Н У Х Т

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів прочитала лекцію для науковців і студентів Жешувського університету (Польща)

22 січня 2021

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів прочитала лекцію для науковців і студентів Жешувського університету (Польща)

21 січня 2021 року доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анастасія Шевченко прочитала онлайн-лекцію в рамках циклу відкритих лекцій «Food Quality - Conscious Nutrition», який організував Жешувський університет спільно з  Podkarpacki Branch of Polish Society of Food Technologists.

У заході взяли участь науковці, викладачі та студенти Жешувського університету (Польща). До лекції долучилися також завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, професор Володимир Ковбаса та доцентка кафедри Інна Бобель.

У лекції «Bakery products and their enrichment with mineral substances for people who suffer from diabetes» Анастасія Шевченко представила інформацію про наукові розробки колективу кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів. Особлива увага була приділена проблемі поширення захворювання на цукровий діабет у світі та науковим підходам у напрямі розроблення хлібобулочних виробів для людей, хворих на цукровий діабет. Частину доповіді лекторка присвятила питанню збагачення хлібобулочних виробів мінеральними речовинами та навела результати власних досліджень у цьому напрямі.

Слухачі зацікавилися представленими розробками і наприкінці лекції задали запитання, на які лекторка надала вичерпні відповіді.

Колектив кафедри вдячний організаторам за надану можливість взяти участь у заході та сподівається на подальшу плідну співпрацю. Проведення таких спільних відкритих лекцій сприяє обміну досвідом, налагодженню нових партнерських відносин у європейському освітньому та науковому просторі.

Опублікований: 22-01-2021
Читайте також:
Кафедра електропостачання і енергоменеджменту взяла участь у «Virtual Exchange Day 2024»

23 лютого 2024 р. в рамках Erasmus Days 2024 відбувся онлайн-захід «Virtual Exchange Day», до участі у якому були запрошені викладачі та студенти кафедри електропостачання і енергомеджменту. Онлайн-захід провів представник міжнародного відділу Університету ім. Томаша Баті в м. Злін (Чехія) Патрік Фолтін. Він розповів про історію навчального заклад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра електропостачання і енергоменеджменту взяла участь у «Virtual Exchange Day 2024» 26 лютого 2024

Наукові здобутки – широкому загалу: готуємось до «INPRODMASH», «UPAKOVKA», «SWEETS& BAKERY UKRAINE»

20-21 вересня у Києві працюватимуть 30-та Міжнародна виставка обладнання і технологій для харчової та переробної промисловості «INPRODMASH», 22-а Міжнародна виставка пакувального обладнання, матеріалів та упаковки «UPAKOVKA» і спеціалізовані експозиції: кондитерської промисловості «SWEETS UKRAINE» та хлібопекарської промисловості «BAKERY UKRAINE». ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові здобутки – широкому загалу: готуємось до «INPRODMASH», «UPAKOVKA», «SWEETS& BAKERY UKRAINE» 12 вересня 2023

Триває наукове свято на кафедрі електропостачання і енергоменеджменту: другий успішний захист дисертації

15 грудня 2023 року на кафедрі електропостачання і енергоменеджменту продовжилося наукове свято – відбувся захист ще однієї дисертації на здобуття ступеня доктора філософії за освітньо-науковою програмою «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка».  Своє дослідження на тему «Автоматизоване керування систем енергозабезпечення об’єктів з а...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває наукове свято на кафедрі електропостачання і енергоменеджменту: другий успішний захист дисертації 18 грудня 2023

Цикл PDCA в дії

Днями на кафедрі експертизи харчових продуктів відбулося розширене засідання робочих груп освітніх програм «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» (освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр») та «Lean-виробництво харчової продукції» (освітній ступінь «Магістр»). Члени робочих груп обговорили результати аналізу освітніх програм після ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цикл PDCA в дії 15 лютого 2023