Н У Х Т

Подвійна перемога! І це лише початок…

18 січня 2024

Подвійна перемога! І це лише початок…

При акредитації освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» одне із зауважень експертної групи під керівництвом професорки Тетяни Димань стосувалося відсутності на кафедрі технології оздоровчих продуктів викладачів, які мають сертифікат на володіння англійською мовою рівня В2 та досвіду зарубіжного стажування. А нині завдяки зусиллям, старанності, високій працездатності і здоровому кар’єризму наймолодшої доцентки Світлани Камінської кафедра успішно закрила ці обидві позиції. Наявність сертифікату В2 дасть можливість реалізувати на кафедрі ще ряд важливих нововведень, які передбачено і Стратегічним планом розвитку університету на 2021-2025 роки, і Планом заходів внутрішньої системи забезпечення якості вищої освіти на 2023-2024 н. р.

Йдеться насамперед про розширення переліку лекційних занять із окремих дисциплін англійською мовою для бакалаврів і магістрантів кафедри, про участь у виконанні міжнародних проєктів науково-дослідних робіт, про збільшення кількості публікацій у журналах, що входять до науковометричних баз Scopus та Web of Science, про активніший захист кваліфікаційних магістерських робіт англійською мовою тощо.

Зарубіжне стажування Світлана Камінська проходила на базі Білостоцького університету (Польща) за темою «Інновації у викладанні та навчанні у вищій школі». Звіт про нього проаналізують і обговорять на засіданні кафедри, а найяскравіші моменти будуть доведені до відома здобувачів освіти.

Отож підтверджується відома істина: «Коли життя ставить перед нами нові виклики, ми шукаємо нові можливості». І знаходимо їх.

Щиро вітаємо молоду викладачку з такою яскравою подвійною перемогою! Однак це лише початок. Відкрито шлях, яким мають іти й інші викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів. Адже це необхідно і кожному особисто, і загалом для успішної навчальної та наукової діяльності кафедри. 

Опублікований: 18-01-2024
Читайте також:
Гарантка освітньої програми «Електротехніка та інформаційні технології» зустрілася з першокурсниками-бакалаврами

14 жовтня на кафедрі електропостачання і енергоменеджменту відбулася зустріч гарантки освітньо-професійної програми «Електротехніка та інформаційні технології» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, доцентки Юлії Куєвди зі здобувачами. До зустрічі також долучився куратор академічної групи, асистент кафедри Петро Зінькевич. Юлія Куєвда розпов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гарантка освітньої програми «Електротехніка та інформаційні технології» зустрілася з першокурсниками-бакалаврами 17 жовтня 2022

Важливий крок бакалаврів-обліковців до професійного успіху

12 лютого 2025 року відбувся захист кваліфікаційних робіт бакалаврів заочно-дистанційної форми навчання за спеціальністю «Облік і оподаткування», що став важливою подією для випускників, які продемонстрували свої знання, аналітичні навички та здатність вирішувати практичні завдання у сфері обліку, аналізу, аудиту та оподаткування. Здобувачі освіти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Важливий крок бакалаврів-обліковців до професійного успіху 14 лютого 2025

Налагодження партнерської співпраці триває

У Смілянскому технологічному фаховому коледжі НУХТ відбулася низка онлайн-зустрічей здобувачів освіти спеціальностей «Автоматизація та комп’ютерні інтегровані технології», «Галузеве машинобудування» і «Харчові технології» з фахівцями агропромислового холдингу «Астарта-Київ»". Представники «Астарти» запропонували студентам можливість проходження ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Налагодження партнерської співпраці триває 20 липня 2022

Кращі вітчизняні підприємства гостинності прийняли на практику студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Виробнича практика другокурсників-бакалаврів денної форми здобуття вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» проходить у кращих готельних підприємствах нашої країни, які продовжують гостинно зустрічати відвідувачів навіть в умовах воєнного стану. Серед баз практик – ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращі вітчизняні підприємства гостинності прийняли на практику студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 15 березня 2024