Н У Х Т

Практикуємося самі і навчаємо майбутніх магістрів!

12 лютого 2021

Практикуємося самі і навчаємо майбутніх магістрів!

Питання підготовки здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» до єдиного вступного іспиту (ЄВІ) з іноземної мови для вступу до магістратури є сьогодні досить актуальним як для викладачів, так і для здобувачів вищої освіти. На сьогодні здобувач вищої освіти технічної спеціальності потребує покрокових інструкцій і рекомендацій з підготовки до ЄВІ, який укладено у форматі міжнародних іспитів.

Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування розуміють потребу якісної підготовки бакалаврів і зацікавлені у набутті корисного досвіду з підготовки до ЄВІ.

Для досягнення цієї мети викладач повинен опанувати певні методи, які допоможуть досягти потрібного результату.

Тому цього тижня доцентки Олена Галинська, Галина Лук’янець, Інна Форостюк, старша викладачка Людмила Юрчук і молоді викладачки кафедри Вікторія Мальована, Анна Харченко і Наталя Бутко відвідали серію вебінарів із підготовки до ЄВІ, запропонованих методичним центром Dinternal Education. 

Організатори онлайн-заходів запропонували його учасникам основні підходи при підготовці студентів до іспиту, провели аналіз деяких типових завдань і поділилися ефективними стратегіями опрацювання здобувачами завдань ЄВІ з англійської мови. Крім того, обговорили, з якими труднощами стикаються викладачі при підготовці студентів до ЄВІ та самі студенти. Доповідачі онлайн-семінарів порекомендували багато корисних матеріалів для підготовки до іспиту та вдосконалення знань і умінь здобувачів освіти.

Опублікований: 12-02-2021
Читайте також:
Наукова діяльність продовжується

Напередодні повномасштабного вторгнення російської армії на територію України здобувачі магістерської програми спеціальності «Туризм» готували тези до участі у зимовій сесії Міжнародної  Кapпaтcькoï Школи «Університетська освіта на шляху до сталого розвитку: чисте довкілля і безпека життєдіяльності», запланованої для проведення на 24-27 лютого 2022...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукова діяльність продовжується 22 квітня 2022

Перші здобувачі нової магістерської програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» розпочали навчання

Щодня нові реалії ставлять перед нами непрості виклики, але в Національному університеті харчових технологій втілюють заплановане! У 2022-2023 н.р. кафедрою  технології м'яса і м'ясних продуктів разом із кафедрою туристичного та готельного бізнесу започаткована нова міждисциплінарна освітньо-наукова програма «Промислові та крафтові технології для H...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші здобувачі нової магістерської програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» розпочали навчання 12 жовтня 2022

Фіналісти конкурсу на кращу академічну групу НУХТ від факультету автоматизації і комп’ютерних систем повернулися з харчових підприємств Донеччини

Нещодавно група АК-3-2, що стали фіналістами конкурсу на кращу академічну групу НУХТ від факультету автоматизації і комп’ютерних систем, повернулась із екскурсії на провідні українські підприємства Донецької області. Організаторами було запропоноване відвідування: «АПК-Інвест», що реалізує свою продукцію під брендом «М’ясна лавка», Артемівського з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фіналісти конкурсу на кращу академічну групу НУХТ від факультету автоматизації і комп’ютерних систем повернулися з харчових підприємств Донеччини 29 травня 2018

Пакувальні рішення від молоді: в університеті відбулася Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Золотий Каштан»

Розроблення і впровадження ефективних, безпечних та екологічних пакувальних рішень для харчових продуктів та інших товарів є, беззаперечно, важливим і актуальним, особливо у наш буремний час. Ми пишаємося творчою та ініціативною молоддю нашого університету, яка розуміє важливість цього питання, і робить свій внесок у розвиток пакувальної галузі. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пакувальні рішення від молоді: в університеті відбулася Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Золотий Каштан» 13 листопада 2020