Н У Х Т

Онлайн-лекція від стейкхолдерів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

27 february 2025

Онлайн-лекція від стейкхолдерів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

За вже сталою традицією залучення стейкхолдерів до проведення лабораторних, практичних і лекційних занять на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 26 лютого відбулася онлайн-лекція на тему «Харчові волокна. Функціональність без Е-індексу» в колаборації з компанією ТОВ «ПРО-ФАЙБЕР» (ексклюзивний представник компанії JELU-WERKJ. EhrlerGmbH&Co. KG (Німеччина) в Україні) в особі випускника кафедри, засновника та CEO Миколи Воронцова.

Лекція читалась для здобувачів освітнього ступеня «магістр» у рамках дисциплін «Технології м’ясних продуктів спеціального призначення», «Інноваційні харчові інгредієнти у технологіях м`ясних і м`ясомістких продуктів», «Науково-дослідницький практикум» та «Інноваційні харчові інгредієнти у крафтових технологіях».

Також до освітнього івенту долучилися здобувачі освітньої програми «Харчові технології та інженерія» освітнього ступеня «бакалавр», здобувачі та викладачі зі суміжних кафедр і структурних підрозділів університету і представники дружніх вишів Львова та Вінницького торгівельно-економічного інституту, з якими наш заклад освіти має договори про науково-освітнє співробітництво.

Слухачі ознайомилися зі сучасними інноваціями в харчовій промисловості та, зокрема, з різноманіттям харчових волокон від Pro-Fiber, їх фізико-хімічними показниками та практичним застосуванням клітковин у м'ясній промисловості.

Подібні гостьові лекції для наших здобувачів освіти є надзвичайно актуальними та важливими, адже це, в першу чергу, неоціненний досвід комунікації з фахівцями-виробничниками і можливість через теоретичну і практичну підготовку ознайомитися зі сучасними новинками та інноваціями в галузі харчових виробництв, які постійно розвиваються.

Published on: 27-02-2025
Read also:
Срібна сходинка п’єдесталу Чемпіонату світу з карате підкорилася першокурснику спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Студент 1 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Євген Горкун брав участь у Чемпіонаті світу з годзю-рю карате, який проходив 10-12 травня у м. Одеса. «Годзю-рю» – один із основних стилів карате, який поєднує в собі комбінації жорсткої та в той же час м’якої техніки. Змагання проходили у спортивно-оздоровчому комплексі Міжнародного ...

READ YOURSELF

Срібна сходинка п’єдесталу Чемпіонату світу з карате підкорилася першокурснику спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 21 may 2019

Чергове міжнародне визнання досягнень науковців нашого університету

Науковці університету – завідувачка кафедри технології молока і молочних продуктів, професорка Галина Поліщук, асистентка кафедри процесів і апаратів Вікторія Сапіга та аспірант кафедри технології молока і молочних продуктів Артур Михалевич одержали вітальні листи від ректора Університету Марії Кюрі-Склодовської в Любліні (Польща), професора Радосл...

READ YOURSELF

Чергове міжнародне визнання досягнень науковців нашого університету 01 may 2025

Онлайн-зустріч із генеральним директором Асоціації «Страховий бізнес»

8 квітня 2020 року за ініціативи кафедри туристичного і готельного бізнесу відбулася онлайн-зустріч із генеральним директором Асоціації «Страховий бізнес», головою Комісії зі страхування в Українському товаристві фінансових аналітиків Вячеславом Черняховським. Вячеслав Черняховський має досвід понад 27 років професійної діяльності на страховому ри...

READ YOURSELF

Онлайн-зустріч із генеральним директором Асоціації «Страховий бізнес» 09 april 2020

Карантин не став на заваді лабораторній роботі – печемо великодні вироби

Напередодні великого релігійного свята Великодня здобувачі вищої освіти спеціальності «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» на дисципліні «Світові технології борошняних та кондитерських виробів» традиційно вивчають технології великодніх виробів різних країн. Карантин цього року не став завадою для практичного з...

READ YOURSELF

Карантин не став на заваді лабораторній роботі – печемо великодні вироби 21 april 2020