Н У Х Т

Твоя кров допоможе врятувати життя!

23 листопада 2023

Твоя кров допоможе врятувати життя!

За ініціативи Профкому співробітників НУХТ спільно з Головним військовим госпіталем в університеті був організований День донора.

До донації крові долучилися 75 співробітників і здобувачів освіти університету. Щиро дякуємо кожному за небайдужість і бажаємо якнайшвидшого одужання та відновлення захисникам і захисницям України.

Адміністрація університету висловлює подяку працівникам Центру крові Головного військового клінічного госпіталю за професійне виконання своїх обов’язків та чуйне ставлення до кожного донора НУХТ.

Разом ми – сила!

Опублікований: 23-11-2023
Читайте також:
Вітаємо бакалаврів освітньо-професійної програми «Менеджмент»

На кафедрі економіки праці та менеджменту Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ успішно захистили кваліфікаційні роботи на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю 073 «Менеджмент», освітньо-професійною програмою «Менеджмент» здобувачі заочної форми навчання. У зв’язку з карантинними обмеженнями захисти відбувалис...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо бакалаврів освітньо-професійної програми «Менеджмент» 23 лютого 2022

Книжкові новинки

Науково-технічна бібліотека університету пропонує ознайомитися з навчальною літературою, що надійшла до фондів на замовлення кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту та кібербезпеки. Представлені підручники й навчальні посібники охоплюють теми – алгоритми, програмування, аналіз даних, адміністрування комп’ютерних систем і мереж, web-ди...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Книжкові новинки 20 червня 2024

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи активно готується до зустрічі гостей у День відкритих дверей

На кафедрі готельно-ресторанної справи триває активна підготовка до Дня відкритих дверей, який відбудеться уже цієї суботи, 8 квітня, у змішаному форматі. У період з 4 по 7 квітня здобувачі вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» та викладачі кафедри провели зустрічі в онлайні та офлайні з учнями шкіл, ліцеїв, гімназій, училищ,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи активно готується до зустрічі гостей у День відкритих дверей 07 квітня 2023

Наші фахівці долучилися до липневої дегустації у Науковому Центрі «Український Інститут Вина»

У Науковому Центрі «Український Інститут Вина» триває спекотний сезон літніх дегустацій. 14 липня відбулося нове засідання дегустаційної комісії, в якому взяли участь фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства нашого університету. Як зазначають наші дегустатори українські підприємства знову потішили своїми неповторними новинкам...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші фахівці долучилися до липневої дегустації у Науковому Центрі «Український Інститут Вина» 19 липня 2021