Н У Х Т

Продукцію вітчизняних виробників пива і безалкогольних напоїв оцінюють наші фахівці

09 серпня 2021

Продукцію вітчизняних виробників пива і безалкогольних напоїв оцінюють наші фахівці

5-6 серпня 2021 року відбувся ХХІV професійний Міжнародний конкурс пива, безалкогольних, слабоалкогольних напоїв, зброджених напоїв, мінеральних і питних вод, солоду пивоварного, який щорічно у серпні проводить Приватне акціонерне товариство «УКРПИВО».

У конкурсі взяли участь 32 підприємства галузі, які подали 128 зразків своєї продукції, в т.ч. пива – 77, води питної і мінеральної – 10, безалкогольних і слабоалкогольних напоїв – 22, сидрів – 13 та солоду – 7.

Якість поданих зразків оцінювало міжнародне журі у складі генеральної директорки ПрАТ «Укрпиво» Галини Коренькової (випускниці НУХТ), заступника генерального директора-головного інженера Миколи Лавріненка, начальниці відділу контролю якості СП «Ефес Vinanta Молдова Brevery» Надії Онеску, головної спеціалістки безпечності харчових продуктів Держпродспоживслужби Людмили Бржезинської, завідувача кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства нашого університету Анатолія Куца, головного технолога приватної броварні «Шульц» Даніеля Ваши, головної технологині Раїси Бєлошицької, заступниці головної технологині Олександри Матвійчук.

Усі члени журі відзначили щорічне зростання асортименту та якості пиво-безалкогольної продукції українських виробників у всіх сегментах виробничої лінійки.

Підсумки Міжнародного конкурсу будуть урочисто оголошені під час «Свята пива-2021» наприкінці серпня.

Опублікований: 09-08-2021
Читайте також:
Фудтренди та мейнстріми ресторанного бізнесу: що має знати сучасний маркетолог

У Навчально-науковому інституті економіки і управління тривають планові відкриті заняття. Нещодавно відбулася відкрита лекція доцентки кафедри маркетингу Світлани Ткачук з дисципліни «Маркетинг в галузях і сферах діяльності». Враховуючи специфіку університету, в межах цього курсу цілий змістовий модуль присвячений маркетингу в сфері харчування. Тем...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фудтренди та мейнстріми ресторанного бізнесу: що має знати сучасний маркетолог 28 лютого 2023

Науковці про ІТ та телекомунікації

На кафедрі інформаційних систем уже втретє відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні тенденції розвитку інформаційних систем і телекомунікаційних технологій». У зв’язку з карантинними обмеженнями цьогоріч вона працювала повністю дистанційно, з використанням засобу відеозв’язку Zoom. З вітальним словом до учасників звернувся заві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці про ІТ та телекомунікації 04 лютого 2021

Нові можливості для співпраці

Незабутнє дійство очікувало тих, кому вдалося потрапити на спеціально організований Київською торгово-економічною палатою (КТЕП), Комітетом жінок-підприємниць КТЕП і Товариством з обмеженою відповідальністю «Фірма «ФАВОР» захід – круглий стіл «Сила жінок – сила нації», який відбувся 10 липня 2025 року в залі «QUOROOM» бізнес-центру «IQ Business Cen...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові можливості для співпраці 15 липня 2025

Майстерність лектора на відкритому занятті продемонструвала завідувачка кафедри фізики

На кафедрі фізики відбулося відкрите заняття завідувачки кафедри Світлани Літвинчук, яка прочитала лекцію «Геометрична та хвильова оптика» з навчальної дисципліни «Фізика для харчових технологій». Лекція відбулася у режимі відеоконференції, що дозволило дистанційно зібрати здобувачів першого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстерність лектора на відкритому занятті продемонструвала завідувачка кафедри фізики 03 квітня 2023