Н У Х Т

Традиційний День відкритих дверей у Свалявському технічному коледжі НУХТ

10 травня 2019

Традиційний День відкритих дверей у Свалявському технічному коледжі НУХТ

8 травня у Свалявському технічному коледжі НУХТ відбувся День відкритих дверей. Ця подія для коледжу вже є традиційною. Кожного року, до навчального закладу запрошуються випускники шкіл із Воловецького, Мукачівського, Ужгородського, Перечинського, Іршавського, Міжгірського та інших районів України.

Школярі мали змогу ознайомитися з виставкою досягнень коледжу в різних галузях та поспілкуватися з представниками відповідних циклових комісій. Творчий підхід до виставки дав змогу майбутнім вступникам переконатися, що Свалявський технічний коледж НУХТ дійсно заслуговує уваги і в ньому варто навчатися та розвиватися як особистість. Також була можливість оглянути аудиторії та лабораторії коледжу, чудовий читальний зал, спортзал, актову залу та комп’ютерні класи. Після цього гості були запрошені до актової зали, де на них чекала святкова програма.

Зі словами привітання виступили директор Свалявського технічного коледжу НУХТ, кандидат технічних наук, доцент Василь Йовбак, заступник голови районної ради Клара Стигура.

Також до коледжу були запрошені поважні гості з Словаччини та Чехії – голова товариства «Україна Чехія» Петер Ставінога, директор середньої професійної школи міста Пардубіце Ян Пташек, заступник директора середньої професійної школи міста Пардубіце Карел Кубік і директор Академії професійно технічної освіти міста Калужа Ян Брецко.

Спеціально для іноземних гостей звучали музичні твори, які виконали Жанна Чорій, Ольга Гвоздьова, Вероніка Кеменяш, Аніта Кеменяш, Крістіна Піпаш, Валерія Сідун та Мирослава Дубей та національний танець Словаччини.

Із поезіями виступили Надія Попович, Дмитро Петрунько, Ірина Дзинів, Тетяна Гніденко, Катерина Штецо та Іванна Гніденко.

Опублікований: 10-05-2019
Читайте також:
Першокурсники відвідали храм науки і знань

Науково-технічна бібліотека нашого університету є однією з найбільших бібліотек вищих навчальних закладів України. Фонд бібліотеки складає понад 1 мільйон примірників літератури. Сьогодні користувачі бібліотеки мають можливість доступу через Web-сайт бібліотеки до бібліографічної інформації, повнотекстових баз даних, електронного каталогу, електрон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники відвідали храм науки і знань 16 вересня 2019

Новий цікавий і корисний комунікативний досвід викладачів кафедри біотехнології і мікробіології

Жодна пандемія та обмеження вже не створять перешкод інформуванню абітурієнтів щодо вибору майбутньої спеціальності й закладу вищої освіти, адже маємо на озброєнні сучасні засоби комунікацій. Тож, переповнені бажанням проінформувати якомога більшу кількість майбутніх вступників про онлайн-День відкритих дверей факультету біотехнології та екологічно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий цікавий і корисний комунікативний досвід викладачів кафедри біотехнології і мікробіології 27 січня 2021

Виїзні дні гостинності кафедри готельно-ресторанної справи для студентів фахових коледжів

18 листопада відбулася зустріч профорієнтаційної команди кафедри готельно-ресторанної справи зі студентами Відокремленого структурного підрозділу «Київський фаховий коледж ресторанного господарства Національного університету харчових технологій». В онлайні із заступницею декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу по роботі зі ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виїзні дні гостинності кафедри готельно-ресторанної справи для студентів фахових коледжів 19 листопада 2021

Студент кафедри технології молока і молочних продуктів нагороджений Дипломом І ступеня за кращу доповідь

Студент кафедри технології молока і молочних продуктів Артур Михалевич узяв участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді», що відбулася на базі Харківськог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студент кафедри технології молока і молочних продуктів нагороджений Дипломом І ступеня за кращу доповідь 24 квітня 2018