З 14 вересня всі заняття у студентів денної форми навчання в нашому університеті відбуваються в режимі online. А незадовго до цього, 11 вересня студенти-буотехнологи групи БТ-4-2 відпрацювали надзвичайно цікаву лабораторну роботу з дисципліни «Мікробіологія, санітарія та гігієна виробництв з основами НАССР».
Поринути у захоплюючий світ мікробіології їм допомогла декан факультету і лектор дисципліни Наталія Грегірчак, яка в режимі відеоконференції докладно і змістовно донесла студентам санітарно-гігієнічні норми харчових виробництв. Після ґрунтовної лекції, настав час закріпили свої знання на практиці. У лабораторії студенти вивчали методи визначення санітарно-показових мікроорганізмів води, повітря та харчових продуктів, ознайомились із принципами відбору проб і власноруч виконали перший етап оцінювання стану повітря в аудиторії та стерильному боксі.
Завдяки викладачам, доценту Ользі Слободян та асистенту Вікторії Кожановій, що доповнили матеріал цікавою показовою презентацією та корисними історіями з власного досвіду, студенти змогли з легкістю опанувати весь представлений матеріал.
Сумно, що студенти змушені були знову піти на дистанційне навчання, адже можливість опановувати практичні навички мікробіолога – неоціненний досвід.
Віримо в найкраще!