Н У Х Т

Екскурсійна практика третьокурсників спеціальності «Туризм» – розпочалася!

04 вересня 2020

Екскурсійна практика третьокурсників спеціальності «Туризм» – розпочалася!

1 вересня настало незважаючи на COVID-19. Новий навчальний рік розпочався, а разом із ним розпочалася екскурсійна практика у студентів 3 курсу спеціальності 242 «Туризм». Вона повинна бути цікавою, корисною і такою, що запам’ятовується, про це подбали викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу.

Установча конференція відбулася на платформі ZOOM, а все інше, як то кажуть, у полі! Цікаві місця та дивовижні історії про Київ, історичні пам'ятки та музеї, з чого починається і чим завершується робота справжнього екскурсовода – все це в програмі практики. Наші здобувачі вже засвоїли – екскурсія повинна бути такою, щоб запам’яталася, спровокувала запитання і викликала бажання дізнатися ще більше!

Перші локації практикантів – Київська картинна галерея і Національний музей мистецтва імені Богдана та Варвари Ханенків.

Опублікований: 04-09-2020
Читайте також:
Наука та практика здорового способу життя разом – в університеті відкрито простір йоги та медитації

Науковці і викладачі університетських установ, провідні лікарі, які опікуються питаннями харчування та нутритивної підтримки пацієнтів, фахівці виробничих компаній і громадські організації, що пропагують здоровий спосіб життя, зустрілися в рамках V-ї Міжнародної науково-практичної конференції «Здорове харчування від дитинства до довголіття: комплек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наука та практика здорового способу життя разом – в університеті відкрито простір йоги та медитації 30 жовтня 2025

Модернізм vs постмодернізм

Здобувачі-бакалаври освітньої програми «Менеджмент» 24 січня відвідали онлайн-лекцію «Інформація і дезінформація – як жити у світі постправди», яку прочитав викладач Вищої школи управління охороною праці у Катовіцах (Польща), доктор політичних наук Мартін Пьонтек. Він має багаторічний досвід здійснення фінансового контролю державної, комунальної вл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Модернізм vs постмодернізм 24 січня 2025

Профорієнтаційна ініціатива студради Навчально-наукового інституту харчових технологій

Хто краще за всіх розповість майбутнім вступникам про навчання в університеті, ніж його здобувачі освіти? До того ж вони можуть поділитися власним досвідом вибору закладу освіти та своїми історіями вступу. Тож команда профорієнтаційного сектору студентської ради Навчально-наукового інституту харчових технологій провела онлайн-зустріч з учнями 9, 1...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна ініціатива студради Навчально-наукового інституту харчових технологій 18 квітня 2024

Рівень інформованості про водні ресурси підвищили наші першокурсники

Підвищення рівня інформованості про водні ресурси, усвідомлення необхідності їх збереження та раціонального використання – завдання першорядної важливості і є стратегічним для України. От і першокурсники разом із наставником групи, доцентом кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тетяною Бойчук відвіда...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рівень інформованості про водні ресурси підвищили наші першокурсники 08 січня 2019