Н У Х Т

Асистент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції готується до захисту кандидатської дисертації

06 липня 2021

Асистент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції готується до захисту кандидатської дисертації

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції в онлайн-режимі відбувся міжкафедральний науковий семінар «Вдосконалення технології самбуків з використанням  плодово-ягідного купажного напівфабрикату», на якому асистент кафедри Володимир Польовик представив результати своїх досліджень, за якими готується до захисту дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.16 – Технологія харчової продукції. Наукова керівниця – к.т.н, доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ірина Корецька.

Рецензентки роботи – д.т.н., професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Камбулова д.т.н., професорка, завідувачка кафедри технології оздоровчих продуктів Галина Сімахіна, д.т.н., професорка кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Шульга.

Здобувач дослідив: перспективи використання нетрадиційної рослинної сировини в закладах ресторанного господарства; технологічні властивості модельних білкових систем, на підставі яких обрав і визначив доцільність використання цукристої речовини у складі самбуків; зміни фізико-хімічних показників купажних пар при заморожуванні для прогнозування способів мінімізації втрат основних біокомпонентів. Ним були розроблені алгоритми створення інноваційного десерту з використанням купажного напівфабрикату для закладів ресторанного господарства, підготовлена нормативно-технічна документація та схеми виробництва десертів, визначена економічна ефективність удосконаленої технології, проведена її апробація у виробничих умовах.

До обговорення представлених результатів досліджень долучилися науковці кафедр технології оздоровчих продуктів, технології м’яса і м’ясних продуктів, технології хлібопекарських і кондитерських виробів, експертизи харчових продуктів, технології ресторанної і аюрведичної продукції, готельно-ресторанної справи, технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів. Вони відзначили актуальність теми, ґрунтовне пропрацювання здобувачем ключових моментів, практичну цінність досягнутих результатів. Отримавши докладні відповіді на свої запитання, учасники семінару надали науковцеві свої зауваження й прийняли рішення після усунення незначних недоліків рекомендувати дисертаційне дослідження Володимира Польовика до захисту у спеціалізованій вченій раді.

Бажаємо успіху здобувачеві!

Опублікований: 06-07-2021
Читайте також:
Наші викладачі готові до будь-яких ситуацій!

В умовах військового стану та соціально-економічної нестабільності важливою складовою безпеки людей є навички надання першої допомоги. Саме такі теоретичні знання та практичний досвід отримала викладачка кафедри маркетингу Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ Ірина Ніколаєнко на тренінгу з першої допомоги Товариства Червоного Х...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі готові до будь-яких ситуацій! 30 серпня 2022

Успішно захистилися бакалаври україномовного і англомовного проєктів кафедри економіки і права

Впродовж минулого тижня кафедра економіки і права провела три засідання Екзаменаційної комісії із захисту кваліфікаційних робіт бакалаврів україномовного проєкту (звичайна та скорочена форма навчання) та одне засідання Екзаменаційної комісії із захисту кваліфікаційних робіт бакалаврів англомовного проєкту денної форми навчання зі спеціальності 051 ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішно захистилися бакалаври україномовного і англомовного проєктів кафедри економіки і права 22 червня 2020

Магістранти підвищують професійні компетентності: лекція від Національного агентства кваліфікацій

20 грудня 2023 р. магістрантка спеціальності «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» Марія Омельченко долучилися до вебінару «Кваліфікаційні центри. Правовий статус. Окремі аспекти створення та акредитації», що проводило Національне агентство кваліфікацій. Керівниця відділу акредитації Національн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти підвищують професійні компетентності: лекція від Національного агентства кваліфікацій 21 грудня 2023

Секретами ведення бізнесу поділився зі студентами гість кафедр технології ресторанної і аюрведичної продукції та туристичного і готельного бізнесу

23 листопада 2018 року об’єднаними зусиллями кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції та кафедри туристичного і готельного бізнесу відбулась зустріч студентів другого курсу спеціальності «Туризм» та третього курсу спеціальності «Харчові технології» із відомим діячем у галузі готельного і ресторанного бізнесу, менеджером мережі сімейни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Секретами ведення бізнесу поділився зі студентами гість кафедр технології ресторанної і аюрведичної продукції та туристичного і готельного бізнесу 26 листопада 2018