Н У Х Т

Локальний моніторинг освітніх програм «Фінанси, банківська справа та страхування» бакалаврського і магістерського рівнів

31 січня 2024

Локальний моніторинг освітніх програм «Фінанси, банківська справа та страхування» бакалаврського і магістерського рівнів

З метою подальшого удосконалення у 2024 році освітньо-професійних програм «Фінанси, банківська справа та страхування» першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти кафедрою фінансів 30 січня 2024 року було проведено розширене засідання робочих груп, під час якого відбулося обговорення результатів локального моніторингу зазначених освітньо-професійних програм.

На обговорення освітніх програм, крім членів робочих груп, були запрошені здобувачі 1-4 курсів бакалаврату та 1-2 курсів магістратури, випускники, представники академічної спільноти закладів вищої освіти Києва, Тернополя, Ірпеня, Черкас, Білої Церкви, Полтави, Вінниці, а також зовнішні стейкхолдери та викладачі груп забезпечення.

Гарантки освітньо-професійних програм, доцентка Світлана Бойко (бакалаврського рівня) та доцентка Інна Дем’яненко (магістерського рівня) розповіли учасникам зустрічі про унікальність програм; обов’язкові та вибіркові компоненти; кадрове та методичне забезпечення. Водночас акцентували увагу на рекомендаціях, наданих експертними групами і галузевими експертними радами під час акредитацій обох освітніх програм, які відбулися у 2023 році.

Стейкхолдерами були відзначені актуальність і важливість підготовки фахівців-фінансистів для сфери страхування, банківської діяльності, управління та нагляду у сфері оподаткування та державного управління, організації діяльності фінансових служб місцевих органів влади, підприємств та установ різних форм власності і господарювання, у тому числі з врахуванням галузевих особливостей харчової промисловості.

Свої пропозиції щодо удосконалення програм підготовки бакалаврів і магістрів висловили як здобувачі, так і стейкхолдери та представники академічної спільноти. Робочі групи опрацюють надані пропозиції та, за погодженням, врахують у програмах 2024 року.

Завідувачка кафедри, професорка Лада Шірінян подякувала гаранткам і всім учасникам зустрічі за плідну роботу та надані слушні пропозиції.

Опублікований: 31-01-2024
Читайте також:
Скарбничка нагород НУХТ поповнилася ще одним Гран-прі і почесним званням

Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України та Товариство «Знання» України провели рейтинговий конкурс серед вищих навчальних закладів країни. НУХТ неодноразово здобував найвищі нагороди у різних номінаціях цього престижного фахового рейтингу. Квітень 2018-го ознаменувався отриманням Гран-прі у номінації «Н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Скарбничка нагород НУХТ поповнилася ще одним Гран-прі і почесним званням 19 квітня 2018

Взаємовигідне партнерство НУХТ і ПрАТ «Ічнянський молочноконсервний комбінат» триває!

До університету завітали представники Приватного акціонерного товариства «Ічнянський молочноконсервний комбінат» (ІМКК), промислово-інвестиційного холдингу «PRAVIO» головний радник з розвитку технологій Олена Кириняк (випускниця нашого університету) і головний радник з розвитку інженерних систем Петро Бахур. Колег-харчовиків тепло вітали проректор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Взаємовигідне партнерство НУХТ і ПрАТ «Ічнянський молочноконсервний комбінат» триває! 26 жовтня 2020

Підвищення кваліфікації від Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти

Доцентка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, експертка Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти Олена Подобій взяла участь у дводенному онлайн-тренінгу для керівників експертних груп, організованому агентством. Під керівництвом професійних тренерів учасники тренінгу підвищили кв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підвищення кваліфікації від Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти 09 липня 2021

Про зберігання хлібобулочної продукції на засіданні студентського наукового гуртка «Смакота»

4 листопада 2022 р. на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка відбулося засідання студентського наукового гуртка «Смакота», що працює під керівництвом доцентки кафедри Ірини Корецької. У засіданні взяли участь здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» ос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про зберігання хлібобулочної продукції на засіданні студентського наукового гуртка «Смакота» 04 листопада 2022