Н У Х Т

Наукова молодь кафедри технології молока і молочних продуктів презентує свої напрацювання

16 квітня 2021

Наукова молодь кафедри технології молока і молочних продуктів презентує свої напрацювання

На кафедрі технології молока і молочних продуктів у рамках 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті» 15 квітня 2021 р. відбулося онлайн-засідання підсекції «Технологія молока і молочних продуктів». 

Роботу підсекції очолила завідувачка кафедри технології молока і молочних продуктів, професорка Галина Поліщук, секретарка – доцентка Алла Тимчук.

У засіданні взяли участь 69 учасників, були заслухані 13 доповідей. Крім молодих науковців кафедри технології молока і молочних продуктів НУХТ до роботи секції долучилися представники Сумського національного аграрного університету, Харківського політехнічного інституту, Херсонського національного технічного університету,  Львівського національного аграрного університету, Вінницького національного аграрного університету, Миколаївського національного аграрного університету, Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Гжицького.

Кращими доповідачами по підсекції визначені Кіра Овсієнко (керівниця – професорка Олена Грек), Вікторія Сапіга (керівниця – професорка Галина Поліщук) та Іван Тихончук (керівниця – доцентка Анастасія Пухляк). Крім того, відзначена авторка кращого англомовного постера Марія Ніколаєва (керівниця – професорка Олена Грек).

Колектив кафедри щиро вдячний усім учасникам за наполегливу працю, ентузіазм, увагу до конференції й бажає молодим науковцям наснаги, вагомих творчих здобутків! 

Опублікований: 16-04-2021
Читайте також:
Великий пекарський турнір у Смілі

Завершенням навчальної практики студентів-технологів спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ став конкурс фахової майстерності «Великий пекарський турнір». Традиційно, четвертий рік поспіль, студенти 3 курсу змагаються у виготовленні та оздобленні кондит...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Великий пекарський турнір у Смілі 27 квітня 2018

Захист кваліфікаційних робіт спеціальності «Туризм»

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбувся захист кваліфікаційних робіт. Здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 242 «Туризм» представили результати своїх досліджень, спрямовані на удосконалення продуктового портфелю туристичних підприємств за рахунок впровадження гастрономічних, лікувальних, навчальних, спортивних, подієв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захист кваліфікаційних робіт спеціальності «Туризм» 19 червня 2023

88 випускників Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ вирушили у самостійне професійне життя

Цього року Смілянський технологічний фаховий коледж НУХТ у великий світ життя випустив 88 молодших спеціалістів з харчових технологій, комп’ютерних наук, автоматизації виробництва та галузевого машинобудування, а також 12 фахових молодших бакалаврів з маркетингу. Колектив навчального закладу пишається своїми студентами, особливо тими, хто завершив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

88 випускників Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ вирушили у самостійне професійне життя 12 липня 2023

Університет впевнено утримує перше місце з винахідницької діяльності

Винахідницька діяльність важлива складова роботи кожного навчального закладу, оскільки є одним із вагомих показників, що враховується всіма без виключення рейтинговими системами, у тому числі й ТОП-200. Цей напрям діяльності завжди був одним із пріоритетних для нашого університету, і як результат – постійне зростання її показників і стале лідерств...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет впевнено утримує перше місце з винахідницької діяльності 11 січня 2017