Н У Х Т

Онлайн-лекція від стейкхолдерів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

27 лютого 2025

Онлайн-лекція від стейкхолдерів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

За вже сталою традицією залучення стейкхолдерів до проведення лабораторних, практичних і лекційних занять на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 26 лютого відбулася онлайн-лекція на тему «Харчові волокна. Функціональність без Е-індексу» в колаборації з компанією ТОВ «ПРО-ФАЙБЕР» (ексклюзивний представник компанії JELU-WERKJ. EhrlerGmbH&Co. KG (Німеччина) в Україні) в особі випускника кафедри, засновника та CEO Миколи Воронцова.

Лекція читалась для здобувачів освітнього ступеня «магістр» у рамках дисциплін «Технології м’ясних продуктів спеціального призначення», «Інноваційні харчові інгредієнти у технологіях м`ясних і м`ясомістких продуктів», «Науково-дослідницький практикум» та «Інноваційні харчові інгредієнти у крафтових технологіях».

Також до освітнього івенту долучилися здобувачі освітньої програми «Харчові технології та інженерія» освітнього ступеня «бакалавр», здобувачі та викладачі зі суміжних кафедр і структурних підрозділів університету і представники дружніх вишів Львова та Вінницького торгівельно-економічного інституту, з якими наш заклад освіти має договори про науково-освітнє співробітництво.

Слухачі ознайомилися зі сучасними інноваціями в харчовій промисловості та, зокрема, з різноманіттям харчових волокон від Pro-Fiber, їх фізико-хімічними показниками та практичним застосуванням клітковин у м'ясній промисловості.

Подібні гостьові лекції для наших здобувачів освіти є надзвичайно актуальними та важливими, адже це, в першу чергу, неоціненний досвід комунікації з фахівцями-виробничниками і можливість через теоретичну і практичну підготовку ознайомитися зі сучасними новинками та інноваціями в галузі харчових виробництв, які постійно розвиваються.

Опублікований: 27-02-2025
Читайте також:
Студенти кафедри технології  ресторанної і аюрведичної продукції знайомляться із закладами галузі

Студенти разом із асистентом кафедри технології  ресторанної і аюрведичної продукції Владленою Михайленко відвідали заклад ресторанного господарства «Пивна дума». Особливістю закладу є власна міні-пивоварня, де здійснюється приготування пива та реалізація його в цьому ж закладі й в інших закладах мережі. Майбутнім технологом прочитали лекцію по т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції знайомляться із закладами галузі 22 листопада 2018

День гостинності по-полтавськи

10 листопада у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся День відкритих дверей. До навчального закладу завітали випускники шкіл і професійно-технічних навчальних закладів Полтави та Полтавської області, а також інших регіонів нашої країни. Колектив коледжу гостинно зустрічав майбутніх студентів, підготувавши для них та їх батьків ціка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День гостинності по-полтавськи 12 листопада 2018

Наші науковці отримали можливість дізнатися, як видання потрапляють до Web of Science

12 серпня наші науковці та всі зацікавлені можуть долучитися до вебінару українською мовою «Критерії та процедура відбору видань до Web of Science Core Collection» від компанії Clarivate. Його проведе експертка з інформаційно-аналітичних ресурсів та навчання компанії Ірина Тихонкова. Будуть розглянуті: складові успішного видання; ключові персони ж...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші науковці отримали можливість дізнатися, як видання потрапляють до Web of Science 06 серпня 2021

Інтеграція науковців кафедри готельно-ресторанної справи в український освітньо-науковий простір

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи поглиблює інтеграцію в український освітньо-науковий простір. 8 грудня 2022 р. академічна спільнота кафедри долучилася до роботи ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Формування сучасних концепцій управління туризмом та готельно-ресторанним бізнесом в умовах парадигми сталого розвитку», яка бул...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтеграція науковців кафедри готельно-ресторанної справи в український освітньо-науковий простір 09 грудня 2022