Н У Х Т

Offline-заняття – неоціненний досвід

21 вересня 2020

Offline-заняття – неоціненний досвід

З 14 вересня всі заняття у студентів денної форми навчання в нашому університеті відбуваються в режимі online. А незадовго до цього, 11 вересня студенти-буотехнологи групи БТ-4-2 відпрацювали надзвичайно цікаву лабораторну роботу з дисципліни «Мікробіологія, санітарія та гігієна виробництв з основами НАССР».

Поринути у захоплюючий світ мікробіології їм допомогла декан факультету і лектор дисципліни Наталія Грегірчак, яка в режимі відеоконференції докладно і змістовно донесла студентам санітарно-гігієнічні норми харчових виробництв. Після ґрунтовної лекції, настав час закріпили свої знання на практиці. У лабораторії студенти вивчали методи визначення санітарно-показових мікроорганізмів води, повітря та харчових продуктів, ознайомились із принципами відбору проб і власноруч виконали перший етап оцінювання стану повітря в аудиторії та стерильному боксі.

Завдяки викладачам, доценту Ользі Слободян та асистенту Вікторії Кожановій, що доповнили матеріал цікавою показовою презентацією та корисними історіями з власного досвіду, студенти змогли з легкістю опанувати весь представлений матеріал.

Сумно, що студенти змушені були знову піти на дистанційне навчання, адже можливість опановувати практичні навички мікробіолога – неоціненний досвід.

Віримо в найкраще!

Опублікований: 21-09-2020
Читайте також:
STEM майбутнього

Аспірант кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Олександр Савчук у рамках STEM-навчання провів у школі І-ІІІ ступенів №27 майстер-клас. Він ознайомив учасників зі сучасними технологіями та напрямками розвитку інженерії машинобудівної галузі з акцентом на харчову промисловість. Розповів про захопливий світ роботів, їх призначення, які вони бува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

STEM майбутнього 07 жовтня 2024

У світі клітин: майстер-клас для магістрантів в Інституті харчової біотехнології та геноміки НАН України

Магістранти освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія» відвідали майстер-клас з конфокальної лазерної скануючої мікроскопії (CLSM) в ДУ «Інститут харчової біотехнології та геноміки НАН України», на якому їм  продемонстрували отримані раніше зображення мікротрубочок і мітоточних веретен меристематичної зони біля корене...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У світі клітин: майстер-клас для магістрантів в Інституті харчової біотехнології та геноміки НАН України 24 травня 2024

Практичне співробітництво між НУХТ та Інститутом технічної теплофізики НАН України

Сучасне виробництва харчових продуктів вимагає ретельного підбору інгредієнтів. Фахівці-технологи університету – професорка кафедри експертизи харчових продуктів, д.т.н., академік УАН Оксана Шульга, доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції (ТРАП), к.т.н. Ірина Корецька та старший викладач кафедри ТРАП, к.т.н. Володимир Польов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичне співробітництво між НУХТ та Інститутом технічної теплофізики НАН України 28 березня 2024

Перше засідання новообраного профкому

17 грудня 2024 року відбулося перше засідання новообраного профкому НУХТ. Основне питання, яке розглянув профком, – створення комісій і розподіл обов’язків новообраним членам профкому. Після обговорення, було прийняте рішення утворити: Комісію з інформаційної роботи: Лариса Карташова – головаОлена Кушнір Виробничу комісію: Ярослав Смітюх – го...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перше засідання новообраного профкому 19 грудня 2024