Н У Х Т

Подвійна перемога! І це лише початок…

18 january 2024

Подвійна перемога! І це лише початок…

При акредитації освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» одне із зауважень експертної групи під керівництвом професорки Тетяни Димань стосувалося відсутності на кафедрі технології оздоровчих продуктів викладачів, які мають сертифікат на володіння англійською мовою рівня В2 та досвіду зарубіжного стажування. А нині завдяки зусиллям, старанності, високій працездатності і здоровому кар’єризму наймолодшої доцентки Світлани Камінської кафедра успішно закрила ці обидві позиції. Наявність сертифікату В2 дасть можливість реалізувати на кафедрі ще ряд важливих нововведень, які передбачено і Стратегічним планом розвитку університету на 2021-2025 роки, і Планом заходів внутрішньої системи забезпечення якості вищої освіти на 2023-2024 н. р.

Йдеться насамперед про розширення переліку лекційних занять із окремих дисциплін англійською мовою для бакалаврів і магістрантів кафедри, про участь у виконанні міжнародних проєктів науково-дослідних робіт, про збільшення кількості публікацій у журналах, що входять до науковометричних баз Scopus та Web of Science, про активніший захист кваліфікаційних магістерських робіт англійською мовою тощо.

Зарубіжне стажування Світлана Камінська проходила на базі Білостоцького університету (Польща) за темою «Інновації у викладанні та навчанні у вищій школі». Звіт про нього проаналізують і обговорять на засіданні кафедри, а найяскравіші моменти будуть доведені до відома здобувачів освіти.

Отож підтверджується відома істина: «Коли життя ставить перед нами нові виклики, ми шукаємо нові можливості». І знаходимо їх.

Щиро вітаємо молоду викладачку з такою яскравою подвійною перемогою! Однак це лише початок. Відкрито шлях, яким мають іти й інші викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів. Адже це необхідно і кожному особисто, і загалом для успішної навчальної та наукової діяльності кафедри. 

Published on: 18-01-2024
Read also:
Новий кулінарний тріумф студента факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

У м. Тернопіль відбувся Кулінарний Кубок Західної України, участь в якому брали понад 50 учасників з усієї країни. Наш університет представляв студент 1-го курсу зі скороченим терміном навчання спеціальності «Харчові технології» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Олег Пригродський. Змагалися учасники у чотирьох номінаціях: «С...

READ YOURSELF

Новий кулінарний тріумф студента факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 21 june 2019

Поглиблення знань і практикування англійської мови: наші здобувачі і влітку не втрачають нагоди повчитися

Літо – чудова пора. Для когось це – відпочинок, для когось – іспити, а для групи наших здобувачів: Марії Аліпатової, Івана Глущенка, Тетяни Нікітіної, Анни Матвеєвої, Ольги Степанової та доцента кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Наталії Кулик це – ще й онлайн-навчання за курсом «Packaging Design Theory and Psychology» пі...

READ YOURSELF

Поглиблення знань і практикування англійської мови: наші здобувачі і влітку не втрачають нагоди повчитися 25 august 2020

Вперед, до цікавого та новітнього навчання у віртуальному форматі!

У рамках вивчення дисципліни «Оцінки і управління ризиками в галузі безпеки харчових продуктів. Модуль 3. Оцінка терміну придатності харчових продуктів» здобувачі групи ХЕ-4-12 під керівництвом викладачів кафедри експертизи харчових продуктів – лекторки, доцентки Оксани Петруші, доцента Богдана Пащенка та асистентки Анни Логінової провели віртуальн...

READ YOURSELF

Вперед, до цікавого та новітнього навчання у віртуальному форматі! 08 february 2024