Н У Х Т

Екскурсійна практика третьокурсників спеціальності «Туризм» – розпочалася!

04 вересня 2020

Екскурсійна практика третьокурсників спеціальності «Туризм» – розпочалася!

1 вересня настало незважаючи на COVID-19. Новий навчальний рік розпочався, а разом із ним розпочалася екскурсійна практика у студентів 3 курсу спеціальності 242 «Туризм». Вона повинна бути цікавою, корисною і такою, що запам’ятовується, про це подбали викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу.

Установча конференція відбулася на платформі ZOOM, а все інше, як то кажуть, у полі! Цікаві місця та дивовижні історії про Київ, історичні пам'ятки та музеї, з чого починається і чим завершується робота справжнього екскурсовода – все це в програмі практики. Наші здобувачі вже засвоїли – екскурсія повинна бути такою, щоб запам’яталася, спровокувала запитання і викликала бажання дізнатися ще більше!

Перші локації практикантів – Київська картинна галерея і Національний музей мистецтва імені Богдана та Варвари Ханенків.

Опублікований: 04-09-2020
Читайте також:
Про передові технології й тонкощі розроблення нових продуктів дізналися студенти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів для студентів ОС «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» за участі викладачів кафедри, доцентів Інни Зінченко та Наталії Фалендиш відбулася гостьова лекція з дисципліни «Технології харчових концентратів». З особливостями виробництва чаю студентів ознайомив спеціальний гість – з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про передові технології й тонкощі розроблення нових продуктів дізналися студенти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 10 грудня 2018

Здобувачі й викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції апробують результати наукових досліджень

19 травня 2022 року відбулася ІI Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «Інновації, гостинність, туризм: освіта, наука, практика», організатором і модератором якої виступила кафедра готельно-ресторанного бізнесу Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського. У роботі конференції взяла участ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі й викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції апробують результати наукових досліджень 23 травня 2022

Здобувачі освіти НУХТ донатять на ЗСУ й перемагають

Першокурсниця Навчально-наукового інституту харчових технологій Владлена Пахомова перемогла у конкурсі від Приват-Банку з призовим фондом понад 20 000 грн. Конкурс проводився серед всіх студентів України. Серед традиційних умов конкурсу (зареєструватися, відмітити у соцмережах тощо) важливим завданням було написати, на що витратив свою першу стипе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти НУХТ донатять на ЗСУ й перемагають 28 червня 2023

Відбулося перше засідання зимового хімічного лекторію для абітурієнтів

У ці холодні січневі тижні у абітурієнтів розпочинається «гаряча пора» підготовки до ЗНО. Наш університет має декілька зручних дистанційних і наочних програм допомоги школярам, які мріють зв’язати своє професійне майбутнє з харчовою промисловістю. У цьому році кафедра харчової хімії НУХТ запропонувала ще один навчальний захід для більш детального о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося перше засідання зимового хімічного лекторію для абітурієнтів 28 січня 2019