Н У Х Т

Наукові досягнення молоді до ювілею конференції

12 квітня 2024

Наукові досягнення молоді до ювілею конференції

90 Ювілейна Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» й цьогоріч об’єднала обдаровану молодь для плідного спілкування з провідними вітчизняними та зарубіжними вченими, а також для випробування власних можливостей у ролі лідера, доповідача, науковця ще на початку професійного шляху. 

11 квітня 2024 року здобувачі Навчально-наукового інституту економіки і управління, а також бакалаври і магістри факультету автоматизації і комп’ютерних систем взяли участь в англомовному засіданні секції, організованої кафедрою ділової іноземної мови та міжнародної комунікації.

З вітальним словом до учасників засідання звернулася в.о. завідувача кафедри Юліана Малик, яка вказала на сучасні виклики та завдання, які постали перед українською молоддю, й побажала сміливих ідей і приємного наукового спілкування.

Тематика наукових досліджень, представлених на конференції, вражає своєю різноманітністю й актуальністю. Ірина Гаркавенко (група ЕП-1-1М) акцентувала увагу на руйнівних наслідках війни в Україні на екологію та сільське господарство протягом тривалого часу та окреслила нагальні завдання сталого розвитку. Магістри факультету автоматизації і комп’ютерних систем Павло Крещенко і Максим Шрамко (група АК-1-1М) проаналізували застосування новітніх технологій у автоматизованому виробництві. Проблеми безпечного впровадження цифрових технологій і способів їх контролю розглянули здобувачі Влад Юрін (група АК-1-1М) і Каріна Бурлака (група КН-4-2). Як нові тенденції у банківській сфері впливають на поведінку споживачів пояснив Владислав Божко (група КН-4-4). Маркетингові стратегії зацікавили Владиславу Нізовських (група РЗ-4-12) і Валентину Яценко (група МА-4-3). Аналітичні здібності продемонструвала першокурсниця Науково-навчального інституту економіки і управління Валерія Малород (група МП-1-9а), яка вивчала ставлення підлітків до раннього працевлаштування за допомогою опитування.

За результатами обговорення наукових доповідей, було визначено переможців конференції:

Каріна Бурлака (група КН-4-2) нагороджена дипломом 1-го ступеня
Владислава Нізовських (група РЗ-4-12) здобула диплом 2-го ступеня
Божко Владислав (група КН-4-4) відзначений дипломом 3-го ступеня

Опублікований: 12-04-2024
Читайте також:
Артистизм й істинно народні таланти на Святі вареника

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету в рамках декади харчових технологій відбулося свято вареника. Участь у заході брали групи кулінарного напряму. Студенти плідно працювали, вивчали історію та рецептуру, змагалися у швидкості ліплення вареників. Вони показали не лише свої кулінарні здібності, а й продем...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Артистизм й істинно народні таланти на Святі вареника 31 жовтня 2019

Науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у конференції у Грузії

Налагодження міжнародної співпраці – запорука ефективного розвитку наукових досліджень та обміну результатами наукових досягнень. Тому науковці нашого університету беруть активну участь у міжнародних конференціях. Нещодавно в Державному університеті Акакія Церителі (м. Кутаїсі, Грузія) відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні ін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у конференції у Грузії 02 липня 2021

Виробничники відзначають практичну цінність бакалаврських робіт випускників кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів

На кафедрі технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів завершена сесія із захисту бакалаврських випускових робіт. За традицією кращі студенти –  Анастасія Сірош, Ольга Музика, Юлія Дьячук, Христина Наливайко та Анна Грищенко виконали бакалаврські роботи науково-дослідного характеру. Наукові роботи Анастасії Сірош, Ольги Музики та Юлії Дьяч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виробничники відзначають практичну цінність бакалаврських робіт випускників кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів 20 червня 2018