Н У Х Т

Завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції на захистах бакалаврів у Полтавській філії НУХТ

17 лютого 2023

Завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції на захистах бакалаврів у Полтавській філії НУХТ

Не лише в університеті проходять заходи з підготовки та захисту кваліфікаційних робіт здобувачів освіти. Настала ця гаряча пора і у філіях НУХТ. До роботи екзаменаційних комісій цих структурних підрозділів нашого навчально-наукового комплексу долучаються і викладачі випускових кафедр університету. Зокрема,  Полтавську філію НУХТ з цією метою відвідала завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Олександра Нєміріч.

Здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування» представили цікаві інформативні презентаційні матеріали і доповіді за темами свої кваліфікаційних робіт.

У матеріалах робіт були висвітлені різноманітні ідеї удосконалення технологій кулінарної продукції та їх впровадження для закладів ресторанного господарства. Всі роботи отримали позитивні відгуки комісії, мають практичну значимість для ресторанної галузі України та є актуальними.

Здобувачі продемонстрували відповідний рівень знань з технології продукції ресторанного господарства, вибору устаткування, проєктування та управління якістю продукції та послуг закладів ресторанного господарства.

Завідувачка кафедри скористалася нагодою й поспілкувалася зі здобувачами освіти щодо продовження здобуття ними вищої освіти в університеті – надала інформацію про освітні програми кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції в межах спеціальності «Харчові технології», спонукала до активної участі в науковій діяльності і запросила на навчання у магістратурі НУХТ.

Опублікований: 17-02-2023
Читайте також:
Зустріч зі здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти гарантки освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа»

Гарантка освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа», професорка кафедри готельно-ресторанної справи Тетяна Сильчук зустрілася зі здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа». Викладачка ознайомила здобувачів із основними положеннями освітньої програми «Готельна і рестор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч зі здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти гарантки освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа» 12 вересня 2023

Пропозиції стажування у ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця» отримали студенти кафедри біотехнології і мікробіології

25 вересня до магістрантів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» кафедри біотехнології і мікробіології завітали представники ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця» – керівник напрямку навчання та розвитку персоналу Ольга Лаврик і провідний інженер-технолог Лілія Савчук. Ольга ознайомила присутніх із історією одного з провідних фармацевтичн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пропозиції стажування у ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця» отримали студенти кафедри біотехнології і мікробіології 27 вересня 2018

Святковий марафон з нагоди Дня матері відбувся на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

У календарі свят для мами визначений особливий день, який святкується в Україні у другу неділю травня. Офіційне державне свято День матері встановлене в 1999 році. Святкування стало популярною і доброю сімейною традицією. Безумовно, День матері – це одне з самих зворушливих свят, тому що кожний із нас з дитинства несе в своїй душі єдиний і неповтор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Святковий марафон з нагоди Дня матері відбувся на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 14 травня 2020

Триває приймання заяв від вступників на бакалавра

19 липня в Україні почався прийом заяв на вступ до вишів на бакалавра. Вступники подають заяви в електронному вигляді через особисті кабінети на сайті https://vstup.edbo.gov.ua У 2025 році можна подати 15 заяв – на бюджет максимум 5, інші – на контракт. Для всіх заяв потрібно встановити пріоритети, де 1 – заява до закладу, куди найбажаніше вступит...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває приймання заяв від вступників на бакалавра 21 липня 2025