Н У Х Т

Маленькими кроками до світових наукових відкриттів

10 жовтня 2022

Маленькими кроками до світових наукових відкриттів

Наукова робота – невід’ємна частина студентського життя. Цієї осені, як уже багато років поспіль, розпочинається черговий марафон наукових досліджень, а отже і написання тез на конференції, на яких кожний молодий науковець може представити свої наукові здобутки, а також обмінятися успіхами з однодумцям.

Здобувачі різних освітніх ступенів (від бакалаврського до доктора філософії) кафедри біотехнології і мікробіології продовжують аналізувати та опрацьовувати результати дослідів наукової роботи, адже будь-яка маленька дрібничка може стати дійсно важливим кроком на шляху до майбутнього наукового відкриття та удосконалення вже існуючих. І саме зараз ними проводиться доволі кропітка робота над підготовкою тез до конференцій, які будуть проводиться в нашому університеті, а також в інших ЗВО.

Основне завдання молодих дослідників – не залишати експериментальну частину університетського навчання та просувати усі здобутки на вищий науковий рівень. Адже виконання наукової роботи та написання тез надзвичайно дисциплінує, вчить ефективно використовувати час і працювати руками. Вміння та навички швидко й ефективно аналізувати і викладати отриманні результати досліджень у форму статей, ще не раз допоможе не тільки науковому розвитку наших здобувачів, а й дозволить бути затребуваними висококваліфікованими спеціалістами. Не менш важливою опорою для науковців на цьому шляху є підтримка викладацького складу кафедри біотехнології і мікробіології та колег із гуртка «BIOTECH», невід’ємною частиною якого вони є. Тож у них обов’язково все вийде! 

Опублікований: 10-10-2022
Читайте також:
Лабораторні практикуми для слухачів сертифікатних програм кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

Одним із важливих і цікавих напрямків, який дає можливість отримати нові знання і підвищити свої професійні компетенції є залучення здобувачів вищої освіти, фахівців харчових виробництв і педагогічних працівників до цільових сертифікатних програм, які проводяться спеціалізованими кафедрами нашого університету. Цьогоріч на кафедрі технології м'яса ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лабораторні практикуми для слухачів сертифікатних програм кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів 14 квітня 2025

Тонкощі менеджменту проєктів фармацевтичного виробництва від ФК «Дарниця»

Напередодні розроблення та підготовки кваліфікаційної роботи здобувачі-біотехнологи 4-го курсу збагатилися додатковою фаховою інформацією під час унікальної лекції від фахівців провідної фармацевтичної компанії «Дарниця», яка працює з далекого 1930 року. На сьогодні, кожна шоста упаковка ліків на аптечних полицях нашої країни виготовлена саме на «Д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тонкощі менеджменту проєктів фармацевтичного виробництва від ФК «Дарниця» 15 квітня 2024

Гідно представляємо Україну на міжнародній науковій арені!

Дослідження науковців кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства, що ведуться у співпраці з Укрвинпром, Ukrainian Wine Institute та європейськими партнерами, були високо оцінені експертною відбірковою комісією за актуальність і необхідність впровадження у виробництво. Серед тисячі інших досліджень роботи наших учених були відібрані для...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гідно представляємо Україну на міжнародній науковій арені! 01 жовтня 2024