Н У Х Т

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів прочитала лекцію для науковців і студентів Жешувського університету (Польща)

22 січня 2021

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів прочитала лекцію для науковців і студентів Жешувського університету (Польща)

21 січня 2021 року доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анастасія Шевченко прочитала онлайн-лекцію в рамках циклу відкритих лекцій «Food Quality - Conscious Nutrition», який організував Жешувський університет спільно з  Podkarpacki Branch of Polish Society of Food Technologists.

У заході взяли участь науковці, викладачі та студенти Жешувського університету (Польща). До лекції долучилися також завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, професор Володимир Ковбаса та доцентка кафедри Інна Бобель.

У лекції «Bakery products and their enrichment with mineral substances for people who suffer from diabetes» Анастасія Шевченко представила інформацію про наукові розробки колективу кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів. Особлива увага була приділена проблемі поширення захворювання на цукровий діабет у світі та науковим підходам у напрямі розроблення хлібобулочних виробів для людей, хворих на цукровий діабет. Частину доповіді лекторка присвятила питанню збагачення хлібобулочних виробів мінеральними речовинами та навела результати власних досліджень у цьому напрямі.

Слухачі зацікавилися представленими розробками і наприкінці лекції задали запитання, на які лекторка надала вичерпні відповіді.

Колектив кафедри вдячний організаторам за надану можливість взяти участь у заході та сподівається на подальшу плідну співпрацю. Проведення таких спільних відкритих лекцій сприяє обміну досвідом, налагодженню нових партнерських відносин у європейському освітньому та науковому просторі.

Опублікований: 22-01-2021
Читайте також:
Корисна інформація для вступників: де отримати консультацію

Щорічно Міністерство освіти і науки України у період вступної кампанії організовує роботу гарячої лінії, де фахівці відповідають на питання, що виникають у вступників та їх батьків, консультують з питань вступу та допомагають вирішити проблемні моменти. Цей надзвичайно складний рік не став виключенням, гаряча лінія вже працює. Корисні контакти ві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисна інформація для вступників: де отримати консультацію 25 липня 2022

Продовжують популяризувати університет фахівці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш 11 березня зустрілася зі студентами Хмельницького торгівельно-економічного коледжу. Під час зустрічі студенти були ознайомлені зі структурою університету, його багаторічною історією, умовами вступу до Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ за спеціал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжують популяризувати університет фахівці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 13 березня 2020

Вдячні за допомогу!

Шановні випускники, студенти, співробітники та роботодавці! Адміністрація Національного університету харчових технологій висловлює вам вдячність за ваші людські якості: добросердечність, чуйність, людяність та активну громадську позицію. Щиро дякуємо вам за благодійну допомогу у відновлені будівель студентського кампусу, пошкоджених під час обстр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вдячні за допомогу! 19 вересня 2023

День Небесної Сотні у навчально-науковому комплексі НУХТ

З нагоди відзначення в Україні Дня Героїв Небесної Сотні у навчально-науковому комплексі нашого університету 20 лютого відбулися урочисті заходи, присвячені вшануванню подвигу учасників Революції Гідності та пам'яті Героїв Небесної Сотні. Участь у заходах Свалявського технічного коледжу НУХТ взяли учасники цих подій-свалявчани Іван Штулера та Іван...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День Небесної Сотні у навчально-науковому комплексі НУХТ 21 лютого 2018