Н У Х Т

Маленькими кроками до світових наукових відкриттів

10 жовтня 2022

Маленькими кроками до світових наукових відкриттів

Наукова робота – невід’ємна частина студентського життя. Цієї осені, як уже багато років поспіль, розпочинається черговий марафон наукових досліджень, а отже і написання тез на конференції, на яких кожний молодий науковець може представити свої наукові здобутки, а також обмінятися успіхами з однодумцям.

Здобувачі різних освітніх ступенів (від бакалаврського до доктора філософії) кафедри біотехнології і мікробіології продовжують аналізувати та опрацьовувати результати дослідів наукової роботи, адже будь-яка маленька дрібничка може стати дійсно важливим кроком на шляху до майбутнього наукового відкриття та удосконалення вже існуючих. І саме зараз ними проводиться доволі кропітка робота над підготовкою тез до конференцій, які будуть проводиться в нашому університеті, а також в інших ЗВО.

Основне завдання молодих дослідників – не залишати експериментальну частину університетського навчання та просувати усі здобутки на вищий науковий рівень. Адже виконання наукової роботи та написання тез надзвичайно дисциплінує, вчить ефективно використовувати час і працювати руками. Вміння та навички швидко й ефективно аналізувати і викладати отриманні результати досліджень у форму статей, ще не раз допоможе не тільки науковому розвитку наших здобувачів, а й дозволить бути затребуваними висококваліфікованими спеціалістами. Не менш важливою опорою для науковців на цьому шляху є підтримка викладацького складу кафедри біотехнології і мікробіології та колег із гуртка «BIOTECH», невід’ємною частиною якого вони є. Тож у них обов’язково все вийде! 

Опублікований: 10-10-2022
Читайте також:
Як забезпечити належну увагу до свого дослідження дізналися наші науковці

Викладачки кафедри мехатроніки та пакувальної техніки, професорка Людмила Кривопляс-Володіна та доцента Анастасія Деренівська взяли участь у вебінарах від «BrightTALK», присвячених вивченню наукометричних баз.  Спікеркою заходів виступила офіційна тренерка компанії «Elsevier», головна бібліотекарка Наукової бібліотеки ім. М. Максимовича Київського...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як забезпечити належну увагу до свого дослідження дізналися наші науковці 29 грудня 2020

Підсекція «Технологічне обладнання та комп’ютерні технології проєктування» завершила роботу

На кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування працювала підсекція «Технологічне обладнання та комп’ютерні технології проєктування» секції «Інжиніринг харчових, фармацевтичних та біотехнологічних виробництв» 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсекція «Технологічне обладнання та комп’ютерні технології проєктування» завершила роботу 07 квітня 2023

Відповідно до сучасних тенденцій розвитку галузі навчають здобувачів наші викладачі

Сучасне м’ясопереробне підприємство – чисте, роботизоване і високорентабельне. Воно потребує фахівців, які зможуть проєктувати та обслуговувати цехи перероблення м’ясної сировини та виробництва смачних м’ясних продуктів. Одна з основних стадій процесу виробництва ковбаски, паштетів та інших м’ясних виробів – це різання і подрібнення м’яса. Сучасн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відповідно до сучасних тенденцій розвитку галузі навчають здобувачів наші викладачі 13 жовтня 2020

На міжнародних виставках індустрії гостинності підвищують кваліфікацію викладачі кафедри готельно-ресторанної справи

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи завітали на один із наймасштабніших івентів індустрії гостинності – Ювілейний V BAROMETER International Bar Show 2021, що працював у Конгресно-виставковому центрі «Парковий» 24-26 вересня. Науково-педагогічні працівники ознайомилися з трендами та інноваціями барної індустрії, найсучаснішим обладнанням,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На міжнародних виставках індустрії гостинності підвищують кваліфікацію викладачі кафедри готельно-ресторанної справи 28 вересня 2021