Н У Х Т

Практична цінність кваліфікаційної бакалаврської роботи випускниці кафедри технології цукру і підготовки води

21 червня 2024

Практична цінність кваліфікаційної бакалаврської роботи випускниці кафедри технології цукру і підготовки води

19 червня 2024 року на кафедрі технології цукру і підготовки води відбувся захист кваліфікаційної роботи «Проєкт технічного переоснащення відділення водопідготовки ПрАТ «Оболонь» (м. Київ) з метою розширення асортименту фасованих питних вод» здобувачкою освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181«Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» денної форми здобуття освіти Марією Чиренко.

Екзаменаційна комісія працювала у складі в.о. завідувача кафедри технології цукру і підготовки води, доцентки Інни Карпович (голова ЕК), професорки кафедри Наталії Гусятинської, доценток кафедри Наталії Чернової та Світлани Шульги.

Здобувачка освіти детально розкрила практичну цінність роботи, що полягає у розробленні проєкту переоснащення лінії підготовки води ПрАТ «Оболонь» із впровадженням технологій зворотного осмосу та йодування з метою розширення асортименту фасованих питних вод. Встановлення запропонованого обладнання дозволяє випускати два види нової продукції – води дитячої та води йодованої.

Випускниця впевнено та обґрунтовано відповідала на запитання членів комісії, демонструючи високий рівень фахової підготовки.

Вітаємо Марію Чиренко з успішним захистом і здобуттям освітнього ступеня «Бакалавр». Чекаємо на продовження нею навчання на магістерському рівні!

Опублікований: 21-06-2024
Читайте також:
Про особливості і суть фармаконагляду від фахівця високого рівня

Що потрібно для правильного випуску лікарських препаратів? Чи може лікарський препарат бути без побічних реакції? Коли буде вакцина від ковіду? На всі ці та інші питання студентів-біотехнологів 4 курсу відповіла під час Zoom-конференції «Система фармаконагляду» уповноважена особа по фармаконагляду фармацевтичної корпорації «Артеріум» Римма Баттало...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про особливості і суть фармаконагляду від фахівця високого рівня 18 листопада 2020

Про вимоги до харчування населення у нинішній екологічній ситуації на гостьовій лекції

1 лютого 2022 р. на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка відбулася гостьова лекція «Вимоги до харчування населення у нинішній екологічній ситуації» доктора медичних наук, професора, головного наукового співробітника ДУ «Інститут громадського здоров’я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про вимоги до харчування населення у нинішній екологічній ситуації на гостьовій лекції 03 лютого 2022

Зробіть свій вибір!

11 листопада 2020 року в актовій залі університету відбудуться вибори ректора Національного університету харчових технологій. Час проведення виборів – з 9:00 до 15:00 Вибори проводяться таємним голосуванням. Наявність документа, що посвідчує особу, обов’язкова. У виборах беруть участь: кожний науковий, науково-педагогічний і педагогічний шта...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зробіть свій вибір! 09 листопада 2020

«Фармацевтична фірма «Дарниця» приймає учасників ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології

Ще один партнер кафедри біотехнології та мікробіології – одна з найсучасніших та провідних фармацевтичних компаній «Фармацевтична фірма«Дарниця» люб’язно провела екскурсію для учасників Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології. 24 квітня гості НУХТ мали змогу побачити сучасне фармацевтичне обладнання та сам технологічний процес пригот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Фармацевтична фірма «Дарниця» приймає учасників ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології 25 квітня 2018