Н У Х Т

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ визначили кращих знавців хімії серед першокурсників

21 березня 2018

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ визначили кращих знавців хімії серед першокурсників

У рамках декади комісії математично-природничих дисциплін 21 березня 2018 року в Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася олімпіада з хімії серед студентів перших курсів усіх навчальних груп.

Переможцями олімпіади стали:
І місце  – Давид Симонов (група МЕХ17)
ІІ місце – Анна Чеснюк (група ПСК17)
ІІІ місце – Михайло Романчук (група КВП17) і Єлизавета Діброва (група ПСК17).

Вітаємо переможців та бажаємо нових досягнень у вивченні хімії! 

Опублікований: 21-03-2018
Читайте також:
Робоча група обговорила результати локального моніторингу бакалаврської освітньої програми «Харчові технології та інженерія»

У Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ провели локальний моніторинг освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» освітнього ступеня «Бакалавр». Роботу у рамках зустрічі робочої групи очолила директорка інституту, гарантка освітньо-професійної програми Оксана Кочубей-Литвиненко. До роботи долучилися завідувач ка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Робоча група обговорила результати локального моніторингу бакалаврської освітньої програми «Харчові технології та інженерія» 27 січня 2023

Визнання досягнень наших випускників – краща нагорода для нас

Надійний партнер кафедри біотехнології і мікробіології – Інститут молекулярної біології і генетики (ІМБіГ) Національної академії наук України поділився новиною щодо присвоєння звань старшого дослідника своїм співробітникам, серед яких, цілком передбачувано, і колишня студентка спеціальності «Біотехнологія», а нині – к.б.н., старша наукова співробіт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визнання досягнень наших випускників – краща нагорода для нас 08 жовтня 2021

Бакалаври ознайомлюються з інструментами підвищення прибутковості ресторанного бізнесу

21 листопада 2023 р. здобувачі-бакалаври освітньо-професійної програми «Технології харчування» разом із гарантом програми, професором кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олегом Кузьміним взяли учать у вебінарі «Як вивести свій ресторан на вищий рівень прибутковості: секрети від ресторатора Дмитра Борисова», присвяченому методам у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври ознайомлюються з інструментами підвищення прибутковості ресторанного бізнесу 22 листопада 2023

Траєкторії удосконалення освітнього процесу: на кафедрі біотехнології і мікробіології обговорюють редакції освітньо-професійних програм

У рамках підготовки до громадського обговорення редакцій освітньо-професійних програм 2022 року, 17 лютого на кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся круглий стіл, присвячений обговоренню результатів локального моніторингу освітньо-професійної програми «Промислова біотехнологія» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 16...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Траєкторії удосконалення освітнього процесу: на кафедрі біотехнології і мікробіології обговорюють редакції освітньо-професійних програм 21 лютого 2022