Н У Х Т

Зустріч із третьокурсниками на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів

07 вересня 2022

Зустріч із третьокурсниками на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів

Новий навчальний рік у надскладних умовах повномасштабної війни розпочато у Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ. Зокрема, на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів перед початком навчального процесу відбулася онлайн-зустріч із третьокурсниками, які для продовження навчання у наступні два роки обрали цю випускову кафедру напередодні 55-й річниці її створення.

Здобувачів і всіх присутніх урочисто привітали завідувач кафедри, професор Василь Пасічний, заступниця директора Навчально-наукового інституту харчових технологій з навчально-виховної роботи, доцентка Наталія Пушанко, відповідальна за організацію виховного процесу, інформаційну діяльність в інституті і за роботу зі здобувачами освіти першого та другого курсів, доцентка Ольга Чернюшок, куратори груп, доцент Ігор Страшинський і старша викладачка Оксана Москалюк.

Звернувши увагу на дотримання правил поведінки в умовах надзвичайних ситуацій воєнного характеру, завідувач кафедри закликав здобувачів бути активними, цілеспрямованими, наполегливими, з гордістю нести звання студента кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів НУХТ. 

Опублікований: 07-09-2022
Читайте також:
Доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу увійшла до складу Всеукраїнської асоціації гідів

Доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва з цього року стала членкинею Громадської організації «Всеукраїнська асоціація гідів» (ВАГ). Це стало можливим після того, як вона пройшла у 2021 році курс добровільних помічників сфери туризму та гостинності міста Києва в межах проєкту «Академія гостинності», організованого ВАГ с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу увійшла до складу Всеукраїнської асоціації гідів 28 січня 2022

Вступники до магістратури НУХТ завершують складати вступні випробування

13 липня в університеті відбулися фахові вступні випробування для вступників до магістратури факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу за спеціальностями «Готельно-ресторанна справа» і «Туризм», Навчально-наукового інституту економіки і управління та Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого за всіма сп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступники до магістратури НУХТ завершують складати вступні випробування 13 липня 2018

Відвідувачі виставки «Індустрія напоїв. Індустрія пива, слабоалкогольних та безалкогольних напоїв» дізналися все про НУХТ

Онлайн-формат не рятує від дефіциту спілкування. Тому наші фахівці з радістю приймають запрошення долучитися до офлайн-заходів і, зокрема, виставкових. 22-24 вересня 2020 року у Національному експоцентрі України працювали виставки: «Індустрія напоїв. Індустрія пива, слабоалкогольних та безалкогольних напоїв», «Олійно-жирова індустрія» і «Енергооща...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відвідувачі виставки «Індустрія напоїв. Індустрія пива, слабоалкогольних та безалкогольних напоїв» дізналися все про НУХТ 29 вересня 2020

Перше у 2023 році відкрите заняття на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

На кафедрі іноземних мов професійного спрямування відбулося перше у 2023 році відкрите заняття. Доцентка Галина Лук’янець разом зі здобувачами-аспірантами збірної групи Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого опрацювали нову, але вкрай важливу для здобувачів освіти тему «Latin Vocabulary. Pronunciation and Formulas»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перше у 2023 році відкрите заняття на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 01 лютого 2023