Н У Х Т

Здобувачі-експерти на IFFIP-2024

22 квітня 2024

Здобувачі-експерти на IFFIP-2024

Здобувачі групи ХЕ-3-12 разом із наставницею, професоркою кафедри експертизи харчових продуктів, академіком УАН Оксаною Шульгою відвідали у останній день роботи Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP, який працював 17-19 квітня 2024 р. у Міжнародному виставковому центрі.

Дуже приємно, що більшість учасників форуму із розумінням ставилися до здобувачів освіти і охоче презентували своє обладнання, а також надавали зразки продукції для дегустації.

Третьокурсникам і наставниці особливо запам’яталася компанія «Коринф Інжиніринг», представник якої доброзичливо зустрів їх при вході в павільйон і провів змістовну ознайомчу екскурсію за представленими виставочними зразками обладнання для хлібопекарської та кондитерської галузі. Студенти вперше побачили таке обладнання як вистійна шафа з відкладеною ферментацією та дізналися про особливості випікання чіабати. Також фахівець надав матеріали, які допоможуть здобувачам освіти під час виконання курсових і кваліфікаційної роботи.

Представник компанії «GVP Equipment Solutions» ознайомив здобувачів із розробленим для невеликих і великих хлібопекарських підприємств вихровим просіювачем німецької компанії AZO GmbH+Co, який забезпечує найкращу якість випічки за рахунок видалення всіх агломератів, домішок і максимальної аерації борошна під час просіювання.

Досить неординарна розробка – міксер Glomix-Glaxiaris® вперше була представлена на IFFIP 2024. Це обладнання засноване на моделі планети, кут нахилу змішувального вала відповідає вісі обертання Землі. Міксер Glomix-Glaxiaris® поєднує переваги вертикальних і горизонтальних змішувальних установок. Через свою унікальність багато його компонентів уже захищені патентом.

Представники Ventalab показали в дії цифровий рефрактометр і портативний рефрактометр. Разом зі студентами представниця компанії продемонструвала, яким чином налаштовується рефрактометр і визначили вміст сухих речовин у соку.

Відвідування вийшло досить пізнавальним і продувним. Отримані нові знання дозволять більш впевнено виконувати навчальні завдання, адже «краще один раз побачити, ніж сто разів почути».

Опублікований: 22-04-2024
Читайте також:
Блискуче володіння лекторською майстерністю продемонструвала доцент кафедри харчової хімії

Викладачі кафедри харчової хімії завжди відповідально, із досконалістю ставляться до розроблення та викладання усіх без виключення навчальних дисциплін. Ось і 6 березня доцент Олена Майборода продемонструвала блискуче володіння лекторською майстерністю. Відкрита лекція була прочитана з дисципліни «Фармакологія» для студентів-біотехнологів четверто...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Блискуче володіння лекторською майстерністю продемонструвала доцент кафедри харчової хімії 07 березня 2019

Чоловіча збірна університету з футзалу продовжила серію переможних матчів

5 березня наші футзалісти приймали суперників із КНУ ім. Т. Шевченка, в рамках 12 туру Вищої футзальної ліги столиці серед студентських команд ВНЗ. З перших хвилин матчу вони продемонстрували свої наміри здобути в цій грі максимум очок. Вже на третій хвилині рахунок відкрив кращий, на даний момент, бомбардир чемпіонату Руслан Савенко. П’ять хвилин ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чоловіча збірна університету з футзалу продовжила серію переможних матчів 12 березня 2018

Хвилюючий момент для вступників: коли будуть відомі результати НМТ

Національний мультипредметний тест (НМТ) складається на комп’ютерах, тому його учасники зразу можуть побачити свою кількість балів. Але офіційна інформація з’являтиметься на їх офіційних сторінках орієнтовно через тиждень після проходження тесту. Інформація про результати учасників основної сесії НМТ за шкалою 100-200 балів буде розміщена на інфор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хвилюючий момент для вступників: коли будуть відомі результати НМТ 28 липня 2022

Продовжуємо рух уперед: відбулося планове засідання вченої ради університету

28 лютого 2023 року відбулося планове засідання вченої ради університету. Це перше засідання у цьому році, тож ректор Олександр Шевченко розпочав його з вітання членів ради після довгої перерви. Також він зазначив, що рік, який минув від часу повномасштабного вторгнення агресора, хоч і був дуже складним, але наш колектив упорався з усіма викликами....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжуємо рух уперед: відбулося планове засідання вченої ради університету 28 лютого 2023