19 червня 2024 року на кафедрі технології цукру і підготовки води відбувся захист кваліфікаційної роботи «Проєкт технічного переоснащення відділення водопідготовки ПрАТ «Оболонь» (м. Київ) з метою розширення асортименту фасованих питних вод» здобувачкою освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181«Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» денної форми здобуття освіти Марією Чиренко.
Екзаменаційна комісія працювала у складі в.о. завідувача кафедри технології цукру і підготовки води, доцентки Інни Карпович (голова ЕК), професорки кафедри Наталії Гусятинської, доценток кафедри Наталії Чернової та Світлани Шульги.
Здобувачка освіти детально розкрила практичну цінність роботи, що полягає у розробленні проєкту переоснащення лінії підготовки води ПрАТ «Оболонь» із впровадженням технологій зворотного осмосу та йодування з метою розширення асортименту фасованих питних вод. Встановлення запропонованого обладнання дозволяє випускати два види нової продукції – води дитячої та води йодованої.
Випускниця впевнено та обґрунтовано відповідала на запитання членів комісії, демонструючи високий рівень фахової підготовки.
Вітаємо Марію Чиренко з успішним захистом і здобуттям освітнього ступеня «Бакалавр». Чекаємо на продовження нею навчання на магістерському рівні!