Н У Х Т

Кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів презентує цикл лекцій для майбутніх вступників

07 березня 2025

Кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів презентує цикл лекцій для майбутніх вступників

Завідувачка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тамара Носенко презентувала гостьову лекцію «Рослинні олії і жири для здорового харчування» здобувачам освіти Івано-франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ і Вінницького фахового коледжу НУХТ.

Слухачі дізналися, що рослинні олії є джерелом поліненасичених жирних кислот родини ω-3 та ω-6, жиророзчинних вітамінів, антиоксидантів та інших біологічно активних сполук, за якими критеріями необхідно обирати олії для харчування, які олії мають найвищу біологічну цінність та багато іншої цінної і цікавої інформації.

Студенти та присутні викладачі коледжів були щиро вдячні за інформативну і цікаву лекцію.

Опублікований: 07-03-2025
Читайте також:
Фахові перспективи магістрантів-холодильщиків

25 лютого 2025 року до здобувачів освітнього ступеня «магістр» спеціальності 142 «Енергетичне машинобудування», освітньо-професійної програми «Холодильні техніка та технології» завітали представники фірми «MODERN EXPO». Фахівчиня департаменту по роботі з персоналом, пані Іванна Остапчук надала здобувачам академічної групи ХМ-1-7М вичерпну та ґрунт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахові перспективи магістрантів-холодильщиків 26 лютого 2025

Інноваційні тенденції в сучасній цивілізації очима здобувачів освіти

Студентські науково-практичні конференції є важливою складовою організації освітнього процесу у навчально-науковому комплексі нашого університету. У Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбулася студентська науково-практична конференція «Інноваційні тенденції в сучасній цивілізації». В умовах воєнного стану в Украї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні тенденції в сучасній цивілізації очима здобувачів освіти 15 червня 2022

Підсумки і плани

Наприкінці грудня під головуванням ректора університету Олександра Шевченка відбулося останнє в 2023-му році спільне засідання організаційного і наукового комітетів із забезпечення реалізації довгострокового науково-дослідного і просвітницького проєкту «Здорове харчування від дитинства до довголіття». Підсумки роботи конференцій підвів голова Київ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумки і плани 02 січня 2024

Практичні навички наукової комунікації з іноземної мови магістри опановували в університетській бібліотеці

Викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Дужик та Олена Гаркуша провели інтерактивне заняття з дисципліни «Іноземна мова: практичні навики наукової комунікації» в університетській бібліотеці. Студенти факультету автоматизації і комп’ютерних систем (група ІА-1-3М) порівнювали переваги та недоліки наукометричних ба...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні навички наукової комунікації з іноземної мови магістри опановували в університетській бібліотеці 21 жовтня 2019