Н У Х Т

Успішні проєкти у сфері гостинності Львова – у фокусі зустрічі викладачів університету зі здобувачами коледжу НУХТ

26 листопада 2021

Успішні проєкти у сфері гостинності Львова – у фокусі зустрічі викладачів університету зі здобувачами коледжу НУХТ

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжується марафон освітніх лекторіїв для здобувачів коледжів і, звісно, викладачі не могли оминути увагою майбутніх фахівців ресторанного бізнесу у гастро-столиці України, які навчаються у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ.

Про тенденції і перспективи розвитку ресторанного господарства та сфери гостинності здобувачі коледжу говорили з доценткою Вірою Зуйко. Активні здобувачі долучилися до обговорення успішних проєктів у сфері гостинності Львова, зокрема спробували визначити причини і передумови успіху неймовірної компанії «!FEST». Також обговорили питання щодо актуальності здобуття якісної освіти в Україні, зокрема на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу в нашого університету.

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції щиро вдячні колективу Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ за стабільну багаторічну співпрацю, зокрема Тетяні Голдун за допомогу в організації зустрічі, а здобувачів-мрійників чекає на днях відкритих дверей та згодом у сім’ї факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу для реалізації мрій та цілей! 

Опублікований: 26-11-2021
Читайте також:
Серед номінантів конкурсу «Молодий вчений 2022 року» – доцентка кафедри іноземних мов професійного спрямування

Цього року доцентка кафедри іноземних мов професійного спрямування Ольга Нежива взяла участь у конкурсі «Молодий вчений 2022 року» у номінації «Філологічні науки». Викладачка поділилася своїми досягненнями у науці за результатами діяльності у 2021 році, стала номінанткою конкурсу «Молодий вчений 2022 року» і отримала відповідний сертифікат. Нагад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Серед номінантів конкурсу «Молодий вчений 2022 року» – доцентка кафедри іноземних мов професійного спрямування 31 жовтня 2022

Візуальний маркетинг як інструмент успіху – сила food photo та бренд-айдентики

На кафедрі готельно-ресторанної справи для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відбувся професійний лекторій за участі маркетологині у сфері гостинності з понад 12-річним досвідом Анни Висоцької. Спікерка, що активно працює у провідних ресторанах м. Вінниця, серед яких RICH, RICH Park, Oasis, «Культ м’яса», де розвиває візуальн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Візуальний маркетинг як інструмент успіху – сила food photo та бренд-айдентики 17 листопада 2025

Викладачі та студенти кафедри технології молока і молочних продуктів – учасники Фестивалю морозива

26-27 травня 2018 рокуАсоціація українських виробників «Морозиво і заморожені продукти» за участі Національного центру ділового та культурного співробітництва «Український дім» організувала Фестиваль морозива. У Фестивалі брали участь провідні підприємства України з виробництва морозива – члени Асоціації з 8-ми регіонів країни. Серед запрошених до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі та студенти кафедри технології молока і молочних продуктів – учасники Фестивалю морозива 29 травня 2018

Визначені переможці флешмобу «Зроби фото біля муралу»

16 жовтня 2019 року відбулося нагородження переможців флешмобу «Зроби фото біля муралу», який проводився кафедрою туристичного та готельного бізнесу у рамках святкування Всесвітнього дня туризму та 135-річчя НУХТ. Відзначимо, що участь у флешмобі взяли не тільки студенти, а й викладачі кафедри. Так, переможцями флешмобу стали студенти 3 курсу Май...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначені переможці флешмобу «Зроби фото біля муралу» 17 жовтня 2019