу до освіти, допомогу у підготовці фахівців та висловив сподівання на подальшу плідну й взаємовигідну співпрацю. У церемонії відкриття заходу взяли участь проректор з наукової роботи Олександр Шевченко, проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Лариса Арсеньєва, директори навчально-наукових інститутів і декани факультетів, співробітники Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету, які й організували захід

Свої вакансії, умови роботи, перспективи кар’єрного зростання презентували Прем’єр Експо, Житомирський м’ясокомбінат, Новофарм Біосинтез, МЕТРО КЕШ ЕНД КЕРІ УКРАЇНА, ПриватБанк, Нестле Україна, Телерадіокомпанія «Студія 1+1», il Molino, PepsiCo, Coca-Cola HBC Ukraine Armenia Moldova, тютюнова компанія«В.А.Т.-Прилуки», Сільпо-Фуд, CRH Україна, МХП, Телесвіт «Воля», АБІНБЕВ ЕФЕС УКРАЇНА, Золотий коровай, БІО ХЛІБ, Провінція Плюс, Інтергеоком, Sun One agency, Юнілівер Україна, ЛУЇ ДРЕЙФУС КОМПАНІ УКРАЇНА, Лантманнен Акса, ҐУДВЕЛЛІ УКРАЇНА, Ашан Україна Гіпермаркет, Вентиляційні системи, Еколан Інгредієнти, ДО ЕНД КО КИЇВ, Штайнер Україна, ТЕРРА ФУД, Золотоніський маслоробний комбінат, ЮНІВЕРСАЛ ФІШ КОМПАНІ, Маресто Україна, UniSkill, Фудком, ХедХантер..

Генеральними спонсорами виступили: ТОВ «Домінос Піца Юкрейн», ПрАТ «КИЇВХЛІБ», ПрАТ «Володимир-Волинська птахофабрика», Академія Aclima, ТОВ «Чанта Маунт», ТОВ «БІСКОТТІ».

Сподіваємося, що відвідавши Ярмарок, наші студенти дізналися багато нового й тепер знають, якими навичками потрібно володіти, щоб отримати роботу в умовах жорстокої конкуренції на ринку праці.

Опублікований: 14-11-2019
Читайте також:
Година-реквієм «Живе в народі пам’ять про героїв» відбулася у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулася година-реквієм «Живе в народі пам’ять про героїв», присвячена шостій річниці подій на Євромайдані та вшануванню пам’яті Героїв Небесної Сотні. Виховний захід провели працівники бібліотеки Алла Паутова та Лариса Скиба. Зворушлива змістовна розповідь про революційні події 2014 року, мужність ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Година-реквієм «Живе в народі пам’ять про героїв» відбулася у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ 20 лютого 2020

Зустрічі, що надихають

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів із радістю зустрічають в університеті своїх випускників. Таке спілкування завжди цікаве, пізнавальне, з приємними спогадами випускників про роки навчання. Для тих, хто ще є здобувачами освіти теж важливо і необхідно чути поради, відчувати підтримку, переймати досвід старших колег. Днями в гості на ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустрічі, що надихають 16 травня 2024

Відкритий турнір кафедри економічної теорії «Political Economy-2019»

У черговий раз кафедра економічної теорії провела відкритий турнір для студентів першого курсу англомовного проекту з дисципліни «Political Economy».  Завдання складалося із теоретичних питань, творчих завдань та тестів англійською мовою. У запеклій боротьбі студенти 1 курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління групи ЕП 1-2а здобу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкритий турнір кафедри економічної теорії «Political Economy-2019» 10 грудня 2019

Успішний фініш бакалаврів заочної форми навчання

17 лютого 2021 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася важлива подія для 52 здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» заочної форми навчання – атестаційний екзамен. Перед початком екзамену тепло привітала здобувачів вищої освіти в.о. декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Віта Цирульнікова, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішний фініш бакалаврів заочної форми навчання 19 лютого 2021