Н У Х Т

НУХТ – у ТОП-10 кращих закладів вищої освіти столиці

11 july 2019

НУХТ – у ТОП-10 кращих закладів вищої освіти столиці

Інформаційний освітній ресурс Освіта.ua склав щорічний консолідований рейтинг закладів вищої освіти України, відповідно до якого наш університет займає 34 позицію з 240 закладів вищої освіти України, що увійшли до рейтингу, і 9-й серед 60 вишів Києва, що посіли найвищі місця в консолідованому рейтингу вищих навчальних закладів України 2019 року.

Як і минулого року, в якості вихідних даних для складання консолідованого рейтингу вишів України, використані рейтинги університетів «Топ-200 Україна», «Scopus» та «Бал ЗНО на контракт», кожний із яких використовує різні критерії оцінювання закладів вищої освіти.

Зокрема, згідно з методикою рейтингу «Топ-200 Україна» діяльність закладів вищої освіти оцінюється за допомогою інтегрованого індексу. Цей індекс містить три комплексні складові: індекс якості науково-педагогічного потенціалу, індекс якості навчання та індекс міжнародного визнання.

Результати «Рейтингу «Scopus» базуються на показниках бази даних Scopus, що є інструментом для відстеження цитованості наукових статей, які публікуються закладом освіти або його педагогічними працівниками у наукових виданнях.

Рейтинг «Бал ЗНО на контракт» містить інформацію про показники середнього бала ЗНО вступників, які в 2018 році були зараховані до вишів на навчання за контрактом. Зазначений рейтинг фактично визначає лідерів серед закладів освіти, в яких вступники виявили бажання здобувати вищу освіту за власні кошти.

Наш університет традиційно посідає високі місця у цих рейтингах.

Вітаємо наш колектив!

З рейтингами можна ознайомитися тут.

 

Published on: 11-07-2019
Read also:
На перше в новому календарному році засідання зібралася вчена рада університету

31 січня відбулося перше в новому календарному році засідання вченої ради університету. Голова ради, ректор університету Анатолій Українець розпочав його зі вручення дипломів: – диплом доктора наук за спеціальністю «Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв» отримав доцент кафедри технологічного обладнання та к...

READ YOURSELF

На перше в новому календарному році засідання зібралася вчена рада університету 31 january 2019

Актуальні питання управління підприємствами в сучасних умовах

Щороку навесні в університеті відбувається Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми управління підприємств у сучасних умовах», що традиційно проводить кафедра економіки праці та менеджменту. Цього року через активні військові дії в Україні, організатори прийняли рішення очно захід не проводити, проте сформувати збірник матеріалів, надісл...

READ YOURSELF

Актуальні питання управління підприємствами в сучасних умовах 19 may 2022

Круглий стіл «Вплив міжнародного академічного туризму на освітній простір»

У рамках наукового семінару кафедри міжнародної економіки «Інформаційна культура в сучасному світі» (керівниця – д.е.н., професорка  Світлана Гуткевич) відбулося 26-е засідання круглого столу з міжнародною участю на тему «Вплив міжнародного академічного туризму на освітній простір». Традиційно засідання відкрила вступним словом професорка Світлана ...

READ YOURSELF

Круглий стіл «Вплив міжнародного академічного туризму на освітній простір» 27 november 2023