Н У Х Т

Подвійна перемога! І це лише початок…

18 january 2024

Подвійна перемога! І це лише початок…

При акредитації освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» одне із зауважень експертної групи під керівництвом професорки Тетяни Димань стосувалося відсутності на кафедрі технології оздоровчих продуктів викладачів, які мають сертифікат на володіння англійською мовою рівня В2 та досвіду зарубіжного стажування. А нині завдяки зусиллям, старанності, високій працездатності і здоровому кар’єризму наймолодшої доцентки Світлани Камінської кафедра успішно закрила ці обидві позиції. Наявність сертифікату В2 дасть можливість реалізувати на кафедрі ще ряд важливих нововведень, які передбачено і Стратегічним планом розвитку університету на 2021-2025 роки, і Планом заходів внутрішньої системи забезпечення якості вищої освіти на 2023-2024 н. р.

Йдеться насамперед про розширення переліку лекційних занять із окремих дисциплін англійською мовою для бакалаврів і магістрантів кафедри, про участь у виконанні міжнародних проєктів науково-дослідних робіт, про збільшення кількості публікацій у журналах, що входять до науковометричних баз Scopus та Web of Science, про активніший захист кваліфікаційних магістерських робіт англійською мовою тощо.

Зарубіжне стажування Світлана Камінська проходила на базі Білостоцького університету (Польща) за темою «Інновації у викладанні та навчанні у вищій школі». Звіт про нього проаналізують і обговорять на засіданні кафедри, а найяскравіші моменти будуть доведені до відома здобувачів освіти.

Отож підтверджується відома істина: «Коли життя ставить перед нами нові виклики, ми шукаємо нові можливості». І знаходимо їх.

Щиро вітаємо молоду викладачку з такою яскравою подвійною перемогою! Однак це лише початок. Відкрито шлях, яким мають іти й інші викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів. Адже це необхідно і кожному особисто, і загалом для успішної навчальної та наукової діяльності кафедри. 

Published on: 18-01-2024
Read also:
Наукова студентська перемога на кафедрі експертизи харчових продуктів

Студентка 4 курсу спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» Анастасія Божко (науковий керівник – к.т.н. Анастасія Чорна) виборола призове 3 місце на Міжнародному конкурсі наукових робіт «Black Sea Science». Цей конкурс щорічно проводиться на базі Одеської національної академії харчових технологій за підтримки Міністерст...

READ YOURSELF

Наукова студентська перемога на кафедрі експертизи харчових продуктів 14 april 2020

Смаколики для військових: кожний важливий на своєму місці!

Напередодні світлого Великодня особливо відчувається, наскільки важливим є родинний затишок, мир і злагода. Особливо нині! Війна, яка розпочалася ще вісім років тому, після 24 лютого цього року повномасштабно змінила долі більшості з нас: відірвала від дому, родини, звичних справ. Наші мужні захисники і захисниці здійснили і продовжують здійснювати...

READ YOURSELF

Смаколики для військових: кожний важливий на своєму місці! 22 april 2022

Усі особливості рекрутингового процесу PwC для студентів кафедри фінансів

Для забезпечення належної професійної підготовки студентів однією з цілей кафедри фінансів є організація зустрічей із представниками компаній-лідерів ринку фінансових послуг. Визнаним лідером аудиторських і консалтингових послуг в Україні є компанія PwC (PricewaterhouseCoopers), яка пропонує безліч можливостей для професійного та особистісного роз...

READ YOURSELF

Усі особливості рекрутингового процесу PwC для студентів кафедри фінансів 15 april 2019