Н У Х Т

Практична цінність кваліфікаційної бакалаврської роботи випускниці кафедри технології цукру і підготовки води

21 червня 2024

Практична цінність кваліфікаційної бакалаврської роботи випускниці кафедри технології цукру і підготовки води

19 червня 2024 року на кафедрі технології цукру і підготовки води відбувся захист кваліфікаційної роботи «Проєкт технічного переоснащення відділення водопідготовки ПрАТ «Оболонь» (м. Київ) з метою розширення асортименту фасованих питних вод» здобувачкою освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181«Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» денної форми здобуття освіти Марією Чиренко.

Екзаменаційна комісія працювала у складі в.о. завідувача кафедри технології цукру і підготовки води, доцентки Інни Карпович (голова ЕК), професорки кафедри Наталії Гусятинської, доценток кафедри Наталії Чернової та Світлани Шульги.

Здобувачка освіти детально розкрила практичну цінність роботи, що полягає у розробленні проєкту переоснащення лінії підготовки води ПрАТ «Оболонь» із впровадженням технологій зворотного осмосу та йодування з метою розширення асортименту фасованих питних вод. Встановлення запропонованого обладнання дозволяє випускати два види нової продукції – води дитячої та води йодованої.

Випускниця впевнено та обґрунтовано відповідала на запитання членів комісії, демонструючи високий рівень фахової підготовки.

Вітаємо Марію Чиренко з успішним захистом і здобуттям освітнього ступеня «Бакалавр». Чекаємо на продовження нею навчання на магістерському рівні!

Опублікований: 21-06-2024
Читайте також:
Блискуче володіння лекторською майстерністю продемонструвала доцент кафедри харчової хімії

Викладачі кафедри харчової хімії завжди відповідально, із досконалістю ставляться до розроблення та викладання усіх без виключення навчальних дисциплін. Ось і 6 березня доцент Олена Майборода продемонструвала блискуче володіння лекторською майстерністю. Відкрита лекція була прочитана з дисципліни «Фармакологія» для студентів-біотехнологів четверто...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Блискуче володіння лекторською майстерністю продемонструвала доцент кафедри харчової хімії 07 березня 2019

Чергова спортивна перемога першокурсника-біотехнолога

3-4 грудня 2022 року у Полтавській області відбувся відкритий особистий чемпіонат Лубенської територіальної громади зі спортивного орієнтування, присвячений Дню Збройних Сил України, участь у якому взяв здобувач освіти І курсу факультету біотехнології та екологічного контролю Максим Клименко. Організаторами змагань виступили сектор з питань фізичн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергова спортивна перемога першокурсника-біотехнолога 07 грудня 2022

Розпочався прийом е-заяв на вступ до магістратури

5 серпня розпочався прийом е-заяв для вступу на освітній ступінь «Магістр» у заклади вищої освіти. Вступники вільні у своєму виборі для здобуття ступеня магістра і можуть подавати на спеціальності, для яких передбачене складання ЄВІ та/або ЄФВВ, до 5 заяв (на бюджет) у будь-який виш. «Сьогодні розпочалось подання заяв на вступ до магістратури. Ми ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочався прийом е-заяв на вступ до магістратури 06 серпня 2020

Лекція від роботодавця для здобувачів кафедри технології хлібопекарських  і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських  і кондитерських виробів відбулася чергова гостьова лекція для здобувачів вищої освіти 4 курсу та магістрантів. На запрошення завідувача кафедри Володимира Ковбаси лекцію «Хлібопекарська промисловість України: становлення і сучасний стан» прочитав генеральний директор, голова ради об'єднання підприємств хлібопе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція від роботодавця для здобувачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 08 жовтня 2020