Н У Х Т

«WorldSkills Ukraine» з компетенції «Кулінарне мистецтво» у Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

29 листопада 2019

«WorldSkills Ukraine» з компетенції «Кулінарне мистецтво» у Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

28 листопада Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбувся І відбірковий (регіональний) етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine» з компетенції «Кулінарне мистецтво».

У конкурсі взяли участь учні та студенти коледжу. Що цікаво – наважилися змагатися виключно юнаки, дівчата цього разу утрималися!

До складу журі увійшли: шеф-кухар ресторану «Надія» (м. Івано-Франківськ) Василь Лазаренко (голова журі), заступник директора з навчально-виробничої роботи Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ Олеся Стахів (заступник голови журі), методист навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти в Івано-Франківській області Лілія Майдан (секретар журі), старший майстер Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ Раїса Здольник, голова циклової комісії харчових технологій Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ Ганна Пйонко, викладач спецдисциплін з професії «Кухар» Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ Надія Олійник, власниця колиби «Смерічка» Надія Хащук, майстер виробничого навчання з професії «Кухар» Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ Уляна Драгинич.

Експертами конкурсу виступили: майстер виробничого навчання з професії «Кухар» Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ Галина Гнатківська, викладач спецдисциплін з професії «Кухар» Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ Марія Намурована.

Змагалися конкурсанти завзято.

1-е місце зайняв Андрій Дорошенко (група КТ-17)
2-е – Михайло Радковський (група КТ-17)
3-є – Богдан Портечин (група К-29).

Переможець буде захищати честь області у ІІ етапі, що відбудеться в Києві.

У номінації «Юніор» переміг Роман Назарук (група КОБ-19)
2-е місце зайняли Аніл Саварі (група КОБ-19) та Ігор Іванків (група КОБ-18)
3-є місце розділили Олег Балашовець (група КОБ-19) і Богдан Красовський (група КОБ-19)

Вітаємо! Так тримати!

Опублікований: 29-11-2019
Читайте також:
Морозиво власного виробництва від слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Друге заняття для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбулося у форматі майстер-класу з технології морозива на базі кафедри технології молока і молочних продуктів. Студенти ознайомилися з технологією м’якого морозива, яке користується значним попитом у гостей закладів ресторанного господарства, технологіч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Морозиво власного виробництва від слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 02 квітня 2018

Кафедра міжнародної економіки провела Всеукраїнський конкурс есе «Україна в системі міжнародної освіти»

Кафедра міжнародної економіки вперше провела Всеукраїнський конкурс «Україна в системі міжнародної освіти» серед школярів 9-11 класів і здобувачів закладів вищої освіти. Учасникам було запропоновано викласти у формі есе свої думки щодо сучасних тенденцій розвитку освіти; сучасного стану освіти в світі; історичних аспектів становлення освіти в Укра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра міжнародної економіки провела Всеукраїнський конкурс есе «Україна в системі міжнародної освіти» 18 квітня 2024

Правила поведінки в умовах надзвичайних ситуацій воєнного характеру вивчають наші колективи

У відокремленому структурному підрозділі «Сумський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» відбулася зустріч працівників закладу з представником ДСНС України в Сумській області. Члени колективу коледжу прослухали лекцію «Дії населення в умовах надзвичайних ситуацій воєнного характеру». Головний інспектор Сумського районного ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Правила поведінки в умовах надзвичайних ситуацій воєнного характеру вивчають наші колективи 07 вересня 2022