На кафедрі технології молока і молочних продуктів у рамках 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті» 15 квітня 2021 р. відбулося онлайн-засідання підсекції «Технологія молока і молочних продуктів».
Роботу підсекції очолила завідувачка кафедри технології молока і молочних продуктів, професорка Галина Поліщук, секретарка – доцентка Алла Тимчук.
У засіданні взяли участь 69 учасників, були заслухані 13 доповідей. Крім молодих науковців кафедри технології молока і молочних продуктів НУХТ до роботи секції долучилися представники Сумського національного аграрного університету, Харківського політехнічного інституту, Херсонського національного технічного університету, Львівського національного аграрного університету, Вінницького національного аграрного університету, Миколаївського національного аграрного університету, Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Гжицького.
Кращими доповідачами по підсекції визначені Кіра Овсієнко (керівниця – професорка Олена Грек), Вікторія Сапіга (керівниця – професорка Галина Поліщук) та Іван Тихончук (керівниця – доцентка Анастасія Пухляк). Крім того, відзначена авторка кращого англомовного постера Марія Ніколаєва (керівниця – професорка Олена Грек).
Колектив кафедри щиро вдячний усім учасникам за наполегливу працю, ентузіазм, увагу до конференції й бажає молодим науковцям наснаги, вагомих творчих здобутків!