Н У Х Т

Відбувся ІІ тур олімпіади з історії НУХТ, присвяченої 135-річчю університету

15 жовтня 2019

Відбувся ІІ тур олімпіади з історії НУХТ,  присвяченої 135-річчю університету

15 жовтня 2019 р. кафедрою гуманітарних дисциплін проведено ІІ тур олімпіади з історії НУХТ з нагоди 135-річчя університету. Після відбіркового туру, у якому взяли участь понад 200 студентів різних факультетів та інститутів, до другого потрапили 40. Біля аудиторії А-311, де мав відбутися ІІ тур, яблуку ніде було впасти. Студенти схвильовано чекали на початок заходу, жваво спілкувалися між собою, прогнозували, які ж завдання на них чекають.

Із вітальним словом виступила помічник проректора з науково-педагогічної та виховної роботи Оксана Вашека, яка зазначила, що НУХТ – потужний навчально-науковий заклад, знаний  глибоко шанований не лише в Україні, а й за її межами. «Незважаючи на те, що будуть визначатися кращі роботи, сьогодні, у цій аудиторії, ви вже є переможцями», – наголосила вона.

Завідувач кафедри гуманітарних дисциплін Надія Левицька зауважила, що кожний тут сьогодні творить історію свого рідного навчального закладу. «Студентські роки – найкращі роки життя. Де б ви не проживали, де б не працювали, – підкреслила Надія Левицька, – завжди пам’ятатимете свою Аlma Mater. Участь в олімпіаді дасть вам змогу сьогодні продемонструвати високий творчий рівень».

Доцент Людмила Приблуда ознайомила учасників із вимогами до написання олімпіади. Їхнє завдання полягало в написанні есе на одну із запропонованих тем: «НУХТ: нам судилося зустрітися», «НУХТ – моя гордість», «НУХТ в історії моєї родини».

Бажаємо всім учасникам олімпіади успіху та перемог! 

Опублікований: 15-10-2019
Читайте також:
Сесія триває: іспит з логістики та моніторингу виробництва продуктів м’ясної галузі успішно склали магістранти

Студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій нашого університету продовжують здавати поточну екзаменаційну сесію в форматі Zоом-конференції. 6 червня здобувачі освітнього ступеня «Магістр» заочної форми спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» успіш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сесія триває: іспит з логістики та моніторингу виробництва продуктів м’ясної галузі успішно склали магістранти 09 червня 2020

Фаховий кругозір розширюють студенти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

28 жовтня студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій академічних груп ТІ-1-1 і МЯ-3-1ск у супроводі викладачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, старшого викладача Оксани Москалюк та доцента Ігоря Страшинського відвідали потужне підприємство ПрАТ «Оболонь». Об’єднання «Оболонь» – корпорація з виробництва пива, безалкого...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фаховий кругозір розширюють студенти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 29 жовтня 2019

Майбутні управлінці персоналом продовжують розвивати скіли підприємництва

Студенти-управлінці персоналом продовжують розвивати скіли підприємництва в клубі української промоції «StartUP Club». Цього разу у вільному просторі Creative Quarter на них чекав челендж спікерів, які розповідали про тренди бізнесу та персональні stories. Засновниця бренду дитячого одягу Kids House та випускниця школи дизайну Андре Тана Вікторія ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні управлінці персоналом продовжують розвивати скіли підприємництва 12 березня 2018

Виробничники розповіли здобувачам освіти про використання гідроколоїдів у харчових виробництвах

20 квітня 2023 р. у межах дисципліни «Дієтологія» для здобувачів 4 курсу кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, які навчаються на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології», відбулася гостьова лекція «Використання гідроколоїдів у харчових виробництвах». Метою лекції було ознайомлення з ін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виробничники розповіли здобувачам освіти про використання гідроколоїдів у харчових виробництвах 21 березня 2023