Н У Х Т

З повним циклом виробництва провідного виробника полімерних пакувальних матеріалів і готової упаковки познайомилися четвертокурсники

07 грудня 2018

З повним циклом виробництва провідного виробника полімерних пакувальних матеріалів і готової упаковки познайомилися четвертокурсники

Студенти 4-го курсу, які навчаються за спеціальністю «Машини і технології пакування» і викладачі кафедри мехатроніки та пакувальної техніки відвідали компанію «Авентин» – провідного виробника полімерних пакувальних матеріалів і готової упаковки.

Студенти ознайомились із сучасним обладнанням підприємства, процесом виготовлення полімерних пакувальних матеріалів від надходження сировини до відвантаження рулонного пакувального матеріалу і готових упаковок.

Гостинні господарі показали повний цикл виробництва, починаючи з процесу екструдування багатошарових полімерних плівок, нанесення на них кольорового друку, ламінування, вистою і закінчуючи розрізанням рулонного матеріалу. Також студенти зацікавлено вивчали роботу машин із виготовлення окремих полімерних упаковок. На всі свої питання студенти отримали вичерпні відповіді від директора виробництва Віктора Авдеєнка.

Студенти оглянули сучасну лабораторію підприємства, призначену для оцінювання фізичних параметрів полімерних плівок і готової упаковки; мали змогу побачити в реальних умовах, як відбувається тестування пакувальних матеріалів і сенс лабораторних робіт, які вони виконують під час навчання.

Особливу зацікавленість у студентів викликав сучасний склад для зберігання сировини, яка поступає на виробництво з рухомими стелажами.

На завершення  від директора по роботі з персоналом Вільдани Любенко студенти дізналися про можливість проходження практики і працевлаштування на підприємстві. Фахівці кафедри сподіваються, що студенти, зацікавлені в отриманні корисних практичних навичок, скористаються цією можливістю вже цієї зими.

Окрему подяку колектив кафедр висловлює керівнику представництва компанії Windmöller&Hölscher Україна за організацію цього заняття.

Опублікований: 07-12-2018
Читайте також:
Важливий етап професійного зростання завершили бакалаври кафедри технології оздоровчих продуктів

З 12 по 19 червня 2018 р. на кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулися захисти дипломних проектів випускників-бакалаврів за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія». Державну екзаменаційну комісію очолила завідувач кафедри технології оздоровчих продуктів, професор, д.т.н Галина Сімахіна. До складу комісії також увійшли доценти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Важливий етап професійного зростання завершили бакалаври кафедри технології оздоровчих продуктів 20 червня 2018

У добру путь, випускники!

26 січня 2018 року у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулася урочиста педрада з вручення дипломів випускникам спеціальності «Виробництво харчової продукції». Більше сорока юнаків і дівчат, здобувши професійну освіту, поповнили ряди фахівців з технології приготування їжі. Привітати випускників прийшли батьки, викладачі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У добру путь, випускники! 29 січня 2018

Студенти факультету біотехнології та екологічного контролю продовжують опановувати практичні навички свого фаху

Студенти-біотехнологи набувають практичних навичок не лише на столичних підприємствах галузі. Одним із місць проходження ними практики стало фармацевтичне підприємство з виготовлення готових лікарських засобів – ПАТ «Вітаміни» у м. Умань. Звісно, по конкуренції зі столичними підприємствами, ПАТ «Вітаміни» поступаються. Та після побаченого нашими ст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти факультету біотехнології та екологічного контролю продовжують опановувати практичні навички свого фаху 31 січня 2017

Магістри кафедри технології молока і молочних продуктів вразили екзаменаційну комісію рівнем кваліфікаційних робіт

20 лютого 2018 року на кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся захист кваліфікаційних магістерських робіт зі спеціальності 181 «Харчові технології», спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока». Екзаменаційна комісія у складі завідувача кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів Національного ун...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістри кафедри технології молока і молочних продуктів вразили екзаменаційну комісію рівнем кваліфікаційних робіт 21 лютого 2018