Н У Х Т

Випускники-менеджери персоналу розпочали захищати кваліфікаційні (бакалаврські) роботи

12 червня 2023

Випускники-менеджери персоналу розпочали захищати кваліфікаційні (бакалаврські) роботи

9 червня 2023 року на кафедрі економіки праці та менеджменту вперше розпочалися засідання екзаменаційної комісії із захисту кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 073 «Менеджмент», освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу».

Екзаменаційна комісія працювала у складі: завідувачки кафедри економіки праці та менеджменту, професорки Тамари Березянко (голова ЕК) та викладачок кафедри – гарантки освітньої програми, професорки Олени Драган, доценток Ірини Блотіної та Ольги Кириченко і старшої викладачки Олени Баталової (секретарка ЕК).

Теми кваліфікаційних робіт були присвячені сучасним трендам розвитку менеджменту персоналу з позицій удосконалення: управління талантами, мотиваційного менеджменту, мотиваційного профілю персоналу, управління конфліктами, управління трудовим потенціалом підприємства.

Здобувачі чітко і впевнено доповідали про результати своїх дипломних робіт, аргументовано відповідали на поставлені питання з прикладами по підприємствах. Вони представили апробацію наукових результатів своїх дипломних робіт ‒ статті, тези міжнародних науково-практичних конференцій, а також довідки впровадження у HR-діяльність компаній. Особливо сподобалися екзаменаційній комісії презентації робіт, виконані за допомогою технологій Canva.

На захисті були присутні представники роботодавців, менеджери з персоналу ТОВ «СІЛЬПО- ФУД» Світлана Мошковська і Катерина Смірнова. Фахівчині відзначили актуальність тем кваліфікаційних робіт і цікаві творчі рішення щодо удосконалення питань у HR-сфері.

Захист здобувачів-менеджерів персоналу відбувся на високому організаційному рівні у діловій і доброзичливій атмосфері. Троє випускників-бакалаврів отримають дипломи з відзнакою.

Бажаємо усім здобувачам вдалих захистів, креативно-змістовних доповідей і презентацій!

Опублікований: 12-06-2023
Читайте також:
Творчо підійшли до вирішення сучасних проблем галузі магістранти-підприємці

На кафедрі маркетингу успішно відбувся захист кваліфікаційних робіт магістрантів спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля», освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Студенти продемонстрували високий рівень підготовки та наукової роботи, представляючи дослідження на теми розвитку підприємництва, інновацій у торгівлі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Творчо підійшли до вирішення сучасних проблем галузі магістранти-підприємці 16 грудня 2024

Як вплинув карантин на дослідження та комунікації молодих науковців

Як вплинув карантин на дослідження українських молодих вчених? Чого найбільше бракує в нових умовах роботи? Як змінився спосіб наукової комунікації і що стримує її розвиток? Про це йдеться в соціологічному опитуванні «Наукові комунікації молодих вчених під час карантину», що тривало впродовж півтора місяців навесні 2020 року. Його організувала та ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як вплинув карантин на дослідження та комунікації молодих науковців 10 серпня 2020

Лютий у Навчально-науковому інституті харчових технологій розпочався гостинно

4 лютого 2025 року Навчально-науковий інститут харчових технологій запросив вступників 2025 року до себе на традиційні гостини. У кращих традиціях гостинності і з урахуванням сучасних викликів дирекція і кафедри інституту підготували цього дня кілька форматів спілкування зі вступниками – в університеті з проведенням навчально-пізнавального заняття...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лютий у Навчально-науковому інституті харчових технологій розпочався гостинно 05 лютого 2025

Знання правил GMP – перший крок до майбутньої виробничо-практичної роботи

Третьокурсники спеціальності 162 «Біотехнологія та біоінженерія», незважаючи на непрості умови та різні місця перебування, не втрачають можливості опановувати дисципліни, які є основою їх майбутнього фаху. Однією з таких дисциплін є «Нормативне забезпечення біотехнологічних виробництв». Ця дисципліна є важливою у системі підготовки, тому що забезп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знання правил GMP – перший крок до майбутньої виробничо-практичної роботи 06 червня 2022