Н У Х Т

Маленькими кроками до світових наукових відкриттів

10 жовтня 2022

Маленькими кроками до світових наукових відкриттів

Наукова робота – невід’ємна частина студентського життя. Цієї осені, як уже багато років поспіль, розпочинається черговий марафон наукових досліджень, а отже і написання тез на конференції, на яких кожний молодий науковець може представити свої наукові здобутки, а також обмінятися успіхами з однодумцям.

Здобувачі різних освітніх ступенів (від бакалаврського до доктора філософії) кафедри біотехнології і мікробіології продовжують аналізувати та опрацьовувати результати дослідів наукової роботи, адже будь-яка маленька дрібничка може стати дійсно важливим кроком на шляху до майбутнього наукового відкриття та удосконалення вже існуючих. І саме зараз ними проводиться доволі кропітка робота над підготовкою тез до конференцій, які будуть проводиться в нашому університеті, а також в інших ЗВО.

Основне завдання молодих дослідників – не залишати експериментальну частину університетського навчання та просувати усі здобутки на вищий науковий рівень. Адже виконання наукової роботи та написання тез надзвичайно дисциплінує, вчить ефективно використовувати час і працювати руками. Вміння та навички швидко й ефективно аналізувати і викладати отриманні результати досліджень у форму статей, ще не раз допоможе не тільки науковому розвитку наших здобувачів, а й дозволить бути затребуваними висококваліфікованими спеціалістами. Не менш важливою опорою для науковців на цьому шляху є підтримка викладацького складу кафедри біотехнології і мікробіології та колег із гуртка «BIOTECH», невід’ємною частиною якого вони є. Тож у них обов’язково все вийде! 

Опублікований: 10-10-2022
Читайте також:
Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства готується до вступної кампанії

24 травня доценти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Кириленко та Зоряна Романова провели онлайн-зустріч зі старшокласниками спеціалізованої школи № 200 з поглибленим вивченням англійської мови ім. Василя м. Києва. Викладачі презентували наш університет і його підрозділи, зокрема Навчально-науковий інститут харчових техно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства готується до вступної кампанії 27 травня 2024

Насичені канікули печенізьких ліцеїстів у Навчально-науковому інституті харчових технологій

На осінніх шкільних канікулах до університету завітали учні Печенізького ліцею ім. Г. Семирадського Харківської області. Ліцеїсти зацікавилися профільним спрямуванням нашого вишу під час попередніх онлайн-зустрічей із викладачами Навчально-наукового інституту харчових технологій. Основною метою приїзду ліцеїстів стало ознайомлення зі структурою та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Насичені канікули печенізьких ліцеїстів у Навчально-науковому інституті харчових технологій 28 жовтня 2024

Щирими на привітання своїм викладачам були студенти Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти. Директор коледжу Юрій Барилюк привітав колег-освітян із професійним святом, побажав миру, добра, благополуччя, успішної реалізації нових творчих, фахових проектів. Щирими на привітання були студенти, які створили для своїх наставників-викладачів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Щирими на привітання своїм викладачам були студенти Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ 05 жовтня 2018

Екскурсійна практика третьокурсників спеціальності «Туризм» – розпочалася!

1 вересня настало незважаючи на COVID-19. Новий навчальний рік розпочався, а разом із ним розпочалася екскурсійна практика у студентів 3 курсу спеціальності 242 «Туризм». Вона повинна бути цікавою, корисною і такою, що запам’ятовується, про це подбали викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу. Установча конференція відбулася на платформ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Екскурсійна практика третьокурсників спеціальності «Туризм» – розпочалася! 04 вересня 2020