9-10 листопада 2022 року на Бердичівському пивоварному заводі за участі завідувача кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування Миколи Якимчука, професора Валентина Олішевського, доцентів Євгена Бабка та Дмитра Люльки відбувся круглий стіл «Залучення роботодавців до організації та реалізації освітнього процесу за освітньо-професійними програмами кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування». В обговоренні взяли участь, висловили свої пропозиції та поділилися досвідом практичної роботи директор підприємства Володимир Ліпецький і головний інженер Михайло Бурлака.
За результатами зустрічі узгоджено низку пропозицій від виробничників щодо інформаційного наповнення спеціальних (фахових) дисциплін, умов проходження виробничої та переддипломної практик на підприємстві здобувачами освітніх програм «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» освітнього ступеня «Бакалавр» та «Інжиніринг харчових виробництв» освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 133 «Галузеве машинобудування».
Михайло Бурлака звернув особливу увагу на необхідність підвищення якості набуття програмних результатів навчання здобувачами освітнього ступеня «Бакалавр», що пов’язанні з їх практичними знаннями та навичками і наголосив, що такі заходи поглиблять унікальність та особливість освітньої програми, забезпечать здобувачам вміння створювати нові конструкції обладнання для промисловості зі врахуванням властивостей готової продукції та екологічних вимог, застосовувати на практиці методики розрахунку і рекомендації з виконання монтажу, експлуатації, технічного сервісу та ремонту технологічного обладнання.
Володимир Ліпецький підтвердив зацікавленість підприємства в допомозі кафедрі щодо підвищення кваліфікації викладачів і покращення її матеріально-технічної бази.