Н У Х Т

Біотехнологічні студії НУХТ: «Кольорова мікробіологія» та «НУХТ у смартфоні»

06 листопада 2024

Біотехнологічні студії НУХТ: «Кольорова мікробіологія» та «НУХТ у смартфоні»

Біотехнологічні студії НУХТ продовжують свої роботу. На майстер-класі «Кольорова мікробіологія» учасники занурилися у світ мікробіології, де вивчення невидимих оку організмів перетворилося на справжню пригоду! Під керівництвом асистентки кафедри біотехнологій і мікробіології Ірини Ковшар молоді дослідники отримали шанс не просто спостерігати за мікроорганізмами під мікроскопом, але й дізнатися про їхні особливості через різнокольорові реакції в лабораторії. Виявляється, зміна кольору поживного середовища може розповісти багато цікавого про мікроорганізми! Це питання стало центральним для юних дослідників під час практичного заходу. Спочатку учасників познайомили з поняттям метаболізму, після чого розділили на команди та видали таблиці з описом різних методик, а також зразки з кольоровими пробірками, які потрібно було правильно проаналізувати та записати результати. Хоча завдання було непростим, учасники успішно впоралися.

А останнім заходом у насиченій програмі став майстер-клас від студентського самоврядування факультету біотехнології та екологічного контролю «НУХТ у смартфоні». Студентки-біотехнологині Тетяна Топіха і Тетяна Мельник підготували ґрунтовну презентацію про сайт університету й детально розповіли про розклад занять, платформу Moodle, електронний кабінет, бібліотеку, а також про чати для студентів та вступників. Крім того, було обговорено можливість вільного вибору дисциплін, яку студенти НУХТ здійснюють через електронний кабінет.

Організатори проєкту щиро вдячні учасникам за їхню зацікавленість та активність. Їм приємно, що є для кого старатися і черпати натхнення!

Також глибока вдячність Корпорації «Артеріум» за підтримку та цінний внесок у реалізацію проєкту «Біотехнологічні студії НУХТ»!

Опублікований: 06-11-2024
Читайте також:
Студенти харчової експертизи дізналися як впроваджено НАССР на Шевченківському заводі продтоварів

Сьогоднішній ранок почався у студентів харчової експертизи явно не з кави, а з маленької подорожі до селища Шевченково. Хтось чув про таке? Мало кому відоме місце затаїло в собі потужне виробництво круп'яних виробів, яке відоме не тільки в Україні, а і за її межами. Грузія, Ізраїль, Англія, Молдова – і це тільки маленька частина країн-імпортерів, ч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти харчової експертизи дізналися як впроваджено НАССР на Шевченківському заводі продтоварів 05 жовтня 2018

Молоді науковці НУХТ – лауреати премії Київського міського голови

З 2016 року киянам віком від 14 до 35 років присуджується премія Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва. Цього року були відзначені 50 найкращих і талановитих кандидатів на присудження премії: 20 – за наукові досягнення, 15 – за творчі досягнення і 15 – за внесок у розвиток молодіжн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоді науковці НУХТ – лауреати премії Київського міського голови 29 червня 2021

Гостьова лекція для набуття комунікативних навичок майбутніми підприємцями і маркетологами

На запрошення кафедри маркетингу 24 травня випускниця Навчально-наукового інституту економіки і управління Валерія Кушнерчук, менеджерка з розвитку бізнесу European Business Association прочитала цікаву та змістовну гостьову лекцію «Емпатична комунікація в умовах нової реальності». Спікерка поділилась цінним практичним досвідом ведення успішних пе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція для набуття комунікативних навичок майбутніми підприємцями і маркетологами 25 травня 2023

Поглибленню профільних знань здобувачів наших коледжів сприяють викладачі університету

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу продовжується марафон лекторіїв та зустрічей зі здобувачами коледжів. Цього разу викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції читали гостьові лекторії здобувачам Київського фахового коледжу ресторанного господарства НУХТ. 15 листопада про тренди і тенденції розвитку с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поглибленню профільних знань здобувачів наших коледжів сприяють викладачі університету 19 листопада 2021