28 листопада Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбувся І відбірковий (регіональний) етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine» з компетенції «Кулінарне мистецтво».
У конкурсі взяли участь учні та студенти коледжу. Що цікаво – наважилися змагатися виключно юнаки, дівчата цього разу утрималися!
До складу журі увійшли: шеф-кухар ресторану «Надія» (м. Івано-Франківськ) Василь Лазаренко (голова журі), заступник директора з навчально-виробничої роботи Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ Олеся Стахів (заступник голови журі), методист навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти в Івано-Франківській області Лілія Майдан (секретар журі), старший майстер Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ Раїса Здольник, голова циклової комісії харчових технологій Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ Ганна Пйонко, викладач спецдисциплін з професії «Кухар» Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ Надія Олійник, власниця колиби «Смерічка» Надія Хащук, майстер виробничого навчання з професії «Кухар» Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ Уляна Драгинич.
Експертами конкурсу виступили: майстер виробничого навчання з професії «Кухар» Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ Галина Гнатківська, викладач спецдисциплін з професії «Кухар» Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ Марія Намурована.
Змагалися конкурсанти завзято.
1-е місце зайняв Андрій Дорошенко (група КТ-17)
2-е – Михайло Радковський (група КТ-17)
3-є – Богдан Портечин (група К-29).
Переможець буде захищати честь області у ІІ етапі, що відбудеться в Києві.
У номінації «Юніор» переміг Роман Назарук (група КОБ-19)
2-е місце зайняли Аніл Саварі (група КОБ-19) та Ігор Іванків (група КОБ-18)
3-є місце розділили Олег Балашовець (група КОБ-19) і Богдан Красовський (група КОБ-19)
Вітаємо! Так тримати!