Н У Х Т

Подвійна перемога! І це лише початок…

18 січня 2024

Подвійна перемога! І це лише початок…

При акредитації освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» одне із зауважень експертної групи під керівництвом професорки Тетяни Димань стосувалося відсутності на кафедрі технології оздоровчих продуктів викладачів, які мають сертифікат на володіння англійською мовою рівня В2 та досвіду зарубіжного стажування. А нині завдяки зусиллям, старанності, високій працездатності і здоровому кар’єризму наймолодшої доцентки Світлани Камінської кафедра успішно закрила ці обидві позиції. Наявність сертифікату В2 дасть можливість реалізувати на кафедрі ще ряд важливих нововведень, які передбачено і Стратегічним планом розвитку університету на 2021-2025 роки, і Планом заходів внутрішньої системи забезпечення якості вищої освіти на 2023-2024 н. р.

Йдеться насамперед про розширення переліку лекційних занять із окремих дисциплін англійською мовою для бакалаврів і магістрантів кафедри, про участь у виконанні міжнародних проєктів науково-дослідних робіт, про збільшення кількості публікацій у журналах, що входять до науковометричних баз Scopus та Web of Science, про активніший захист кваліфікаційних магістерських робіт англійською мовою тощо.

Зарубіжне стажування Світлана Камінська проходила на базі Білостоцького університету (Польща) за темою «Інновації у викладанні та навчанні у вищій школі». Звіт про нього проаналізують і обговорять на засіданні кафедри, а найяскравіші моменти будуть доведені до відома здобувачів освіти.

Отож підтверджується відома істина: «Коли життя ставить перед нами нові виклики, ми шукаємо нові можливості». І знаходимо їх.

Щиро вітаємо молоду викладачку з такою яскравою подвійною перемогою! Однак це лише початок. Відкрито шлях, яким мають іти й інші викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів. Адже це необхідно і кожному особисто, і загалом для успішної навчальної та наукової діяльності кафедри. 

Опублікований: 18-01-2024
Читайте також:
Можливості для навчання є завжди, головне – бути здоровим!

Карантин продовжений до 11 травня, і навчання не припиняється. Завдяки сукупності сучасних технологій викладачі кафедри ділової іноземної мови і міжнародної комунікації й далі активно проводять онлайн-консультації та заняття з англійської мови. Студенти і викладачі кафедри працюють в унісон за допомогою платформ Zoom, Skype Viber, Telegram та інших...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Можливості для навчання є завжди, головне – бути здоровим! 24 квітня 2020

Родзинки професії і нетворкінг від випускника студентам кафедри готельно-ресторанної справи

5 грудня на кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся майстер-клас із приготування тартару від су-шефа ресторану «Easy Breezy» готелю «Aloft» міжнародної мережі «Marriott» і випускника кафедри Андрія Корольчука. Су-шеф познайомив здобувачів бакалаврського ступеня вищої освіти з технологією класичного тартару з яловичини, популярної холодної зак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Родзинки професії і нетворкінг від випускника студентам кафедри готельно-ресторанної справи 06 грудня 2019

Бути педагогом – це не тільки про навчання інших

Старша викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Ольга Никитенко вчетверте долучилася до Всеукраїнської онлайн-конференції для викладачів англійської мови «Teaching Experts ІV» від Кембриджського екзаменаційного центру Polyglot Language Centre за підтримки Cambridge English Ukraine. Цьогорічні доповіді учасників конферен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бути педагогом – це не тільки про навчання інших 30 січня 2024

Тиждень фахової комісії спеціальності 181 Харчові технології («Виробництво харчової продукції») у Полтаві

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ тиждень фахової комісії спеціальності «Виробництво харчової продукції» тривав із 1 по 5 жовтня 2018 року. Він розпочався з хімічного квесту, учасники якого долали станції «Експериментальна», «Точка зору», «Чорна скринька», «Колаж», «Зважування», на яких демонстрували отримані знання та навички. Підсум...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень фахової комісії спеціальності 181 Харчові технології («Виробництво харчової продукції») у Полтаві 08 жовтня 2018