Н У Х Т

Успішні проєкти у сфері гостинності Львова – у фокусі зустрічі викладачів університету зі здобувачами коледжу НУХТ

26 листопада 2021

Успішні проєкти у сфері гостинності Львова – у фокусі зустрічі викладачів університету зі здобувачами коледжу НУХТ

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжується марафон освітніх лекторіїв для здобувачів коледжів і, звісно, викладачі не могли оминути увагою майбутніх фахівців ресторанного бізнесу у гастро-столиці України, які навчаються у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ.

Про тенденції і перспективи розвитку ресторанного господарства та сфери гостинності здобувачі коледжу говорили з доценткою Вірою Зуйко. Активні здобувачі долучилися до обговорення успішних проєктів у сфері гостинності Львова, зокрема спробували визначити причини і передумови успіху неймовірної компанії «!FEST». Також обговорили питання щодо актуальності здобуття якісної освіти в Україні, зокрема на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу в нашого університету.

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції щиро вдячні колективу Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ за стабільну багаторічну співпрацю, зокрема Тетяні Голдун за допомогу в організації зустрічі, а здобувачів-мрійників чекає на днях відкритих дверей та згодом у сім’ї факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу для реалізації мрій та цілей! 

Опублікований: 26-11-2021
Читайте також:
Новий гастрономічний досвід для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» від кондитера ресторану готелю «Hilton Kyiv»

У рамках сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбувся черговий майстер-клас з кондитерського мистецтва. У технологічній лабораторії кафедри готельно-ресторанної справи слухачі програми раді були вітати кондитера ресторану сучасної європейської кухні «The Park Kitchen» п’ятизіркового готелю міжнародної мережі «Hilton ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий гастрономічний досвід для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» від кондитера ресторану готелю «Hilton Kyiv» 20 квітня 2019

Нові методи навчання – бінарний лекторій на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Бінарний лекторій відбувся на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу за участі випускника, професійного кухаря та засновника проєкту Life Target Дмитра Лазаренка та доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Віри Зуйко. На зустрічі зі здобувачами 1-го та 2-го курсу спеціальностей 181 «Харчові технології» та 24...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові методи навчання – бінарний лекторій на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 05 квітня 2021

На кафедрі біотехнології і мікробіології розпочався профорієнтаційний марафон

З початком нового навчального року на кафедрі біотехнології і мікробіології (БТМ) традиційно стартує і профорієнтаційна робота. Адже учні випускних класів стають на фінішну пряму на шляху до атестату, а це означає – постають перед вибором майбутньої професії. Як ніхто переймаються цим вибором батьки майбутніх вступників. Саме з метою ознайомлення б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі біотехнології і мікробіології розпочався профорієнтаційний марафон 10 вересня 2018

Зробити усвідомлений вибір допоможе День вступника НУХТ

26 жовтня ми знову зустрічали гостей. Наш університет – це не тільки невпинне навчання, цінні знання та практичний досвід, а й місце у якому молодь проводить свої найкращі студентські роки. Наскільки насиченими та яскравими вони можуть бути сьогодні продемонструвала наша активна молодь. Саме здобувачі освіти всіх факультетів та інститутів під пров...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зробити усвідомлений вибір допоможе День вступника НУХТ 26 жовтня 2024