Н У Х Т

Наші викладачі підсумували свою участь у Другій Пан Кавказькій літній школі

01 грудня 2021

Наші викладачі підсумували свою участь у Другій Пан Кавказькій літній школі

Протягом тижня у жовтні 2021 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін, доценти Людмила Дейниченко, Ірина Корецька, Ігор Устименко та асистент Володимир Польовик брали участь у Другій Пан Кавказькій літній школі за напрямом виноробного бізнесу (Second Pan Caucasian Summer School Wine Business), організованій університетом Хохшуле Гайзенхайма (м. Гайзенхайм, Німеччина) за підтримки Федерального міністерства освіти та наукових досліджень Німеччини і Німецької служби академічних обмінів (DAAD).

Літня школа працювала онлайн, викладачі прослухали лекції провідних спеціалістів із Німеччини, Грузії, Азербайджану та активно брали участь в обговоренні представлених тематик: світового ринку вина; стратегічного менеджменту (у галузі виноробства); поведінки споживача; експортного маркетингу; винної спеціалізованої роздрібної торгівлі; оцифрування у винній промисловості; ролі оцифрування; проблем у винному туризмі; кліматичних особливостей у виноробстві; високий цукор - висока якість; складу ароматичних речовин молодих і витриманих вин; поняття про мінеральність та її ролі у німецьких винах; німецьких ігристих вин «Sekt» (виробничих та ароматичних профілів).

Наразі наші викладачі отримали сертифікати про участь у заходах школи від організаторів. Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції щиро вдячна Університету Хохшуле Гайзенхайма за можливість взяти участь у заході та отримати нові знання для використання їх у подальшій професійній діяльності.

Опублікований: 01-12-2021
Читайте також:
Триває зарахування вступників до бакалаврату на контрактну форму навчання

В університеті триває зарахування вступників до бакалаврату на контрактну форму навчання. Відповідні рекомендації на зарахування надаються вступникам, які не вступили на бюджет, починаючи з 9 серпня. Приймальна комісія університету змінює статуси заяв вступників, які рекомендовані до зарахування на контракт, з «Допущено» на статус «Рекомендовано (...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває зарахування вступників до бакалаврату на контрактну форму навчання 10 серпня 2023

З виступу факультету біотехнології та екологічного контролю стартував загальноуніверситетський фестиваль «День факультету-2019»

31 жовтня у актовій залі університету було гаряче – стартував загальноуніверситетський фестиваль «День факультету-2019», і розпочав його своїм виступом факультет біотехнології та екологічного контролю. Дні цього факультету завжди вирізняються глибиною і водночас близькістю глядачеві тем. Цього разу факультетські митці з’ясовували «Хто зайвий? А ког...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З виступу факультету біотехнології та екологічного контролю стартував загальноуніверситетський фестиваль «День факультету-2019» 31 жовтня 2019

Друге місце в проєкті «Ігри Заводів» виборола команда Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ

Здобувачі Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ взяли участь у другому сезоні освітньо-кар’єрного проєкту «Ігри Заводів», організованого компанією «UGEN» за підтримки відомих підприємств України. У першій частині івенту учасники прослухали вебінари від компаній про сучасні особливості роботи заводів. У цьому сезоні вебінари провел...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Друге місце в проєкті «Ігри Заводів» виборола команда Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ 14 квітня 2021

Вимога сьогодення – модульний контроль у дистанційній формі

Смілянський коледж харчових технологій НУХТ – це понад 150 викладачів і співробітників, 700 студентів, які з 12 березня розпочали життя в новому кібер-коледжі. Cоvid-19 не лише створив виклики, а й надав багато можливостей – дистанційне навчання продовжується на платформі АСУ «Деканат», уже майже 80% усіх занять переведені в онлайн, з 13 квітня по ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вимога сьогодення – модульний контроль у дистанційній формі 24 квітня 2020