Н У Х Т

Вступникам необхідно відслідковувати статус поданих до вишів заяв

17 липня 2019

Вступникам необхідно відслідковувати статус поданих до вишів заяв

Кожна подана електронна заява має певний статус, який змінюється після її оброблення приймальними комісіями. Вступникам треба обов’язково переглядати статуси в своїх електронних кабінетах.

Особливу увагу необхідно звернути, якщо з’явився статус «Потребує уточнення вступником», який означає, що заклад вищої освіти прийняв заяву до розгляду, але є дані, які треба уточнити. Яка саме інформація потребує уточнення зазначає навчальний заклад. Це можуть бути неправильно завантажені скан-копії документів, неповна контактна інформація тощо.

Вступникам, заяви яких потребують уточнення необхідно звернутися до закладу, що виявив неточності, й надати необхідну інформацію. Або внести необхідні зміни у електронному кабінеті.

Нагадаємо, що статус «Рекомендовано до зарахування» з’явиться не пізніше 18-ї години 26 липня 2019 року у тих вступників, які пройдуть конкурсний відбір та отримають рекомендації до зарахування на бюджет або контракт.

Вступнику, який рекомендований на бюджет, буде необхідно до 18.00 31 липня подати оригінали документів до приймальної комісії вишу.

Після цього статус заяви має змінитись на «Включено до наказу», тобто вступник буде зарахований на навчання до закладу вищої освіти.

Вступники можуть дізнаватися про конкурсну ситуацію у вишах з допомогою Інформаційної системи «Вступ.ОСВІТА.UA», де тричі на добу оновлюються дані про хід вступної кампанії.

Опублікований: 17-07-2019
Читайте також:
Рівень своєї англійської підвищують наші викладачі

Вимушені карантинні заходи в усьому світі змусили інакше подивитися на навчальний процес здобувачів освіти та викладачів. Викладач – професія, яка вимагає не лише вміння передавати свої знання, але й безупинно навчатися самому та покращувати свої професійні компетенції, підвищуючи їх рівень. Прикладом є доценти кафедри економіки і права Ольга Тка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рівень своєї англійської підвищують наші викладачі 15 червня 2020

Дизайн-мислення для інновацій: педагогічну практику проходять здобувачі ступеня PhD

У межах проходження активної частини педагогічної практики на кафедрі технології молока і молочних продуктів здобувач освітньо-наукового ступеня «доктор філософії» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-наукової програми «Харчові технології» денної форми навчання Нікіта Соловйов провів заняття українською та англійською мовами на тему «Ди...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дизайн-мислення для інновацій: педагогічну практику проходять здобувачі ступеня PhD 01 березня 2023

Гостьовий лекторій для здобувачів освіти від засновника найкращої кейтерингової компанії України

У межах вивчення навчальної дисципліни «Організація заходів в галузі» для четвертокурсників  спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» за ініціативи лекторки, доцентки Ольги Пушки відбувся гостьовий лекторій. Топовий спікер – фаундер й ідейний натхненник найкращої кейтерингової компанії України «Figaro-Catering» Олександр Котолуп, який завіта...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьовий лекторій для здобувачів освіти від засновника найкращої кейтерингової компанії України 25 березня 2024

Наші науковці на науково-технічній конференції цукровиків

У м. Ірпінь відбулася науково-технічна конференція «Практичні аспекти цукробурякового виробництва. Сезон 2020/21рр.», у межах якої цукровики України обмінювалися досвідом і налагоджували нові партнерські зав’язки. До роботи конференції долучилися понад 100 фахівців, науковців, які працюють у цукровій галузі, керівників і технічних керівників, голо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші науковці на науково-технічній конференції цукровиків 20 травня 2021