Н У Х Т

Здобувачі бакалаврського рівня за спеціальністю «Прикладна механіка» розпочали захисти кваліфікаційних робіт

09 червня 2022

Здобувачі бакалаврського рівня за спеціальністю «Прикладна механіка» розпочали захисти кваліфікаційних робіт

8 червня стартував захист випускних (кваліфікаційних) дипломних проєктів бакалаврського рівня вищої освіти зі спеціальності 131 «Прикладна механіка» (освітньо-професійна програма «Прикладна механіка») денної форми навчання.

Екзаменаційна комісія працювала під головуванням завідувачки кафедри мехатроніки та пакувальної техніки, професорки Людмили Кривопляс-Володіної. Члени комісії: гарант освітньої програми «Прикладна механіка» магістерського рівня вищої освіти, к.т.н., доцент Костянтин Васильківський, к.т.н., доцент Володимир Костюк,  секретарка комісії Юлія Ступак.

На захист були винесені результати технічних розробок студентів, присвячених актуальним питанням пакувальної галузі, а також інноваційним рішенням у синтезі обладнання харчових технологій. Цікаві доповіді переростали у аргументовані дискусії, кожен студент довів, що має честь отримати диплом бакалаврського рівня, виданий Національним університетом харчових технологій.

Вітаємо здобувачів із успішним захистом дипломних робіт і бажаємо подальших успіхів у професійній діяльності! 

Опублікований: 09-06-2022
Читайте також:
Оздоровче харчування – у центрі уваги науковців

17-18 листопада 2021 р. в університеті відбулася VIII Міжнародна науково-практична конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека». На конференцію представили свої доповіді 76 науковців з нашого університету, інших закладів вищої освіти, наукових установ і підприємств: Державного біотехнологічного універ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оздоровче харчування – у центрі уваги науковців 19 листопада 2021

Вступникам необхідно відслідковувати статус поданих до вишів заяв

Кожна подана електронна заява має певний статус, який змінюється після її оброблення приймальними комісіями. Вступникам треба обов’язково переглядати статуси в своїх електронних кабінетах. Особливу увагу необхідно звернути, якщо з’явився статус «Потребує уточнення вступником», який означає, що заклад вищої освіти прийняв заяву до розгляду, але є д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступникам необхідно відслідковувати статус поданих до вишів заяв 17 липня 2019

Про сучасні коагулянти для виробництва сирів дізналися здобувачі на гостьовій лекцій від провідного фахівця ТОВ «Хр. Хансен Україна»

20 грудня 2022 року здобувачі освітніх ступенів «магістр» і «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» мали змогу дізнатися про сучасні ефективні коагулянти для зсідання молока від провідного інженера-технолога відділу харчових культур і ферментів ТОВ «Хр. Хансен Україна», кандидата технічних наук, випускника кафедри технології молока і моло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про сучасні коагулянти для виробництва сирів дізналися здобувачі на гостьовій лекцій від провідного фахівця ТОВ «Хр. Хансен Україна» 21 грудня 2022

Серію занять разом із запрошеним гостем зі США провела викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

Викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок провела серію занять онлайн з англійської мови разом із запрошеним гостем зі Сполучених Штатів Stuart Snuggs зі студентами 1 та 2 курсу спеціальностей «Реклама та зв’язки з громадськістю», «Економіка підприємництва», «Бухгалтерський облік» та «Міжнародна економіка» Н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Серію занять разом із запрошеним гостем зі США провела викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 04 грудня 2020