Н У Х Т

Плідно співпрацює з роботодавцями колектив кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій

14 листопада 2022

Плідно співпрацює з роботодавцями колектив кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій

9-10 листопада 2022 року на Бердичівському пивоварному заводі за участі завідувача кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування  Миколи Якимчука, професора Валентина Олішевського, доцентів Євгена Бабка та Дмитра Люльки відбувся круглий стіл «Залучення роботодавців до організації та реалізації освітнього процесу за освітньо-професійними програмами кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування». В обговоренні взяли участь, висловили свої пропозиції та поділилися досвідом практичної роботи директор підприємства Володимир Ліпецький і головний інженер Михайло Бурлака.

За результатами зустрічі узгоджено низку пропозицій від виробничників щодо інформаційного наповнення спеціальних (фахових) дисциплін, умов проходження виробничої та переддипломної практик на підприємстві здобувачами освітніх програм «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» освітнього ступеня «Бакалавр» та «Інжиніринг харчових виробництв» освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 133 «Галузеве машинобудування».

Михайло Бурлака звернув особливу увагу на необхідність підвищення якості набуття програмних результатів навчання здобувачами освітнього ступеня «Бакалавр», що пов’язанні з їх практичними знаннями та навичками і наголосив, що такі заходи поглиблять унікальність та особливість освітньої програми, забезпечать здобувачам вміння створювати нові конструкції обладнання для промисловості зі врахуванням властивостей готової продукції та екологічних вимог, застосовувати на практиці методики розрахунку і рекомендації з виконання монтажу, експлуатації, технічного сервісу та ремонту технологічного обладнання.

Володимир Ліпецький підтвердив зацікавленість підприємства в допомозі кафедрі щодо підвищення кваліфікації викладачів і покращення її матеріально-технічної бази. 

Опублікований: 14-11-2022
Читайте також:
Історія одного круїзу на Дні факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

8 листопада атмосфера свята знову панувала у актовій залі університету.  Ще у холі святкова фотозона наводила на думку, що настав цей день, день, коли у світ пригод, гумору, дружби й кохання покличе факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Інтригуюче закрита завіса, останні приготування і ось, нарешті, у залі гасне світло, й дійст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Історія одного круїзу на Дні факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 08 листопада 2018

Наші здобувачки – учасниці конкурсу молодих виноробів Європи у Парижі

З 24 лютого по 3 березня 2024 року у Версальському виставковому центрі працює 60-й Сільськогосподарський салон. Цього року його тема – «Ґрунт і земля: життя в наших руках». Тут відвідувачів різного віку запрошують зустрітися з фермерами та професіоналами галузі, ознайомитися з різноманітними видами діяльності та послугами, що пропонуються в аграрно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші здобувачки – учасниці конкурсу молодих виноробів Європи у Парижі 28 лютого 2024

Випускник НУХТ увійшов до TОП-50 кращих співаків на закордонному талант-шоу

Випускник Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого нашого університету Василь Федикович здивував суддів чесько-словацького телевізійного вокального шоу «Superstar 2020». Проект стартував 16 лютого 2020 року на території Словаччини та Чехії. Він транслюється на двох каналах «TV Nova» (Чехія) та «Markíza» (Словаччина)...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускник НУХТ увійшов до TОП-50 кращих співаків на закордонному талант-шоу 16 квітня 2020

Креативний модульний контроль із дисципліни «Системи менеджменту якості у виробництві»

Чи може бути модульна контрольна робота цікавою та корисною? Магістри І року навчання кафедри біотехнології і мікробіології довели, що може, трансформувавши звичайний модуль із дисципліни «Системи менеджменту якості у виробництві» у креативний інтелектуальний інтерактив. Для кращої співпраці та підготовки матеріалу здобувачі розділилися на групи і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Креативний модульний контроль із дисципліни «Системи менеджменту якості у виробництві» 31 травня 2021