Н У Х Т

Активні наукові дискусії на кафедрі технології цукру і підготовки води

11 квітня 2025

Активні наукові дискусії на кафедрі технології цукру і підготовки води

Кафедра технології цукру і підготовки води взяла активну участь у роботі 91-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті».

Робота секції розпочалася з привітального слова в.о. завідувача кафедри Інни Карпович.

Здобувачі освіти представили наукові здобутки з інноваційних напрямків розвитку технологій цукрів, полісахаридів і підготовки води, що викликали зацікавлення й активне обговорення. Усі доповіді були цікавими та змістовними, а жваве обговорення кожної теми підкреслювало її актуальність. Організатори секції вдячні всім учасникам за плідну роботу.

Найцікавіші доповіді були відзначені:

1 місце – Назарій Шпак (група ЦВ-1-11М), тема – «До питання розширення асортименту цукрів вітчизняними виробниками» (керівниця – професорка Наталія Гусятинська)

2 місце – Олександр Бархатов (група ЦВ-1-11М), тема – «Раціональні параметри пресування жому при дифузійно-пресовому вилученні сахарози» (керівниця – професорка Наталія Гусятинська)

3 місце – Олександр Брагін (група ЦВ-1-11М), тема – «Підготовка води для виготовлення відновлювальних соків» (керівник – доцент Євген Омельчук)

У постерній секції організаційний комітет конференції відзначив наступних здобувачів:

1 місце – Олена Руденко (група ТІ-2-6), тема – «Різновиди цукру та їх використання в харчовій промисловості» (керівниця – доцента Інна Карпович)

2 місце – Владислав Смоляр (група ЦВ-1-11М), тема – «Ефективність застосування іонітного очищення для отримання бурякового пектину медичного призначення» (керівники – доцентки Ірина Крапивницька, Інна Карпович)

3 місце – Марія Страшинська (група ТІ-2-6), тема – «Мінеральні води України – скарб національного здоров'я» (керівниця – доцента Світлана Шульга)

Щиро вітаємо переможців та всіх учасників конференції! Бажаємо творчої наснаги й подальших успіхів у науковій діяльності!

Опублікований: 11-04-2025
Читайте також:
Вчена рада університету проаналізувала підсумки зимової сесії та дистанційного навчання

28 лютого вчена рада університету зібралася на планове засідання. Голова ради, ректор Анатолій Українець традиційно розпочав його з вітань членів ради, що відсвяткували свої дні народження між засіданнями, та вручення відзнак. Нагрудний знак «За академічні заслуги» був вручений завідувачу кафедри технології зберігання і переробки зерна Олегу Шапов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вчена рада університету проаналізувала підсумки зимової сесії та дистанційного навчання 28 лютого 2019

Ще один успішний захист дисертації аспіранткою кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів

На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.06 відбувся захист дисертаційної роботи аспірантки кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів Іванни Сивній. Засідання ради відбулося в онлайн-форматі з використанням сервісу ZOOM. Щоб підтримати дисертантку до ZOOM-конференції приєдналися викладачі, аспіранти та колеги з кафедр те...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще один успішний захист дисертації аспіранткою кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів 18 грудня 2020

Плідно попрацювала вчена рада університету на першому у 2025 році засіданні

27 лютого 2025 року у залі засідань відбулося планове засідання вченої ради університету. Розпочали урочисто – привітали колег – доцентку кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Наталію Кулик зі врученням атестата про присвоєння вченого звання доцента; директора Навчально-наукового інституту економіки і управління Олега Шерем...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідно попрацювала вчена рада університету на першому у 2025 році засіданні 27 лютого 2025

Подорож магістрів світовими технологіями хлібобулочних виробів – Середня Азія та Закавказзя

Не зважаючи на дистанційне навчання, протягом цього семестру здобувачі вищої освіти освітнього ступеня «Магістр» освітньої програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», вивчаючи дисципліну «Світові технології борошняних і кондитерських виробів», разом із доцентами Оленою Білик та Юлією Бондаренко здійснили тех...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подорож магістрів світовими технологіями хлібобулочних виробів – Середня Азія та Закавказзя 10 червня 2020