Н У Х Т

Продукцію вітчизняних виробників пива і безалкогольних напоїв оцінюють наші фахівці

09 серпня 2021

Продукцію вітчизняних виробників пива і безалкогольних напоїв оцінюють наші фахівці

5-6 серпня 2021 року відбувся ХХІV професійний Міжнародний конкурс пива, безалкогольних, слабоалкогольних напоїв, зброджених напоїв, мінеральних і питних вод, солоду пивоварного, який щорічно у серпні проводить Приватне акціонерне товариство «УКРПИВО».

У конкурсі взяли участь 32 підприємства галузі, які подали 128 зразків своєї продукції, в т.ч. пива – 77, води питної і мінеральної – 10, безалкогольних і слабоалкогольних напоїв – 22, сидрів – 13 та солоду – 7.

Якість поданих зразків оцінювало міжнародне журі у складі генеральної директорки ПрАТ «Укрпиво» Галини Коренькової (випускниці НУХТ), заступника генерального директора-головного інженера Миколи Лавріненка, начальниці відділу контролю якості СП «Ефес Vinanta Молдова Brevery» Надії Онеску, головної спеціалістки безпечності харчових продуктів Держпродспоживслужби Людмили Бржезинської, завідувача кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства нашого університету Анатолія Куца, головного технолога приватної броварні «Шульц» Даніеля Ваши, головної технологині Раїси Бєлошицької, заступниці головної технологині Олександри Матвійчук.

Усі члени журі відзначили щорічне зростання асортименту та якості пиво-безалкогольної продукції українських виробників у всіх сегментах виробничої лінійки.

Підсумки Міжнародного конкурсу будуть урочисто оголошені під час «Свята пива-2021» наприкінці серпня.

Опублікований: 09-08-2021
Читайте також:
Інвестиційна стратегія або як забезпечити розвиток при будь-яких обставинах: лайфхаки для майбутніх менеджерів

На кафедрі економіки праці та менеджменту відбулася відкрита лекція доцентки Світлани Стахурської з дисципліни «Стратегічний менеджмент». Тема лекції – «Формування інвестиційної стратегії підприємства» – виявиласяь цікавою як для здобувачів четвертого курсу спеціальності 073 «Менеджмент», освітньої програми «Менеджмент», так і для колег викладачки....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інвестиційна стратегія або як забезпечити розвиток при будь-яких обставинах: лайфхаки для майбутніх менеджерів 14 березня 2023

Ще один молодий науковець кафедри технології консервування успішно захистив дисертаційну роботу

6 грудня успішно пройшов випробовування захистом дисертаційного дослідження «Удосконалення технологій переробки сучасних сортів картоплі з отриманням нових напівфабрикатів та консервованих продуктів», виконаного під керівництвом завідувача кафедри харчових технологій Київського кооперативного інституту бізнесу і права, доцента Галини Бандуренко, ас...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще один молодий науковець кафедри технології консервування успішно захистив дисертаційну роботу 06 грудня 2019

Перший в Україні захист здобувачів за освітньою програмою «Технології органічних харчових продуктів»

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся захист магістерських робіт здобувачів, що навчалися за освітньою програмою «Технології органічних харчових продуктів». Варто відзначити що це перший захист здобувачів за цією програмою не лише в НУХТ, але й в Україні. Завдяки  роботі  Федерації органічного руху в Україні, яка п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший в Україні захист здобувачів за освітньою програмою «Технології органічних харчових продуктів» 21 лютого 2020

Перші здобувачі нової магістерської програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» розпочали навчання

Щодня нові реалії ставлять перед нами непрості виклики, але в Національному університеті харчових технологій втілюють заплановане! У 2022-2023 н.р. кафедрою  технології м'яса і м'ясних продуктів разом із кафедрою туристичного та готельного бізнесу започаткована нова міждисциплінарна освітньо-наукова програма «Промислові та крафтові технології для H...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші здобувачі нової магістерської програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» розпочали навчання 12 жовтня 2022