Н У Х Т

Наукові досягнення молоді до ювілею конференції

12 квітня 2024

Наукові досягнення молоді до ювілею конференції

90 Ювілейна Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» й цьогоріч об’єднала обдаровану молодь для плідного спілкування з провідними вітчизняними та зарубіжними вченими, а також для випробування власних можливостей у ролі лідера, доповідача, науковця ще на початку професійного шляху. 

11 квітня 2024 року здобувачі Навчально-наукового інституту економіки і управління, а також бакалаври і магістри факультету автоматизації і комп’ютерних систем взяли участь в англомовному засіданні секції, організованої кафедрою ділової іноземної мови та міжнародної комунікації.

З вітальним словом до учасників засідання звернулася в.о. завідувача кафедри Юліана Малик, яка вказала на сучасні виклики та завдання, які постали перед українською молоддю, й побажала сміливих ідей і приємного наукового спілкування.

Тематика наукових досліджень, представлених на конференції, вражає своєю різноманітністю й актуальністю. Ірина Гаркавенко (група ЕП-1-1М) акцентувала увагу на руйнівних наслідках війни в Україні на екологію та сільське господарство протягом тривалого часу та окреслила нагальні завдання сталого розвитку. Магістри факультету автоматизації і комп’ютерних систем Павло Крещенко і Максим Шрамко (група АК-1-1М) проаналізували застосування новітніх технологій у автоматизованому виробництві. Проблеми безпечного впровадження цифрових технологій і способів їх контролю розглянули здобувачі Влад Юрін (група АК-1-1М) і Каріна Бурлака (група КН-4-2). Як нові тенденції у банківській сфері впливають на поведінку споживачів пояснив Владислав Божко (група КН-4-4). Маркетингові стратегії зацікавили Владиславу Нізовських (група РЗ-4-12) і Валентину Яценко (група МА-4-3). Аналітичні здібності продемонструвала першокурсниця Науково-навчального інституту економіки і управління Валерія Малород (група МП-1-9а), яка вивчала ставлення підлітків до раннього працевлаштування за допомогою опитування.

За результатами обговорення наукових доповідей, було визначено переможців конференції:

Каріна Бурлака (група КН-4-2) нагороджена дипломом 1-го ступеня
Владислава Нізовських (група РЗ-4-12) здобула диплом 2-го ступеня
Божко Владислав (група КН-4-4) відзначений дипломом 3-го ступеня

Опублікований: 12-04-2024
Читайте також:
HR-аналітика з питань оплати праці для майбутніх HR-фахівців

27 березня на кафедрі економіки праці та менеджменту відбулася відкрита лекція доцентки кафедри Олени Безпалько. Лекційне заняття було присвячене організації оплати праці та її HR-аналітиці. Тема цікава, тема невичерпна за своєю актуальністю та контентом як для здобувачів 3 курсу освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу», які займатимуть...

ЧИТАТИ ДАЛІ

HR-аналітика з питань оплати праці для майбутніх HR-фахівців 28 березня 2023

Національно-патріотичне свято Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

17 жовтня у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося національно-патріотичне свято «Козацькі забави» за участю студентської молоді та викладачів коледжу. Захід проводився за трьома напрямками: історичний квест, спортивні змагання та технологічний квест. По кожному із цих напрямів команди змагалися у різних конкурсах і з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Національно-патріотичне свято Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ 18 жовтня 2019

Підсумки І туру ХІІ Міжнародного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка

В університеті визначили переможців І туру ХІІ Міжнародного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка. Учасники гідно змагалися за перемогу. Креативними ідеями були сповнені їхні есе на тему «Ким би був Тарас Шевченко, якби жив сьогодні?». Переможцями стали: І місце – Надія Магден, Вікторія Коновалова (обидві – Навчально-нау...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумки І туру ХІІ Міжнародного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка 10 грудня 2021

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів підвищують рівень своєї кваліфікації

На кафедрі експертизи харчових продуктів уже стало традицією проводити наукові семінари з тренеркою-консультанткою ТОВ «ІСО БІЗНЕС-СТУДІЯ», висококваліфікованою фахівчинею з ISO 22000, FSSC 22000, HACCP, ISO 9001; аудиторкою систем менеджменту якості та безпечності харчових продуктів міжнародних органів сертифікації DQS GmbH, TGS International Cert...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів підвищують рівень своєї кваліфікації 29 червня 2023