Н У Х Т

Кафедра готельно-ресторанної справи на найбільшій події індустрії гостинності

07 жовтня 2019

Кафедра готельно-ресторанної справи на найбільшій події індустрії гостинності

Кафедра готельно-ресторанної справи завітала на один із наймасштабніших івентів індустрії гостинності «BAROMETER International Bar Show 2019», який працював у Конгресно-виставковому центрі «Парковий».

Міжнародний захід щороку відвідують тисячі людей, які обожнюють або пов’язують своє життя з барною справою, адже вона стрімко набирає обертів і сповнена трендами та інноваціями. Наші викладачі та студенти змогли дізнатись більше про барний бізнес, познайомившись із 23-ма закладами з 11 країн, а також побачити технологію приготування напоїв із 50-ти найкращих барів світу.

Представникам кафедри готельно-ресторанної справи також пощастило потрапити на лекції від провідних спікерів України та світу у сфері готельно-ресторанного бізнесу та харчової промисловості, які були присвячені абсолютно різним темам, зокрема інжинірингу меню, секретам відкриття успішного бару, технологіям виробництва напоїв, бізнес-стратегіям, тощо.

Кафедра висловлює вдячність організаторам «BAROMETER International Bar Show 2019» за прекрасну можливість поглибити свої професійні знання і бажає успіхів у подальшій діяльності.

Опублікований: 07-10-2019
Читайте також:
Здобувачі освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» – активні учасники міжнародних вебінарів

У період карантину група закладів вищої освіти Швейцарії (Swiss Education Group, SEG), яка є міжнародним освітнім партнером кафедри готельно-ресторанної справи, активно організовує вебінари на актуальні для студентів теми у сфері гостинності. Серед спікерів – представники академічної спільноти SEG і провідні фахівці готельно-ресторанного бізнесу. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» – активні учасники міжнародних вебінарів 12 червня 2020

Продовжує роботу хімічний лекторій кафедри харчової хімії

Викладачі кафедри харчової хімії продовжують традиційні заняття, що популяризують хімічну науку серед молоді всієї України. Освітньо-консультаційний захід «Хімічний лекторій» для майбутніх вступників знов зібрався 6 травня поточного навчального року. Перед початком заходу до слухачів традиційно звернулась із привітальним словом завідувачка кафедри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжує роботу хімічний лекторій кафедри харчової хімії 08 травня 2023

Практичний досвід від фахівців фармацевтичної галузі для наших студентів і викладачів

Навчання в магістратурі завжди потребує постійного вдосконалення своїх знань та умінь на практиці, саме таку можливість студентам факультету біотехнології та екологічного контролю (БТЕК) дав проект Farmak_Lab, організатором якого є ПАТ «Фармак». Даний захід проводився вдруге, перший раз – на весні, в якому також взяли участь наші студенти. 19 вере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний досвід від фахівців фармацевтичної галузі для наших студентів і викладачів 20 вересня 2018

Розширюємо співпрацю з інститутами НААН України

Попри нелегкі реалії сьогодення наш університет продовжує розширювати співпрацю з науковими установами України й зарубіжжя. Зокрема за ініціативи ректора Олександра Шевченка та директора Інституту продовольчих ресурсів НААН Ільдуса Ібатулліна укладено Меморандум про співробітництво у галузі науки і освіти між академічними науковими спільнотами наши...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширюємо співпрацю з інститутами НААН України 28 жовтня 2022