Кафедра технології цукру і підготовки води взяла активну участь у роботі 91-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті».
Робота секції розпочалася з привітального слова в.о. завідувача кафедри Інни Карпович.
Здобувачі освіти представили наукові здобутки з інноваційних напрямків розвитку технологій цукрів, полісахаридів і підготовки води, що викликали зацікавлення й активне обговорення. Усі доповіді були цікавими та змістовними, а жваве обговорення кожної теми підкреслювало її актуальність. Організатори секції вдячні всім учасникам за плідну роботу.
Найцікавіші доповіді були відзначені:
1 місце – Назарій Шпак (група ЦВ-1-11М), тема – «До питання розширення асортименту цукрів вітчизняними виробниками» (керівниця – професорка Наталія Гусятинська)
2 місце – Олександр Бархатов (група ЦВ-1-11М), тема – «Раціональні параметри пресування жому при дифузійно-пресовому вилученні сахарози» (керівниця – професорка Наталія Гусятинська)
3 місце – Олександр Брагін (група ЦВ-1-11М), тема – «Підготовка води для виготовлення відновлювальних соків» (керівник – доцент Євген Омельчук)
У постерній секції організаційний комітет конференції відзначив наступних здобувачів:
1 місце – Олена Руденко (група ТІ-2-6), тема – «Різновиди цукру та їх використання в харчовій промисловості» (керівниця – доцента Інна Карпович)
2 місце – Владислав Смоляр (група ЦВ-1-11М), тема – «Ефективність застосування іонітного очищення для отримання бурякового пектину медичного призначення» (керівники – доцентки Ірина Крапивницька, Інна Карпович)
3 місце – Марія Страшинська (група ТІ-2-6), тема – «Мінеральні води України – скарб національного здоров'я» (керівниця – доцента Світлана Шульга)
Щиро вітаємо переможців та всіх учасників конференції! Бажаємо творчої наснаги й подальших успіхів у науковій діяльності!