Не лише в університеті проходять заходи з підготовки та захисту кваліфікаційних робіт здобувачів освіти. Настала ця гаряча пора і у філіях НУХТ. До роботи екзаменаційних комісій цих структурних підрозділів нашого навчально-наукового комплексу долучаються і викладачі випускових кафедр університету. Зокрема, Полтавську філію НУХТ з цією метою відвідала завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Олександра Нєміріч.
Здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування» представили цікаві інформативні презентаційні матеріали і доповіді за темами свої кваліфікаційних робіт.
У матеріалах робіт були висвітлені різноманітні ідеї удосконалення технологій кулінарної продукції та їх впровадження для закладів ресторанного господарства. Всі роботи отримали позитивні відгуки комісії, мають практичну значимість для ресторанної галузі України та є актуальними.
Здобувачі продемонстрували відповідний рівень знань з технології продукції ресторанного господарства, вибору устаткування, проєктування та управління якістю продукції та послуг закладів ресторанного господарства.
Завідувачка кафедри скористалася нагодою й поспілкувалася зі здобувачами освіти щодо продовження здобуття ними вищої освіти в університеті – надала інформацію про освітні програми кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції в межах спеціальності «Харчові технології», спонукала до активної участі в науковій діяльності і запросила на навчання у магістратурі НУХТ.