Н У Х Т

Завершилася виробнича практика четвертокурсників кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

05 жовтня 2020

Завершилася виробнича практика четвертокурсників кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Завершилася виробнича практика здобувачів вищої освіти 4 курсу кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів.

Під час практики здобувачі мали змогу ознайомитися з організацією виробництва хлібобулочних, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів на підприємствах різної потужності. Важливою була інформація щодо забезпечення контролю якості сировини та готової продукції, особливостей параметрів технологічного процесу, характеристик обладнання, стандартизації на підприємствах, охорони праці тощо.

Здобуті під час практики знання стануть у нагоді під час вивчення фахових дисциплін, виконання курсового проєкту та дипломної роботи.

Колектив кафедри висловлює подяку керівникам підприємств ПрАТ «КИЇВХЛІБ», ТОВ «КИЇВ ХЛІБ», ТДВ «Полісся Хліб», ТОВ «Експасія», ТОВ «Кондитерський цех «Буше», ТОВ «Перший столичний хлібозавод», ТОВ «Сумська паляниця», «Кондитерський цех «Gvozdoff», гіпермаркет «Fozzy» за сприяння та підтримку в організації  практики та сподівається на подальшу плідну співпрацю. 

Опублікований: 05-10-2020
Читайте також:
Викладацьким досвідом ділиться завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

4 березня 2024 року відбулася відкрита лекція завідувача кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимира Ковбаси на тему «Екструзія – сучасний спосіб виробництва харчових продуктів. Технологічна схема виробництва екструзійних продуктів на одно- та двошнековому екструдері» з дисципліни «Низькотемпературні та екструзійні техноло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладацьким досвідом ділиться завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 07 березня 2024

Викладачі кафедри електропостачання і енергоменеджменту взяли участь у вебінарі від Schneider Electric

13 лютого 2023 р. компанія Schneider Electric провела вебінар «Застосування перетворювачів частоти та пристроїв плавного пуску Schneider Electric при живленні від генератора». Інженер технічної підтримки з питань приводної техніки Микола Івченков детально ознайомив слухачів зі сучасними перетворювачами частоти. До заходу долучилися викладачі кафедр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри електропостачання і енергоменеджменту взяли участь у вебінарі від Schneider Electric 14 лютого 2023

Унікальні можливості під час Student FoodTech Challenge отримали студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ

Студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій стали учасниками Студентського хакатону Student FoodTech Challenge. Організатором Student FoodTech Challenge виступив агрохолдинг МХП – сучасна та інноваційна компанія, яка йде в ногу з часом і сприяє розвитку сільської місцевості та національної економіки України. Це вертикально інтегрова...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Унікальні можливості під час Student FoodTech Challenge отримали студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ 24 травня 2019

Про подорожі, які дають змогу вчитися, вдосконалюватися, розвиватися дізналися наші студенти

Про цікаві та незабутні подорожі, які дають змогу вчитися, вдосконалюватися, розвиватися й при цьому працювати за фахом майбутньої спеціальності у сфері обслуговування дізналися студенти на країнознавчому семінарі, організованому доцентом кафедри іноземних мов професійного спрямування Яною Окопною. На семінар була запрошена представник компаній «W...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про подорожі, які дають змогу вчитися, вдосконалюватися, розвиватися дізналися наші студенти 04 жовтня 2019