На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжується марафон освітніх лекторіїв для здобувачів коледжів і, звісно, викладачі не могли оминути увагою майбутніх фахівців ресторанного бізнесу у гастро-столиці України, які навчаються у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ.
Про тенденції і перспективи розвитку ресторанного господарства та сфери гостинності здобувачі коледжу говорили з доценткою Вірою Зуйко. Активні здобувачі долучилися до обговорення успішних проєктів у сфері гостинності Львова, зокрема спробували визначити причини і передумови успіху неймовірної компанії «!FEST». Також обговорили питання щодо актуальності здобуття якісної освіти в Україні, зокрема на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу в нашого університету.
Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції щиро вдячні колективу Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ за стабільну багаторічну співпрацю, зокрема Тетяні Голдун за допомогу в організації зустрічі, а здобувачів-мрійників чекає на днях відкритих дверей та згодом у сім’ї факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу для реалізації мрій та цілей!