Н У Х Т

Асистент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції готується до захисту кандидатської дисертації

06 липня 2021

Асистент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції готується до захисту кандидатської дисертації

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції в онлайн-режимі відбувся міжкафедральний науковий семінар «Вдосконалення технології самбуків з використанням  плодово-ягідного купажного напівфабрикату», на якому асистент кафедри Володимир Польовик представив результати своїх досліджень, за якими готується до захисту дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.16 – Технологія харчової продукції. Наукова керівниця – к.т.н, доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ірина Корецька.

Рецензентки роботи – д.т.н., професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Камбулова д.т.н., професорка, завідувачка кафедри технології оздоровчих продуктів Галина Сімахіна, д.т.н., професорка кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Шульга.

Здобувач дослідив: перспективи використання нетрадиційної рослинної сировини в закладах ресторанного господарства; технологічні властивості модельних білкових систем, на підставі яких обрав і визначив доцільність використання цукристої речовини у складі самбуків; зміни фізико-хімічних показників купажних пар при заморожуванні для прогнозування способів мінімізації втрат основних біокомпонентів. Ним були розроблені алгоритми створення інноваційного десерту з використанням купажного напівфабрикату для закладів ресторанного господарства, підготовлена нормативно-технічна документація та схеми виробництва десертів, визначена економічна ефективність удосконаленої технології, проведена її апробація у виробничих умовах.

До обговорення представлених результатів досліджень долучилися науковці кафедр технології оздоровчих продуктів, технології м’яса і м’ясних продуктів, технології хлібопекарських і кондитерських виробів, експертизи харчових продуктів, технології ресторанної і аюрведичної продукції, готельно-ресторанної справи, технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів. Вони відзначили актуальність теми, ґрунтовне пропрацювання здобувачем ключових моментів, практичну цінність досягнутих результатів. Отримавши докладні відповіді на свої запитання, учасники семінару надали науковцеві свої зауваження й прийняли рішення після усунення незначних недоліків рекомендувати дисертаційне дослідження Володимира Польовика до захисту у спеціалізованій вченій раді.

Бажаємо успіху здобувачеві!

Опублікований: 06-07-2021
Читайте також:
Фінішувала переддипломна практика здобувачів кафедри туристичного та готельного бізнесу

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу завершилася переддипломна практика здобувачів груп ТУ-4-9а, ТУ-4-10, ТУ-4-11 і ТУ-4-12, під час якої здобувачі опрацьовували матеріали для написання звітів, і відбувся їх публічний захист. У звітах здобувачі приділили багато уваги дослідженню та обґрунтуванню загальної характеристики туристичних і готе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінішувала переддипломна практика здобувачів кафедри туристичного та готельного бізнесу 20 травня 2020

Основну освітню модель після пандемії обговорили наші науковці з болгарськими колегами

Питання і виклики, які нині постали перед освітянами, були обговорені на спільному болгарсько-українському семінарі «Змішане навчання – основна освітня модель після пандемії», який відбувся 23 червня за ініціативи колективу кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв нашого університету і болгарських колег. Участь у заході взяли...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Основну освітню модель після пандемії обговорили наші науковці з болгарськими колегами 25 червня 2020

Безпечність і якість продукції підприємств пиво-безалкогольної галузі за принципами НАССР обговорюють в університеті

4 грудня 2019 року у нашому університеті розпочався інформаційно-консультаційний практикум «Законодавство України щодо безпечності та якості продукції підприємств пиво-безалкогольної галузі за принципами НАССР. Сучасні підходи до експертизи та контролю якості». У заході беруть участь представники підприємств пиво-безалкогольної галузі України, віт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Безпечність і якість продукції підприємств пиво-безалкогольної галузі за принципами НАССР обговорюють в університеті 05 грудня 2019

Керівниця відділу працевлаштування випускників – учасниця пілотування Інструментарію для Центрів розвитку кар’єри

У рамках проєкту USAID «Економічна підтримка України» з січня 2023 року був запущений процес пілотування інструментарію для Центрів розвитку кар’єри (ЦРК). До процесу пілотування долучилися загалом 221 учасник із 143 закладів освіти, 5 коледжів і 18 університетів . Серед учасників пілотування була і начальниця відділу працевлаштування випускників Н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Керівниця відділу працевлаштування випускників – учасниця пілотування Інструментарію для Центрів розвитку кар’єри 08 січня 2024