Н У Х Т

Навчати економіці сучасно, ефективно і з високою залученістю здобувачів освіти

19 серпня 2024

Навчати економіці сучасно, ефективно і з високою залученістю здобувачів освіти

Старша викладачка кафедри економічної теорії Тетяна Швед у липні-серпні приєдналася до пілотного проєкту Bendukidze Free Market Center, який спільно з Economic Fundamentals Initiative провів перший тренінг з економічної педагогіки, розроблений провідними американськими економістами та педагогами за підтримки Economic Fundamentals Initiative, Florida State University та Rising Tide Foundation.

Формат тренінгу гібридний – включав онлайн та офлайн частину в Києві. До участі були відібрані понад 100 вчителів і викладачів, які протягом навчання покращували свої навички у викладанні пов'язаних із економікою предметів. Загальна тривалість тренінгу – 40 годин. Окрім прослуховування лекцій, слухачі також виконували домашні завдання. Успішне завершення навчання засвідчено відповідним сертифікатом.

Наша викладачка вдячна організаторам і тренерам проєкту й впевнена, що додаткові методи та ресурси, надані цим тренінгом, позитивно вплинуть на її роботу та допоможуть навчати здобувачів освіти з передовими економічними знаннями.

Опублікований: 19-08-2024
Читайте також:
Новий кулінарний тріумф студента факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

У м. Тернопіль відбувся Кулінарний Кубок Західної України, участь в якому брали понад 50 учасників з усієї країни. Наш університет представляв студент 1-го курсу зі скороченим терміном навчання спеціальності «Харчові технології» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Олег Пригродський. Змагалися учасники у чотирьох номінаціях: «С...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий кулінарний тріумф студента факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 21 червня 2019

Асистент кафедри технології зберігання і переробки зерна успішно захистила дисертацію

Спеціалізована вчена рада Д 26.058.06 Національного університету харчових технологій прийняла рішення щодо присудження наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.02  – Технологія зернових, бобових, круп'яних продуктів і комбікормів, олійних і луб'яних культур асистенту кафедри технології зберігання і переробки зерна Тетяні Тр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Асистент кафедри технології зберігання і переробки зерна успішно захистила дисертацію 13 квітня 2018

Діалог заради майбутнього: співпраця ліцею та університету!

19 листопада 2024 року в університеті відбулася знакова подія – зустріч педагогічної ради ліцею №14 Дніпровського району з керівництвом НУХТ. Захід став важливим кроком у налагодженні партнерських відносин між закладами освіти, спрямованих на спільний розвиток освітнього процесу. Під час зустрічі обговорювалися ключові питання: впровадження іннова...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Діалог заради майбутнього: співпраця ліцею та університету! 21 листопада 2024

Відбулася 5 Міжнародна науково-практична конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека»

5-та Міжнародна науково-практична конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека»  – відбулася! Оздоровче харчування – пріоритетний напрям у харчових технологіях. Воно розглядається сьогодні як філософія життя, адже дає життя, продовжує життя, поліпшує життя, впливаючи на стан здоров’я людини. Тому нині...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулася 5 Міжнародна науково-практична конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека» 14 листопада 2018