Н У Х Т

Університет представляє інноваційні освітні програми на найбільшому форумі країни

19 квітня 2018

Університет представляє інноваційні освітні програми на найбільшому форумі країни

19 квітня у Національному центрі ділового співробітництва «Український дім» у 33-й раз розпочали роботу найбільший вітчизняний форум «Освіта та кар’єра» і міжнародна виставка «Освіта за кордоном», де свої освітні пропозиції презентують провідні українські виші й понад 70 навчальних закладів із Польщі, Чехії, Словаччини, Румунії та інших країн.

В урочистій церемонії відкриття виставок взяли участь: президент Національної академії педагогічних наук Василь Кремінь, заступник директора Інституту модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України Юрій Сафонов, Надзвичайний і Повноважний Посол Чеської Республіки в Україні Радек Матула, Надзвичайний і Повноважний Посол Румунії в Україні Крістіан-Леон Цуркану, радник Посольства Республіки Польща в Україні, керівник реферату з питань науково-освітньої співпраці Емілія Ясюк, директор Чеського центру в Києві Луція Ржегоржікова, голова правління Товариства «Знання» України Василь Кушерець, проректор нашого університету з наукової роботи Олександр Шевченко. Після церемонії відкриття виставок, делегація поважних гостей оглянула представлені на них стенди.

Експозиція НУХТ традиційно привертає увагу і відвідувачів виставок, і їх учасників, у т.ч. закордонних. Яскравий стенд, якісні інформаційно-рекламні матеріали, ґрунтовні відповіді на питання від компетентних, доброзичливих фахівців підготовчого відділення, приймальної комісії та відділу рекламно-виставкової та інформаційної діяльності затримують їх надовго. Нагодою дізнатися про освітні й підготовчі програми, які пропонує наш виш, кар’єрні перспективи наших випускників, новації вступу 2018 року, варіанти підготовки до здачі ЗНО тощо активно користуються школярі, студенти коледжів і технікумів, педагоги загальноосвітніх навчальних закладів з усієї України.

Виставки працюватимуть по 21 квітня включно, тож у всіх, хто відповідально ставиться до планування свого майбутнього, ще є час аби отримати вичерпну інформацію щодо отримання високоякісної вищої освіти, яка стане підмурівком успішного майбуття.

Опублікований: 19-04-2018
Читайте також:
Кафедра харчової хімії продовжує цикл гостьових лекцій провідних колег-хіміків

Постійне самовдосконалення є неодмінною рисою сучасного науковця. Опанування нових технологій і методів досліджень потребує регулярного обміну інформацією в науковому та освітньому середовищі. Тому, на запрошення завідувачки кафедри харчової хімії Світлани Бондаренко 29 квітня 2024 року для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» і «магістр», що н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра харчової хімії продовжує цикл гостьових лекцій провідних колег-хіміків 29 квітня 2024

Наукові досягнення маркетологів

У Навчально-науковому інституті економіки і управління відбувся І тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт. Метою конкурсу є підготовка фахівців нової генерації європейського рівня, формування у них знань і умінь дослідницької діяльності, для яких вдосконалення професійної майстерності є пріоритетною стратегією їх особистісного розв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові досягнення маркетологів 25 січня 2018

Сучасні аспекти раціонального харчування обговорили викладачі й студенти кафедри експертизи харчових продуктів

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів та студенти 3 курсу напряму підготовки «Технологічна експертиза харчових продуктів» взяли активну участь у XI науково-практичній конференції «Сучасні аспекти раціонального харчування». Організаторами конференції виступили Міністерство охорони здоров’я, Національна медична академія післядипломної освіт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні аспекти раціонального харчування обговорили викладачі й студенти кафедри експертизи харчових продуктів 26 травня 2018

Сучасні методи виробництва продуктів харчування обговорювали наші науковці

7-9 жовтня 2020 року у Національному університеті «Львівська політехніка» працювала міжнародна конференція «Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials», співорганізаторами якої виступили наш університет та Інститут хімії високомолекулярних сполук НАН України. Учасники заходу працювали у секціях «Х...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні методи виробництва продуктів харчування обговорювали наші науковці 15 жовтня 2020