Н У Х Т

У полі зору фахівців навчально-наукового комплексу НУХТ – безпечність харчових продуктів

18 липня 2019

У полі зору фахівців навчально-наукового комплексу НУХТ – безпечність харчових продуктів

Фахівці Одеського інституту післядипломної освіти НУХТ провели для провідних спеціалістів ПрАТ «Херсонський хлібокомбінат» виїзний навчально-консультаційний семінар «Практичні аспекти функціонування та актуалізації систем менеджменту безпечності харчових продуктів (СМБХП) згідно з вимогами міжнародного стандарту ISO 22000:2018».

У роботі семінару взяли участь 32 працівника, включаючи генерального директора, директорів трьох заводів комбінату, провідних фахівців технологічних служб і випробувальних лабораторій, у т.ч. члени групи безпечності.

До тематики занять включили огляд міжнародних стандартів у сфері безпечності харчових продуктів, які стосуються розроблення програм-передумов, операційних програм управління процесами, НАССР-плану, проведення внутрішніх аудитів систем для їх удосконалення, міжнародної сертифікації СМБХП.

Детально розглянули вимоги нової версії міжнародного стандарту ISO 22000:2018 з метою розроблення практичних заходів актуалізації СМБХП комбінату у частині її інтеграції у бізнес-процеси, визначення контексту підприємства, розширення можливостей ризик-менеджменту, удосконалення решти документованої інформації.

Усі учасники семінару брали активну участь у навчальному процесі. Особливо багато питань щодо актуалізації документації задавали генеральний директор і директори заводів.

Слухачі успішно склали залік і отримали свідоцтва про підвищення кваліфікації з питань розроблення та удосконалення СМБХП.

Керівництво комбінату надіслало до Інституту лист-подяку щодо високої якості проведених занять.

Опублікований: 18-07-2019
Читайте також:
Від мистецтва мікробів до технологічних тріумфів – біоплівки у біотехнологічних процесах

Наприкінці семестру відбувся останній захист магістрантами освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія» спеціальності 162 «Біотехнологія та біоінженерія» своїх командних самостійних робіт, виконаних у рамках вивчення дисципліни «Природознавча мікробіологія». Для кожного це був своєрідний виклик і можливість проявити се...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від мистецтва мікробів до технологічних тріумфів – біоплівки у біотехнологічних процесах 18 грудня 2023

Як підготуватись до співбесіди англійською дізналися студенти від носія мови

«Ви не заперечуєте, якщо співбесіда буде англійською?». Таке питання може багатьох загнати у глухий кут і стати причиною затяжної мовчанки та невпевненості у собі. «Як підготуватись до співбесіди англійською» - такою була сьогодні тема лекції з носієм мови Іфомою Саймон (Ifeoma Simon), викладачем компанії «Speak Up». Лекцію для усіх бажаючих студе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як підготуватись до співбесіди англійською дізналися студенти від носія мови 14 листопада 2019

Проєктний менеджмент у громаді: нові компетентності для сталого розвитку

У сучасному світі, де громади стають рушійною силою змін, успіх їхнього розвитку визначається не лише ресурсами, а й здатністю ефективно управляти проєктами, вибудовувати партнерства та мислити у європейських координатах. Саме на ці виклики відповів курс «Проєктний менеджмент у громаді», організований ініціативою Cities4Cities United4Ukraine у межа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проєктний менеджмент у громаді: нові компетентності для сталого розвитку 25 вересня 2025