Н У Х Т

З повним циклом виробництва провідного виробника полімерних пакувальних матеріалів і готової упаковки познайомилися четвертокурсники

07 грудня 2018

З повним циклом виробництва провідного виробника полімерних пакувальних матеріалів і готової упаковки познайомилися четвертокурсники

Студенти 4-го курсу, які навчаються за спеціальністю «Машини і технології пакування» і викладачі кафедри мехатроніки та пакувальної техніки відвідали компанію «Авентин» – провідного виробника полімерних пакувальних матеріалів і готової упаковки.

Студенти ознайомились із сучасним обладнанням підприємства, процесом виготовлення полімерних пакувальних матеріалів від надходження сировини до відвантаження рулонного пакувального матеріалу і готових упаковок.

Гостинні господарі показали повний цикл виробництва, починаючи з процесу екструдування багатошарових полімерних плівок, нанесення на них кольорового друку, ламінування, вистою і закінчуючи розрізанням рулонного матеріалу. Також студенти зацікавлено вивчали роботу машин із виготовлення окремих полімерних упаковок. На всі свої питання студенти отримали вичерпні відповіді від директора виробництва Віктора Авдеєнка.

Студенти оглянули сучасну лабораторію підприємства, призначену для оцінювання фізичних параметрів полімерних плівок і готової упаковки; мали змогу побачити в реальних умовах, як відбувається тестування пакувальних матеріалів і сенс лабораторних робіт, які вони виконують під час навчання.

Особливу зацікавленість у студентів викликав сучасний склад для зберігання сировини, яка поступає на виробництво з рухомими стелажами.

На завершення  від директора по роботі з персоналом Вільдани Любенко студенти дізналися про можливість проходження практики і працевлаштування на підприємстві. Фахівці кафедри сподіваються, що студенти, зацікавлені в отриманні корисних практичних навичок, скористаються цією можливістю вже цієї зими.

Окрему подяку колектив кафедр висловлює керівнику представництва компанії Windmöller&Hölscher Україна за організацію цього заняття.

Опублікований: 07-12-2018
Читайте також:
Перший пріоритет – безпечність харчових продуктів

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції триває впровадження «зони елітарної освіти», що здійснюється під керівництвом професора Олега Кузьміна для здобувачів бакалаврської освітньо-професійної програми «Технології харчування» та магістерських освітньо-професійних програм «Технології в ресторанному господарстві» і «Технології дієти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший пріоритет – безпечність харчових продуктів 20 вересня 2023

Інформація від дирекції Студмістечка НУХТ: графік поселення і перелік документів для поселення і для реєстрації та постановки на військовий облік

Дирекція і колектив Студентського містечка нашого університету щиро вітають усіх здобувачів із початком нового навчального року, а першокурсників зі вступом до НУХТ і надають графік поселення і перелік документів, необхідних для поселення у гуртожитки університету, а для першокурсників ще й перелік документів для реєстрації і постановки на військов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інформація від дирекції Студмістечка НУХТ: графік поселення і перелік документів для поселення і для реєстрації та постановки на військовий облік 21 серпня 2020

Фахово про харчову промисловість: в гостях у студентів академік НААНУ

До Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ (ННІ ЕіУ) завітав директор Інституту продовольчих ресурсів НААНУ, академік Національної академії аграрних наук України Микола Сичевський. Микола Петрович – випускник нашого університету, відомий вчений-економіст і знаний фахівець вітчизняної харчової промисловості. Він завітав, аби през...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахово про харчову промисловість: в гостях у студентів академік НААНУ 31 травня 2019

Успішно фінішували захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилися  захисти кваліфікаційних робіт здобувачів денної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія». Екзаменаційні комісії очолював завідувач кафедри, професор Володимир Ковбаса...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішно фінішували захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 18 червня 2021