Н У Х Т

Здобувачі-експерти на IFFIP-2024

22 квітня 2024

Здобувачі-експерти на IFFIP-2024

Здобувачі групи ХЕ-3-12 разом із наставницею, професоркою кафедри експертизи харчових продуктів, академіком УАН Оксаною Шульгою відвідали у останній день роботи Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP, який працював 17-19 квітня 2024 р. у Міжнародному виставковому центрі.

Дуже приємно, що більшість учасників форуму із розумінням ставилися до здобувачів освіти і охоче презентували своє обладнання, а також надавали зразки продукції для дегустації.

Третьокурсникам і наставниці особливо запам’яталася компанія «Коринф Інжиніринг», представник якої доброзичливо зустрів їх при вході в павільйон і провів змістовну ознайомчу екскурсію за представленими виставочними зразками обладнання для хлібопекарської та кондитерської галузі. Студенти вперше побачили таке обладнання як вистійна шафа з відкладеною ферментацією та дізналися про особливості випікання чіабати. Також фахівець надав матеріали, які допоможуть здобувачам освіти під час виконання курсових і кваліфікаційної роботи.

Представник компанії «GVP Equipment Solutions» ознайомив здобувачів із розробленим для невеликих і великих хлібопекарських підприємств вихровим просіювачем німецької компанії AZO GmbH+Co, який забезпечує найкращу якість випічки за рахунок видалення всіх агломератів, домішок і максимальної аерації борошна під час просіювання.

Досить неординарна розробка – міксер Glomix-Glaxiaris® вперше була представлена на IFFIP 2024. Це обладнання засноване на моделі планети, кут нахилу змішувального вала відповідає вісі обертання Землі. Міксер Glomix-Glaxiaris® поєднує переваги вертикальних і горизонтальних змішувальних установок. Через свою унікальність багато його компонентів уже захищені патентом.

Представники Ventalab показали в дії цифровий рефрактометр і портативний рефрактометр. Разом зі студентами представниця компанії продемонструвала, яким чином налаштовується рефрактометр і визначили вміст сухих речовин у соку.

Відвідування вийшло досить пізнавальним і продувним. Отримані нові знання дозволять більш впевнено виконувати навчальні завдання, адже «краще один раз побачити, ніж сто разів почути».

Опублікований: 22-04-2024
Читайте також:
На кафедрі маркетингу продовжуються відкриті лекції

У Навчально-науковому інституті економіки і управління тривають планові відкриті заняття в різних форматах. Нещодавно відбулася відкрита лекція старшого викладача кафедри маркетингу Валерія Стахурського з дисципліни «Основи підприємництва». На виконання наказу по НУХТ №103 від 11 вересня 2020 року «Про організацію навчального процесу в період з 14...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі маркетингу продовжуються відкриті лекції 01 жовтня 2020

Як мрія про власний бізнес може стати реальністю дізналися магістранти освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві»

Здобувачі освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» 27 вересня мали унікальну можливість відвідати онлайн-лекторій у межах вивчення навчальної дисципліни «Інноваційні ресторанні технології», який проводила співвласниця компанії «Дідо Джозеф» Іванна Бейдель за участі професорки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як мрія про власний бізнес може стати реальністю дізналися магістранти освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» 28 вересня 2021

Нестандарті підходи до популяризації НУХТ застосовують викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

13-14 вересня відбулося святкування з нагоди відзначення 603-ї річниці міста Чуднів (Житомирська обл.). В урочистих заходах та концертній програмі взяв участь доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства університету Юрій Булій. Наш викладач звернувся з промовою до організаторів свята, жителів міста та його гостей, привітав із дн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нестандарті підходи до популяризації НУХТ застосовують викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 19 вересня 2019

Практичними знаннями ділиться аудиторка системи управління якістю ТОВ «Глобал Менеджмент Бізнес»

21 жовтня на кафедрі експертизи харчових продуктів у рамках дисципліни «Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 3. Системи управління якістю» відбулася гостьова лекція для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичними знаннями ділиться аудиторка системи управління якістю ТОВ «Глобал Менеджмент Бізнес» 22 жовтня 2024