Н У Х Т

Цікаво та атмосферно розпочався Smart-лекторій на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки

25 вересня 2024

Цікаво та атмосферно розпочався Smart-лекторій на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки

Кафедра мехатроніки та пакувальної техніки розпочала новий навчальний рік із захоплюючої подорожі у світ канадського виноробства. Модератором заходу виступила завідувачка кафедри Людмила Кривопляс-Володіна.

Завдяки онлайн-лекції канадської спікерки Наталі Лупан викладачі і здобувачі освітньо-професійних програм «Прикладна механіка» і «Робототехнічні комплекси пакувальних виробництв» занурилися в атмосферу долини Оканаган, де виноробня Mission Hill Family Estate Winery створює справжні шедеври.

Історія цієї виноробні – це історія прагнення до досконалості. Засновник Ентоні фон Мандл побачив потенціал у цьому, на той час, маловідомому виноробному регіоні. Сьогодні Mission Hill – це визнана на міжнародному рівні виноробня, яка поєднує традиції та інновації. Спікерка докладно описала, що саме робить вина Mission Hill такими особливими. Це і ретельно відібраний виноград із органічних виноградників, і використання сучасних технологій, таких як спеціальні за геометрією ємності та амфори, і, звичайно ж, майстерно продумана упаковка. Кожне вино – це результат багаторічного досвіду та постійного пошуку нових смакових нюансів та особливостей упаковки.

Особливу увагу лекторка звернула на колекцію Terroir. Вина цієї колекції відображають унікальність кожної ділянки винограднику, передаючи особливості ґрунту, клімату та інших факторів.

Відвідавши онлайн-лекцію, здобувачі освіти і викладачі не лише дізналися багато нового про виноробство, але й відчули атмосферу цього прекрасного регіону. І хто знає, можливо, саме ця лекція стане початком їх власної подорожі у світ виноробства?

Кафедра висловлює безмежну вдячність спікерці Наталії Лупан і сподівається на продовження співпраці в майбутньому!

Опублікований: 25-09-2024
Читайте також:
Eat What You Want Day на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

8 травня 2019 року студенти збірної групи з англійської мови ТІ 1-2 та ТІ 1-3 разом із викладачем кафедри іноземних мов професійного спрямування Олесею Старковою провели захід, присвячений події Eat What You Want Day (Їж, що забажаєш), яка відбудеться 11 травня в різних країнах світу. Майбутнім харчовим технологам було дуже цікаво провести своє до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Eat What You Want Day на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 10 травня 2019

У фокусі уваги діджиталізація бізнес-процесів: гостьова лекція на кафедрі економіки праці та менеджменту

23 вересня 2024 р. відбулася зустріч викладачів кафедри економіки праці та менеджменту і здобувачів вищої освіти (бакалаврів, магістрів, докторів філософії), що навчаються за освітньо-професійними та освітньо-науковою програмами «Менеджмент», «Менеджмент персоналу» і «Менеджмент та адміністрування» з випускницею НУХТ, кандидаткою економічних наук, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У фокусі уваги діджиталізація бізнес-процесів: гостьова лекція на кафедрі економіки праці та менеджменту 25 вересня 2024

Спікером майстер-класу Taste of Smakolyky виступила доцент кафедри гуманітарних дисциплін

Taste of Smakolyky – оригінальна подія з історії української гастрономії, непересічна ініціатива українських рестораторів, інформаційного порталу PostEat  та агенції Yuliya Rabin Creative Events з метою привернути увагу до автентичних українських страв і створити нову українську кухню на базі локальних продуктів. Нещодавно відбулася серія блискучи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спікером майстер-класу Taste of Smakolyky виступила доцент кафедри гуманітарних дисциплін 22 листопада 2019

Безцінний практичний досвід здобувачів під час виїзних занять в умовах реального виробництва

За ініціативи завідувачки кафедри готельно-ресторанної справи, лекторки дисципліни «Кулінарна етнологія», доцентки Лариси Шаран лабораторне заняття для третьокурсників спеціальності «Готельно-ресторанна справа» відбулося у виробничих умовах закладу ресторанного господарства сімейного спрямування Kitchen Polly. Гостей щиро привітали керуюча-партнер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Безцінний практичний досвід здобувачів під час виїзних занять в умовах реального виробництва 15 жовтня 2025