Н У Х Т

Зустріч із третьокурсниками на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів

07 вересня 2022

Зустріч із третьокурсниками на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів

Новий навчальний рік у надскладних умовах повномасштабної війни розпочато у Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ. Зокрема, на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів перед початком навчального процесу відбулася онлайн-зустріч із третьокурсниками, які для продовження навчання у наступні два роки обрали цю випускову кафедру напередодні 55-й річниці її створення.

Здобувачів і всіх присутніх урочисто привітали завідувач кафедри, професор Василь Пасічний, заступниця директора Навчально-наукового інституту харчових технологій з навчально-виховної роботи, доцентка Наталія Пушанко, відповідальна за організацію виховного процесу, інформаційну діяльність в інституті і за роботу зі здобувачами освіти першого та другого курсів, доцентка Ольга Чернюшок, куратори груп, доцент Ігор Страшинський і старша викладачка Оксана Москалюк.

Звернувши увагу на дотримання правил поведінки в умовах надзвичайних ситуацій воєнного характеру, завідувач кафедри закликав здобувачів бути активними, цілеспрямованими, наполегливими, з гордістю нести звання студента кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів НУХТ. 

Опублікований: 07-09-2022
Читайте також:
Наші менеджери персоналу – серед переможців професійного конкурсу

Магістриня-управлінець персоналом Аліна Пузина стала переможницею Всеукраїнського конкурсу студентських кваліфікаційних робіт зі спеціальності «Менеджмент» (освітня програма «Менеджмент персоналу»), організованого на базі Київського національного університету технологій та дизайну за сприяння ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти». Цьогоріч на ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші менеджери персоналу – серед переможців професійного конкурсу 31 березня 2021

Секрети успішного працевлаштування від топової HR-менеджерки – здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

19 березня 2024 р. на кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся гостьовий онлайн-лекторій від провідної HR-менеджерки, керівниці відділу пошуку персоналу найбільшої в Україні мережі ресторанів Tarantino Family Юлії Костюченко. Тема зустрічі – «Смак життя: працевлаштування в сфері ресторанного бізнесу». Tarantino Family – найбільша вітчизняна ме...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Секрети успішного працевлаштування від топової HR-менеджерки – здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 20 березня 2024

Кращі курсові роботи з дисципліни «Маркетинг» презентували студенти

15 лютого 2017 року у Смілянському коледжі харчових технологій нашого університету під керівництвом викладачів комісії фахових дисциплін економічного циклу відбулася презентація кращих курсових робіт із дисципліни «Маркетинг». Третьокурсники ділилися власним досвідом написання курсових робіт зі студентами 2-го курсу спеціальності «Маркетингова дія...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращі курсові роботи з дисципліни «Маркетинг» презентували студенти 15 лютого 2017

Хто найрозумніший з’ясували здобувачі факультету біотехнології та екологічного контролю

Завдяки своєму розуму людина перетворилася зі звичайного примата на володаря світу,  збудувала сучасну цивілізацію, підвищила тривалість свого життя й поборола більшість хвороб. Але як виміряти інтелект окремо взятої людини. На факультеті біотехнології та екологічного контролю знайшли метод – гра «Найрозумніший»! Переможцями цього інтелектуальног...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хто найрозумніший з’ясували здобувачі факультету біотехнології та екологічного контролю 15 листопада 2021