Н У Х Т

Цікаво та атмосферно розпочався Smart-лекторій на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки

25 вересня 2024

Цікаво та атмосферно розпочався Smart-лекторій на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки

Кафедра мехатроніки та пакувальної техніки розпочала новий навчальний рік із захоплюючої подорожі у світ канадського виноробства. Модератором заходу виступила завідувачка кафедри Людмила Кривопляс-Володіна.

Завдяки онлайн-лекції канадської спікерки Наталі Лупан викладачі і здобувачі освітньо-професійних програм «Прикладна механіка» і «Робототехнічні комплекси пакувальних виробництв» занурилися в атмосферу долини Оканаган, де виноробня Mission Hill Family Estate Winery створює справжні шедеври.

Історія цієї виноробні – це історія прагнення до досконалості. Засновник Ентоні фон Мандл побачив потенціал у цьому, на той час, маловідомому виноробному регіоні. Сьогодні Mission Hill – це визнана на міжнародному рівні виноробня, яка поєднує традиції та інновації. Спікерка докладно описала, що саме робить вина Mission Hill такими особливими. Це і ретельно відібраний виноград із органічних виноградників, і використання сучасних технологій, таких як спеціальні за геометрією ємності та амфори, і, звичайно ж, майстерно продумана упаковка. Кожне вино – це результат багаторічного досвіду та постійного пошуку нових смакових нюансів та особливостей упаковки.

Особливу увагу лекторка звернула на колекцію Terroir. Вина цієї колекції відображають унікальність кожної ділянки винограднику, передаючи особливості ґрунту, клімату та інших факторів.

Відвідавши онлайн-лекцію, здобувачі освіти і викладачі не лише дізналися багато нового про виноробство, але й відчули атмосферу цього прекрасного регіону. І хто знає, можливо, саме ця лекція стане початком їх власної подорожі у світ виноробства?

Кафедра висловлює безмежну вдячність спікерці Наталії Лупан і сподівається на продовження співпраці в майбутньому!

Опублікований: 25-09-2024
Читайте також:
Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування популяризують наш університет серед школярів

2 жовтня 2018 р. старший викладач кафедри іноземних мов професійного спрямування Людмила Юрчук зустрілася з випускниками ЗОШ І-ІІІ ступенів села Старі Петрівці, Вишгородського району Київської обл. Директорка школи Людмила Лушпей привітно зустріла нашого фахівця і запросила на зустріч із старшокласниками. Під час зустрічі Людмила Юрчук розповіла ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування популяризують наш університет серед школярів 03 жовтня 2018

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів прочитала відкриту лекцію магістрам

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олена Білик прочитала відкриту лекцію «Загальні відомості про харчові добавки» з дисципліни «Харчові добавки» для магістрів першого курсу освітніх програм «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» і «Технології органічних харчових продуктів» Навчально...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів прочитала відкриту лекцію магістрам 06 вересня 2018

Кафедра теплоенергетики і холодильної техніки отримала навчальні стенди від партнерів-виробничників

Сьогодні на кафедрі теплоенергетики і холодильної техніки відбувся приурочений до Дня енергетика круглий стіл «Перспективи та сучасний стан підготовки фахівців-енергетиків». Захід відвідали представники фірм, що працюють у сфері теплоенергетики, холодопостачання та кондиціювання повітря. У рамках зустрічі і підписаного між ТОВ «Данфосс Україна» т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра теплоенергетики і холодильної техніки отримала навчальні стенди від партнерів-виробничників 22 грудня 2018

Як відповідність стандартам відкриває нові ринки для органічної продукції дізналися наші викладачки

Доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш та Інна Бобель взяли участь у вебінарі з серії вебінарів щодо створення продукції з доданою вартістю в органічному секторі, які проходять у рамках програми WEOS Confirmation. Вебінар «Органічна продукція та її безпечність: як відповідність стандартам відкриває нов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як відповідність стандартам відкриває нові ринки для органічної продукції дізналися наші викладачки 21 березня 2025