Н У Х Т

«WorldSkills Ukraine» з компетенції «Кулінарне мистецтво» у Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

29 листопада 2019

«WorldSkills Ukraine» з компетенції «Кулінарне мистецтво» у Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

28 листопада Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбувся І відбірковий (регіональний) етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine» з компетенції «Кулінарне мистецтво».

У конкурсі взяли участь учні та студенти коледжу. Що цікаво – наважилися змагатися виключно юнаки, дівчата цього разу утрималися!

До складу журі увійшли: шеф-кухар ресторану «Надія» (м. Івано-Франківськ) Василь Лазаренко (голова журі), заступник директора з навчально-виробничої роботи Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ Олеся Стахів (заступник голови журі), методист навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти в Івано-Франківській області Лілія Майдан (секретар журі), старший майстер Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ Раїса Здольник, голова циклової комісії харчових технологій Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ Ганна Пйонко, викладач спецдисциплін з професії «Кухар» Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ Надія Олійник, власниця колиби «Смерічка» Надія Хащук, майстер виробничого навчання з професії «Кухар» Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ Уляна Драгинич.

Експертами конкурсу виступили: майстер виробничого навчання з професії «Кухар» Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ Галина Гнатківська, викладач спецдисциплін з професії «Кухар» Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ Марія Намурована.

Змагалися конкурсанти завзято.

1-е місце зайняв Андрій Дорошенко (група КТ-17)
2-е – Михайло Радковський (група КТ-17)
3-є – Богдан Портечин (група К-29).

Переможець буде захищати честь області у ІІ етапі, що відбудеться в Києві.

У номінації «Юніор» переміг Роман Назарук (група КОБ-19)
2-е місце зайняли Аніл Саварі (група КОБ-19) та Ігор Іванків (група КОБ-18)
3-є місце розділили Олег Балашовець (група КОБ-19) і Богдан Красовський (група КОБ-19)

Вітаємо! Так тримати!

Опублікований: 29-11-2019
Читайте також:
Святково зустрів своє нове покоління студентів Вінницький коледж НУХТ

День знань – особливе свято, яке завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей. Воно завжди світле, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою. Саме таким лейтмотивом був пройнятий початок нового навчального року у Вінницькому коледжі нашого університету. У погожий вересневий день навчальний за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Святково зустрів своє нове покоління студентів Вінницький коледж НУХТ 05 вересня 2019

Чекаємо на талановиту молодь

Доцентка кафедри технології молока і молочних продуктів Оксана Басс провела профорієнтаційну бесіду з учнями 10-их і 11-их класів Спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №269 з поглибленим вивченням французької мови. Зустріч відбулася під час шкільного благодійного заходу «Благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ». Учні школи пригощали відвідувачів смако...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чекаємо на талановиту молодь 28 травня 2024

Принципи ESG та особливості HACCP за кордоном: гостьова лекція від професіонала

Здобувачі бакалаврату освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» та магістратури освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія» спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» мали нагоду дізнатися про особливості принципів ESG і системи HACCP на харчових підприємс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Принципи ESG та особливості HACCP за кордоном: гостьова лекція від професіонала 24 листопада 2023