Н У Х Т

Здобувачі бакалаврського рівня за спеціальністю «Прикладна механіка» розпочали захисти кваліфікаційних робіт

09 червня 2022

Здобувачі бакалаврського рівня за спеціальністю «Прикладна механіка» розпочали захисти кваліфікаційних робіт

8 червня стартував захист випускних (кваліфікаційних) дипломних проєктів бакалаврського рівня вищої освіти зі спеціальності 131 «Прикладна механіка» (освітньо-професійна програма «Прикладна механіка») денної форми навчання.

Екзаменаційна комісія працювала під головуванням завідувачки кафедри мехатроніки та пакувальної техніки, професорки Людмили Кривопляс-Володіної. Члени комісії: гарант освітньої програми «Прикладна механіка» магістерського рівня вищої освіти, к.т.н., доцент Костянтин Васильківський, к.т.н., доцент Володимир Костюк,  секретарка комісії Юлія Ступак.

На захист були винесені результати технічних розробок студентів, присвячених актуальним питанням пакувальної галузі, а також інноваційним рішенням у синтезі обладнання харчових технологій. Цікаві доповіді переростали у аргументовані дискусії, кожен студент довів, що має честь отримати диплом бакалаврського рівня, виданий Національним університетом харчових технологій.

Вітаємо здобувачів із успішним захистом дипломних робіт і бажаємо подальших успіхів у професійній діяльності! 

Опублікований: 09-06-2022
Читайте також:
У фокусі уваги здобувачів ступеня PhD – нанотехнології!

27 серпня 2025 року у разовій спеціалізованій вченій раді відбувся успішний захист дисертації на здобуття ступеня доктора філософії у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології» ще одного випускника аспірантури Проблемної науково-дослідної лабораторії НУХТ. Своє дослідження на тему «Обґрунтування застосуван...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У фокусі уваги здобувачів ступеня PhD – нанотехнології! 28 серпня 2025

Вітаємо переможців!

В університеті визначили переможців І туру ХIV Міжнародного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка. Учасники гідно змагалися за перемогу. Переможцями стали: І місце – Вікторія Миколайчук (Навчально-науковий інститут харчових технологій). ІІ місце – Максим Кранін, Софія Гольдман, Софія Киричок (усі – Навчально-науковий ін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо переможців! 25 грудня 2023

Діалоговий майданчик з партнерами-членами Ради роботодавців у дії!

Із метою подальшого розвитку та зміцнення співробітництва з роботодавцями в університеті продовжуються зустрічі з партнерами-членами Ради роботодавців. Цього разу комунікація відбувалася за участі ректорату, представників навчальних підрозділів – Навчально-наукового інституту харчових технологій та Навчально-наукового інженерно-технічного інституту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Діалоговий майданчик з партнерами-членами Ради роботодавців у дії! 29 квітня 2025

Весняними фантазіями у ресторанному господарстві зустрічала кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції майбутніх вступників

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції для майбутніх вступників відбувся яскравий майстер-клас із приготування кольорового органічного зефіру. Свою майстерність продемонструвала студентка 3-го курсу спеціальності «Харчові технології» Жанна Коробченко. Вона поділилася власним рецептом приготування солодощів, розказала історію ство...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Весняними фантазіями у ресторанному господарстві зустрічала кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції майбутніх вступників 02 березня 2018